Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

Rikholdig meny på årets mannsweekend

Årets mannsweekend gikk av stabelen på Vassbotten i Tingvoll første helga i mars og samlet en fargerik bukett på 24 menn.
Les mer

Mannsweekend på Vassbotten

NMS har tidlegare hatt mannssamlinga på Phillipshaugen. No prøver vi oss på Vassbotten 1.-2. mars. Plassen ligg i Straumsnes, ytre del av Tingvoll.
Les mer

Fra jordbær på Mjøsa til terrortruede Mali

Mesnali 2023: Folk som var med på «Natur, kultur, misjon og fornyelse» i området rundt Camp Sjusjøen i sommer, husker hver en millimeter av de fem dagene - på fjellet, blant fulani-folket, eller når Idun ketchup blir brukt som tema i en morgenandakt! Jostein Verpe var med på denne voksenleiren, og med deltakernes tillatelse har vi fått lov til å gjengi noen av hans bilder fra disse juli-dagene, pluss få høre hvordan minnene sitter tett!
Les mer

Stenbekk: Vårdager like før påske

Like før påske ble det spredt mye misjonsinspirasjon på Stenbekk Misjonssenter i Østfold. "Alt var så bra!" sa en av deltakerne som dro derfra og hjemover for å feire påske.
Les mer

Menn for MISJON!

Snøværet la ikke noen demper på stemningen blant deltakerne på mannsweekenden på Phillipshaugen. Her var hygge og fellesskap i fokus rundt delingen av Guds ord og andre aktiviteter.
Les mer

54 par tursko på Camp Sjusjøen

Den årvisse voksenleiren «Natur, kultur, misjon og fornyelse» er blitt en populær sommer-hendelse på Camp Sjusjøen. Rundt 54 par tursko var på plass i år, og programmet for de fem dagene ble fullpakket med både Undset, fjellturer, bibelundervisning og konsert. Her får du en liten foto-inspirasjon som kan gjøre deg sterkt fristet til å tenke på neste års liknende hendelse i slutten av juli.
Les mer

Flere aktører har gått sammen om å arrangere Sommerfestuka på Sjusjøen: NMS og Sjusjøen fjellkirke, Brøttum Historielag, Camp Sjusjøen, Lions Club Ringsaker Nord - og de er en eneste svært stab av frivillige, hvert eneste år. De stiller opp for sin organisasjon, eller som enkeltpersoner, og i denne reportasjen kan du møte folk som har satt av disse julidagene til å jobbe for å få til enda ei fin Sommerfestuke.
Les mer

Kulturmøter på Mesnali

Kjetil Aano er et kjent navn for mange med en forhistorie i NMS. Men nå dukker han opp lokalt på Mesnali, der han i sommer kommer for å gi mange svar og nye historier til alle dem som har meldt seg på voksen-campen Natur Kultur Misjon og Fornyelse (fortsatt noen få plasser igjen). Sigrid Undset vil prege starten av denne leiren.
Les mer

Stort og smått på mannsweekend!

Det store temaet om «sannhet» var gjennomgangstema på årets mannsweekend på Phillipshaugen 4. og 5. mars.
Les mer

Inger-Johanne er mer enn "nok" å presentere!

I hele 2022 skal vi i region Øst presentere noen av våre frivillige. Denne gangen er vi i Østfold og har funnet ut at i Gressvik bor det en dame som i alle de år har stilt opp som frivillig for NMS. Inger-Johanne Gjerløw (t.v. i bildet) forteller at det hele begynte ganske tidlig.
Les mer

Påskemøte på Stenbekk 2022

Vi samles om påskens budskap gjennom bibeltimer, misjonssamlinger, sang og musikk. Det blir også god mat, vakre omgivelser, fellesskap og frist luft! Stenbekk Misjonssenter ligger i Trøskenveien 307, Sarpsborg. Kommer du med tog til Sarpsborg, så gi beskjed ved påmeldingen, så sørger vi for skyss til Stenbekk. Påmelding innen 1. april. Dagsbesøk og besøk på enkelt møter/-måltider er mulig. Husk påmelding!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp