Bekjempe urettferdighet

HVORFOR?

Noen tror tradisjon alltid er det rette – vi tror noen tradisjoner må brytes!

  • Alle mennesker har rett til innflytelse over eget liv, men svært mange har ikke det. Hva med alle dem som ikke vet at de har rettigheter?
  • Sammen kjemper vi spesielt for de svakest stilte i verden. Vi tror Gud vil at alle skal få leve gode liv, fylt av håp og trygghet. Alle har egne ressurser de kan ta i bruk.

 

NYTTER DET?

  • JA! Gleden er stor når underprivilegerte folkegrupper i Etiopia forstår at de kan bruke morsmålet sitt også til bønn og lovsang.
  • JA! Etter mange års arbeid mot omskjæring av jenter i Mali, ser vi at flere og flere landsbyer slutter med denne praksisen.
  • JA! Kristne som fengsles for sin tro i Midtøsten, får nytt håp når de forstår at noen ber for dem og kjemper for deres sak.

Hvordan vi jobber

Her kan du lese mer om hvilke verktøy vi bruker i arbeidet med å bekjempe urettferdighet.

Les mer

Les historier fra arbeidet

Utstøtt

Josephine vet at hun lukter, ja, rett og slett stinker. Hun er mor til ni, og er blant dem som er rammet av fødselsfistel.

Du er ikke så viktig

Viviane kjente tårene komme. Faren hadde nettopp fortalt henne om valget han hadde tatt, valget om hvilke av barna i familien som skulle få gå på skole. Hun visste egentlig at hun hadde tapt «kampen» før han fortalte henne det. For hun var tross alt jente. Og hun var blind. Hvem ville satse på henne? Ingen! Tårene kom igjen.

Bortført og livredd

Barite er 15 år og livredd. Hun har nettopp opplevd at en mann kidnappet henne da hun var på vei til markedet, og hun vet hva som kommer. Han vil at hun skal bli konen hans.

Deler du vår tro?

Vil du være med å utrydde fattigdom, bekjempe urettferdighet og dele troen på Jesus?

Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp