Gi en gave
Meny
Foto: Marit Mjølsneset Last ned

Menighet

Vår visjon er «En levende kirke over hele jorden». Gjennom å være en brobygger innen fellesskapet som utgjøre den verdensvide kirken ønsker vi å skape misjonsengasjement med et lokalt og globalt perspektiv.

Finn din menighet

Støtter menigheten din arbeidet til NMS? Det kan du sjekke ved å gå inn på denne linken:

Finn din menighet

Ressurser til misjonsavtalen

Her finner du brosjyrer, plakater og presentasjoner.

Les mer

Misjonsavtale

NMS har misjonsavtaler med mange menigheter. Noen kaller dem også menighetsavtaler. Gjennom misjonsavtalen har menigheter mulighet til å støtte arbeidet i et av landene NMS arbeider i. Les mer om hvordan din menighet kan få misjonsavtale med NMS, og hva dette innebærer ved å gå inn på denne linken:

Misjonsavtale

 

Reisestipend

Menigheter som har misjonsavtale/menighetsavtale med NMS kan søke om reisestipend for å besøke landet «sitt». Et møte med arbeidet kan skape nytt engasjement og større nærhet.

Reisestipend

 

Menighetsnettverk

NMS tilbyr kurs innen både menighetsutvikling og menighetsplanting. Har du lyst til å plante en menighet og trenger ressurser og veiledning? Eller er du allerede en del av en menighet og vil bli med i et inspirerende menighetsnettverk? Les mer på denne siden:

Menighetsnettverk

 

Use your talents

Inspirert av samarbeidet og fellesskapet med den verdensvide kirke ønsker NMS å bringe denne måten å tenke på til vårt eget land.

Use Your Talents gir oss blikket som ser mulighetene og hjelper oss til å ta i bruk alt vi har her og nå.

Ressurser:

Gå til siden Use Your Talents

Hvordan ta imot konvertitter?

En bredt sammensatt gruppe fra norske kirkesamfunn og organisasjoner har arbeidet med spørsmålet, og satt sammen ressursdokumentet «Hvordan ta imot konvertitter?». Les mer og last ned dokumentet på denne siden:

Hvordan ta imot konvertitter?

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp