Gi en gave
Meny

Dypdykk

For deg som er interessert i å gå litt i dybden på NMS. Her kan du blant annet lese nyheter, dokumenter og finne kalenderen.

Snarveier

Nyheter

Hyttegjest og Sommerfest

Liv Kaldestad hadde aldri opplevd Sommerfesten på Sjusjøen, men så fikk hun fem dager med hytteliv og trivelig sommerstemning. Anne Bergitte Salte spurte om å få hytteselskap, mens den årlige Sommerfesten gikk av stabelen i år i Sjusjøen fjellkirke.
Les mer

Familiedagen på Sjusjøen

Lørdagen er som en feiende finale på Sommerfesten på Sjusjøen fjellkirke. Før den store konserten på lørdag kveld dro flere hundre mennesker ut til Rømåsseter Fjellstue for å feire Familiedagen, fra kl 12-15. Ingen påmeldte, ingen visste hvor mange som ville komme. Men sola skein, og folket kom.
Les mer

NMSU og NMS på Olavsfest

Masse folk, liv, gudstjenester, konserter, samtaler og godt program vil foregå i Trondheim mellom 28. juli og 3. august. I Sommerveita blir det pop- up kafe, sofaprat, hennamaling, lek, minikonsert, lykkehjul, åresalg og mye mer. Vi har åpen gjenbruksbutikk, stellerom og do. En fin plass å møtes! Velkommen!
Les mer

En musiker for Didrik - og for NMSU

Når Didrik Solli Tangen entrer scenen på Sommerfesten på Sjusjøen, er det en av band-musikerne som spiller en mangfoldig rolle: Michael Caplin følger artisten, og han gjør akkurat det han skal for å få til et velsmakende resultat. Sommerfesten er i gang!
Les mer

Misjonstidende

I MT kan du lese om NMS sitt arbeid og annet aktuelt stoff fra kirke og misjon.

Musikkpioneren

– Eg reiste til Thailand utan å vite kva eg skulle gjere. NMS hadde ingen konkret plan for meg.
Les mer

Mange fordommer og alternative forklaringer

– I de fleste afrikanske samfunn er sammenhengen mellom rus og psykiatri ukjent. Kunnskapen på området er lav og temaet tabubelagt.
Les mer

Mangarano skal gjenreises

En nedstøva leprakoloni skal gjenreises til et psykososialt helsesenter der markens grøde blir en del av terapien.
Les mer

Forbønn, medisiner eller begge deler?

Psykiater Anne Kristin Dale Skjold drømmer om at epileptikere får medisin, ikke lenker.
Les mer

Kalender

Vil du være med på noe av det NMS gjør?

24 jul

«Natur, kultur, misjon og fornyelse»

Velkommen til leir for spreke voksne.
Les mer
09 aug

Liv, latter, leik og moro på Camp Kjeldsund 2024!

Bland det med fine samlingar der Jesus kjem nær - og vi han - og der vi deler av det vi har fått og fått oppleve. Camp Kjeldsund er leiren for ALLE – ung eller eldre, kom og vær med!
Les mer

Nettbutikk

Er du på jakt etter en gave til noen du er glad i? Hva med å gi en gave med mening? Ved å kjøpe symbolske gaver i vår nettbutikk kan du være med å forandre verden og samtidig glede en venn med en meningsfull gave.

Kjøp en gave

Dokumenter

Her finner du en oversikt over en del sentrale dokumenter som gir informasjon om strategier og tenkning i NMS

Les mer

Historier

Her kan du lese historier fra arbeidet

Har du tenkt på at kjærlighet kan være et talent?

Benedicte Venance fra Ngaoundéré i Kamerun bruker livet sitt til å hjelpe barn med funksjonshemninger til et verdig liv.

Gud, finns du verkeleg?

Faren drakk og spela bort pengane han tente. Sonen og mora leia kampen mot kristendommen i landsbyen. Nå er far og son begge ordinerte til prestar i Den evangelisk-lutherske kyrkja i Thailand.

Bli en fredsskaper

Krig og konflikt har kun én god løsning: FRED. I ni land over hele verden kan DU bli med på å skape stabilitet, forebygge konflikt og bringe fred.
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp