Meny

Region Bjørgvin

NMS Region Bjørgvin har et stort og variert arbeid, noe utføres av ansatte, men det meste gjøres av frivillige, ulønnede medarbeidere som på forskjellig måter driver arbeidet vårt. Vårt kontor ligger rett ved Bryggen i Bergen. Tlf. 51 51 61 60

Åpningstider

Ingen faste åpningstider.

Kontaktinfo

Dreggsallmenningen 20, 5003 Bergen
bjorgvin@nms.no
Torstein Fosse
Følg oss på Facebook

Nyheter

Gudstjeneste mellom brukte sofaer og retroserviser

En gjenbruksbutikk kan brukes til så mangt. Butikken på Nordfjordeid har bevist at den også kan være gudstjenestelokale.
Les mer

Et møtested i hverdagen

Praten går lett og ledig rundt et bord på NMS Gjenbruk Åsane, der noen pensjonister har slått seg ned for en kopp kaffe. Lenger inne treffer vi butikkleder Jostein Monstad, som åpner med å si at noe av det viktigste med butikken er å fungere som en møteplass. Butikken åpnet 6. juni i år, og holder til i 2. etasje i bygget som tidligere huset en av elektronikk-kjeden Powers butikker.
Les mer

Velkommen til Ålesund sommaren 2020

25. juni-28. juni 2020. Her skal vi saman finne inspirasjon til det gode fellesskap! Alle treng å kome saman! Vi treng å sjå og bli sett! Vi treng å bli inspirert. Skal vi overleve som kristne og som kyrkje, må vi saman finne måtar og overlevere kyrkja til nye generasjonar og folkeslag.
Les mer

Prosjekt nye møteplasser

Kanskje har du allerede hørt om ”Nye møteplasser” enten fra meg eller fra andre i NMS? Utgangspunktet er en prosjektstilling i Bjørgvin som jeg begynte i for et år siden, og sammen med to andre ansatte i prosjektstillinger på Møre og i Telemark – skal jeg jobbe med å utvikle det frivillige arbeidet med fokus på blant annet nye møteplasser.
Les mer

Huset som ikke brant - og andre grunner til å besøke Ålesund i 2020

Ålesund er vertskap for NMS sin Sommerfest & generalforsamling 2020. Her er noen grunner til at du bør legge ferien til Nordvestlandet neste sommer - helst rundt 25-28. juni.
Les mer

Saker til generalforsamlingen i 2020

Landsstyret i NMS ber enkeltmedlemmer og regionstyrer om saker til generalforsamlingen i Ålesund neste sommer.
Les mer
Gå til nyheter


Hva skjer
29 jan

Samling for menighet og misjon

29.januar kl.19.00-21.00 i Hoffsalen, Kong Oscars gt. 88. Tema: «Hvordan lykkes med å få misjonsprosjektet til å bli en del av menighetens liv?» v/Vetle Karlsen Eide, misjonsrådgiver i Bjørgvin Bispedømme. Tips og verktøy til misjon i trosopplæringen fra NMSU. Det blir god tid til samtale og oppgaver i grupper. Frukt og kaffe/te.
Les mer
02 feb

Misjonsgudstjeneste i Mariakirken, Bergen

Søndag 2. februar kl. 18.00. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe i Mariastuene. Misjonsvindu mot Mali.
Les mer
23 feb

Salmekveld

Søndag 23. februar kl. 18.30 i NLA, Amalie Skrams vei 3 Sang og musikk v/Cathrine Snipsøyr. Misjonsvindu mot Madagaskar, v/Gunnlaug Bøyum. Enkel servering.
Les mer
06 mar

Mariahelg på Alværa misjonssenter

"Livsvandringa og trua" - korleis påverkar livsvandringa trua vår? Velkommen damer i alle aldrar for påfyll for trua, samtalar og gode historier, nyte naturen og god mat
Les mer
20 mar

Misjonshelg for NMS i Nordfjord 20.-22. mars.

Janne Bech-Sørensen kjem og tar del på den tradisjonsrike «Marimessebasaren» i Gloppen fredagen. Dagen etter er ho med på misjonstime og årsmøte for både området og gjenbruksbutikken. Søndag er det Svelgen som får besøk av henne. Dette er fyrste gongen Janne kjem til oss som misjonskonsulent og vi gleder oss til å dele engasjementet for NMS med henne.
Les mer
21 mar

Inspirasjonshelg på Stord

Inspirasjonsmøte 21. mars kl. 11.00 - 14.00 i Leirvik bedehus Bibeltime og misjonstime ved tidlegare Japanmisjonær Gunnlaug Bøyum. Song. Matpause. Misjonsoffer. Misjonsgudsteneste 22. mars kl.11.00 i Stord kyrkje. Talar Gunnvald Bjotveit. Takkoffer til NMS
Les mer
21 mar

Vårbasar i Leirvik bedehus

21. mars kl. 18.00 Velkommen
Les mer
22 mar

Områdestevne/årsmøte for Bergen, Mid - og Vesthordland

Misjonsgudstjeneste 22. mars i Domkirken kl. 11.00. Deretter blir det stevne med fokus på arbeidet i Mali.
Les mer
29 mar

Misjonsmøte i Frekhaug bedehus

Tradisjonen tro arrangerer Frekhaug Misjonsforening 29. mars, søndag før palmesøndag, kl. 19.00 i Bedehuset på Frekhaug. Tale av Ole Hagesæther. Sang av Hatikva. Musikkorpset Skala blir med. Servering av deilig mat.
Les mer
19 apr

Misjonsmøte/bibeltime i Bergen fellesforening.

Søndag 19. april kl. 18.30 på NLA, Amalie Skramsvei 3. Tema: Nattverden v/ sokneprest Tor Martin Koppang. Misjonsvindu: SAT 7. Enkel servering før... årsmøtet ca. kl. 20.00. Årsmøtesaker og valg.
Les mer
26 apr

Møte i Stord misjonsforening

Årsmøte kl. 17.30 Misjonsmøte kl. 19.00
Les mer
25 jun

Velkommen til Ålesund sommaren 2020

Her skal vi saman finne inspirasjon til det gode fellesskap! Alle treng å kome saman! Vi treng å sjå og bli sett! Vi treng å bli inspirert. Skal vi overleve som kristne og som kyrkje, må vi saman finne måtar og overlevere kyrkja til nye generasjonar og folkeslag.
Les mer
Gå til kalender

For å holde deg oppdatert på hva som skjer kan du også gå inn på våre facebooksider.

Regionblad

Regionen utgir eget regionblad fire ganger i året.

Ja, klart jeg vil lese bladet.

Ansatte

NMS-ansatte med bosted i Region Bjørgvin

Torstein Fosse

Misjonskonsulent - Bjørgvin
40 40 60 54
torsteinf@nms.no
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp