Gi en gave
Meny
Foto: Ole Syltebø Last ned

Rikholdig meny på årets mannsweekend

Årets mannsweekend gikk av stabelen på Vassbotten i Tingvoll første helga i mars og samlet en fargerik bukett på 24 menn.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Menyen som ble servert var både variert og rikholdig. Ved siden av smakfull og god matservering, bød komiteen på en salig blanding av bibeltimer, misjon, kulturhistorisk foredrag om trebåter, mulighet for tur i frisk luft og hyggelig lag. Sina Saltbones var vertskap på Vassbotten og selve weekendprogrammet ble som vanlig regissert med stø hånd av Arne Drøpping.

Olav Gading hadde to flotte bibeltimer

Bibeltimeholder dette året var Olav Gading og tema spente fra Bibelens misjonsstrategier til historien om blinde Bartimeus. Flere av deltakerne deltok aktivt med sine refleksjoner og innspill.  Dermed ble ulike perspektiv trukket inn i samtalen om tekstene. Misjonstimen var viet NMS sitt engasjement i Kamerun gjennom 100 år og markeringen av jubileet i 2023. Finn Ove Kaldhol kan selv se tilbake på arbeid i Kamerun gjennom 18 år og han delte opplevelser og erfaringer både fra denne perioden og fra selve jubileumsmarkeringen.

Bernt Bøe

Bernt Bøe er en aktiv kulturperson fra Bøfjorden og han var hyret inn for å fortelle om båtkultur.  Det ble møte med mange trebåter og kulturhistorie, hovedsakelig fra de siste hundre år. Galeasen «Svanhild», bygd på Nordvik i Surnadalen i 1889, var spesielt omtalt. Båten har gjennomført jordomseiling og er i dag fullrestaurert. Den fremstår nå som et av de best autentisk restaurerte fartøy i Norge.

Vi drog hjem med gode minner fra mannsweekend og ser allerede frem til ny samling på samme sted om et år!

Finn Ove Kaldhol viser stolt frem festkappen han fikk i Kamerun.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp