Gi en gave
Meny

Region Bjørgvin

NMS Region Bjørgvin har et stort og variert arbeid, noe utføres av ansatte, men det meste gjøres av frivillige, ulønnede medarbeidere som på forskjellig måter driver arbeidet vårt. Vårt kontor ligger rett ved Bryggen i Bergen. Tlf. 51 51 61 60

Åpningstider

Besøkstid på kontoret er til vanlig tirsdag og torsdag mellom kl.10.30 og 14.00, men i skoleferien må det gjøres avtale på forhånd.

Kontaktinfo

Dreggsallmenningen 20, 5003 Bergen
bjorgvin@nms.no / benedictp@nms.no
Benedict Ernest Peter
Følg oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Nyheter

Bli med på NMS-tur til Tallinn

Bli med NMS til Estlands hovedstad Tallinn 4.-9. september 2024. Havnebyen som er en av Nord-Europas best bevarte middelalderbyer og hvor hele gamlebyen er på UNESCOs liste over verneverdige steder.
Les mer

Kyrkjeplanting i Estland – og Norge 

Av og til er verda ein vakker stad. Som når vi den eine søndagen kan feire gudsteneste i Saku kyrkje i Estland, og den neste søndagen møte ein familie frå Saku på besøk i Birkeland menighet. Det har vore inspirerande å sjå dei sterke banda som finnest mellom NMS og kyrkja i Estland. 
Les mer

Disse får prosjektmidler

Det kom i år inn fem søknader innen fristen 1. april 2024 på utlysning av midler til nyskapende prosjekter i regionene.
Les mer

Regional strategisamling i Bjørgvin

For første gong på mange år inviterte regionstyret i Bjørgvin til strategisamling. Representantar frå områdeutval, frivillige i gjenbruksbutikkane, på Alværa og på kontoret var saman med tilsette i regionen samla på Alværa 3. og 4. april. Det vart inspirerande møte med gamle kjende og mange me før berre kjende namna på frå e-post eller omtale.
Les mer

Lær deg «Sammen som kirke»-sangen

Tore Thomassen har skrevet sang og liturgiske ledd til aksjonen «Sammen som kirke i hele verden.»
Les mer
Gå til nyheter


Hva skjer
24 aug

Lørdagsgrøt i Bergen

24. august kl. 12.00-14.00 i Mariastuene, Øvre Dreggsallmenningen 20. Andakt og sang. Salg av grøt, kaffe og vafler. Lynlotteri til inntekt for misjonsarbeidet i Mali. Arrangør: NMS i samarbeid med Bergen Domkirke menighet
Les mer
29 aug

Seniorhelg 2024

NMS Bjørgvin inviterer til Seniorhelg på Helgatun i Myrkdalen 29. august til 1. september.  Også i år vert det eit rikhaldig program med bibeltimar, misjonstime, gudsteneste, song og musikk og turar til fots og i bil i nærområdet. 
Les mer
04 sep

Bli med NMS på tur til Tallinn

Bli med NMS til Estlands hovedstad Tallinn 4.-9. september 2024 Havnebyen som er en av Nord-Europas best bevarte middelalderbyer og hvor hele gamlebyen er på UNESCOs liste over verneverdige steder.
Les mer
14 sep

Inspirasjonsmøte i Sunnhordland

Leirvik bedehus på Stord. Laurdag 14. september kl. 11.00 Professor emeritus ved VID Thor Strandenæs skal ha både bibeltime og misjonstime. Det blir matpause og tid for den gode drøsen.  Be gjerne gjerne med deg nokon som enno ikkje er med i arbeidet vårt. Vel møtt!
Les mer
14 sep

Lørdagsgrøt i Bergen

14. september kl. 12.00-14.00 i Mariastuene, Øvre Dreggsallmenningen 20. Andakt og sang. Salg av grøt, kaffe og vafler. Lynlotteri til inntekt for misjonsarbeidet i Mali. Arrangør: NMS i samarbeid med Bergen Domkirke menighet
Les mer
15 sep

frivillig- og foreningsfest i Bergen

Tid: Søndag 15. september kl. 17 Vi får besøk av Silje Sjøtveit, leder avdeling Frivillighet i NMS.
Les mer
21 sep

Inspirasjonssamling i Sogn og Fjordane

Vassenden kyrkjesenter laurdag 21. september kl. 12.00 - 17.00 Ingunn og Aslak Sognnes viser bilete og fortel frå Cuba-turen dei var med på, i regi av Bjørgvin Bispedømme.
Les mer
22 sep

Besøk av John Steinar Dale

Dale er tidligere Madagaskar-misjonær og har mange år bak seg i NMS. Søndag 22. september deltar han på gudstjenesten i Tveit kirke på Askøy kl. 11, der han skal ha misjonspreken og informasjon om Madagaskar og Sat-7. Kl. 19 samme dag taler han på misjonsfest på Frekhaug bedehus.
Les mer
12 okt

Lørdagsgrøt i Bergen

12. oktober kl. 12.00-14.00 i Mariastuene, Øvre Dreggsallmenningen 20 Andakt og sang. Salg av grøt, kaffe og vafler. Lynlotteri til inntekt for misjonsarbeidet i Mali. Arrangør: NMS i samarbeid med Bergen Domkirke menighet
Les mer
26 okt

Walk for Living Water i Bergen

Torgallmenningen i Bergen 26. oktober kl. 12.00 Gå for vann – Gi Liv
Les mer
26 okt

Misjonsbasar i Os

Laurdag 26. oktober i Tunet Kyrkje- og Kultursenter. Det vert andakt, ettermiddagskaffi og trekning av loddbøker. Alle er hjarteleg velkomne.
Les mer
27 okt

Misjonsmøte i Bergen

Søndag 27. oktober kl. 18.30 på NLA i Amalie Skrams vei 3. Ingvild og Roar Hallesby Evjedal forteller fra NMS sitt arbeid i England. Alle er hjertelig velkomne. Arr.: Bergen fellesforening
Les mer
02 nov

Misjonsmesse i Knarvik

I Knarvik kyrkje laurdag 2. november. Messa startar med møte kl. 11 med Bjarne B. L. Andersen som talar. Etter møtet opnar salsbuer og kafeteria. Det vert åresal og trekning av loddbøker. Ta med deg familie og venner og bli med! Arr.: NMS Nordhordland v/ messekomite og områdeutval.
Les mer
02 nov

Inspirasjons- & messedag for NMS Sunnfjord

I Førde kyrkjetun laurdag 2. november kl. 12-17. Vi vil ha fokus på glede i fellesskapet, ha tid til prat og tid til å lytte, og sjølvsagt ynskjer vi god handel.  Det vert open kafé heile dagen, fine varer for sal og åresal/loddsal. Programsamling til inspirasjon og fellesskap vert det også.
Les mer
02 nov

Messe/basar på Nordfjordeid

I Betania 2. november kl. 11-15. Dette er eit samarbeid mellom foreiningane og gjenbruksbutikken. På Betania: andakt, sang av barnekor, kafé, loddsal og åresal. Butikken har varesal. Velkommen til hyggeleg fellesskap!
Les mer
02 nov

Misjonsmesse i Bergen

I Betlehem, Vestre Murallmenningen 15 laurdag 2. november kl. 11-15 Det vert misjonsmesse på tradisjonelt vis med åresal, lynlotteri, lykkehjul for borna og trekking av hovudlotteri. Sal av strikkevarer og anna handarbeid, syltetøy og mykje godt frå Hardanger, julekaker og anna smakfullt. Kafeteria med kaker og påsmurt. Kl. 12.30: Song, andakt og misjonsinformasjon. Deretter opnar salet av den populære suppa. Velkommen!
Les mer
24 nov

Misjonsmøte i Bergen

Søndag 24. november kl. 18.30 på NLA i Amalie Skrams vei 3: Advent i ord og toner v/ Bjarte Holme og Carsten Dyngeland. Alle er hjertelig velkomne.
Les mer
06 des

Adventsfest på Alværa

Fredag 6. desember ønsker me velkommen til førjulskveld på Alværa! Julemiddag vert servert kl. 18.00. Deretter vert det litt program og tid for prat, kaffi, kaker, dessert, åresal og ord for kvelden.
Les mer
Gå til kalender

For å holde deg oppdatert på hva som skjer kan du også gå inn på våre facebooksider.

Regionblad

Regionen utgir eget regionblad fire ganger i året.

Ja, klart jeg vil lese bladet.

Ansatte

NMS-ansatte med bosted i Region Bjørgvin

Benedict Peter

Regionkoordinator - Bjørgvin
99 58 02 54
benedictp@nms.no

Janne Bech-Sørensen

Rådgiver Frivillighet/småfellesskap
+47 40 82 05 63
jannebs@nms.no

Torstein Fosse

Misjonskonsulent - Bjørgvin
40 40 60 54
torsteinf@nms.no
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp