Meny

Dypdykk

For deg som er interessert i å gå litt i dybden på NMS. Her kan du blant annet lese nyheter, dokumenter og finne kalenderen.

Snarveier

Dei ukjente misjonærane

NMS støttar ei rekkje misjonærar du mest sannsynleg aldri har høyrt om. Møt to av dei: Mariana og Mateus.

Les mer

Blasfemiske tekstmeldingar

Farhan Aziz (25) er skulda for å senda blasfemiske tekstmeldingar på telefonen sin. Men ifølgje han sjølv og nære vener og familie er det andre som har skrive meldingane på ein telefon som er registrert på han. Telefonen og simkortet hadde han kjøpt til kjærasten Tania. Men sidan Farhan er kristen, mislikte familien hennar forholdet deira og fekk han fengsla 2.august på bakgrunn av meldingane dei fabrikkerte.
Les mer

Ball, buffet og båttur på Kjeldsund leirstad

Den gamaldagse antikken, den heimelaga middagen og det hyggelege personalet har verkeleg slått an. Kjeldsund, som har historie tilbake til 1600-talet, har i juli husa heile 850 bufféklare gjestar.
Les mer

Tiltagende etnisk konflikt i Mali

Etniske fulanier i Mali opplever økt risiko for å bli drept. For kristne, etniske fulanier er riskoen enda større. Nå er håpet at maliske myndigheter kan klare å hindre en eskalering i konflikten.
Les mer

Forbønn i misjonsarbeidet

Bønn og forbønn er to store arbeids- og kampredskaper som er gitt oss av Gud til bruk i vårt kristenliv og under arbeidet i vingården.
Les mer

Misjonstidende

I MT kan du lese om NMS sitt arbeid og annet aktuelt stoff fra kirke og misjon.

Forbønn i misjonsarbeidet

Bønn og forbønn er to store arbeids- og kampredskaper som er gitt oss av Gud til bruk i vårt kristenliv og under arbeidet i vingården.
Les mer

Misjon i hagen

Kvar vår blir Høgaunet gard gjort om til ei misjonsmark i dobbel forstand. Her blir kristent fellesskap tilgjengeleg for alle, og inntektene går til NMS.  
Les mer

1 fiolin ble til 4 orkester

Misjonær Solveig Meling Johannessen ofret organistkarrieren i Norge, men fikk et 20 år langt musikalsk eventyr i Thailand.
Les mer

Den første dåp

NMS sine første misjonærer ankom Zululand (dagens Sør Afrika) i 1844. Til tross for iherdig innsats var det ingen stor interesse for kristendommen å spore hos zuluene. Hvorfor gikk år etter år uten at noen ønsket å bli kristne?
Les mer

Kalender

Vil du være med på noe av det NMS gjør?

25 aug

Misjonsdag

Fjelltun leirsted, Flekkefjord. kl. 12-16.
Les mer
26 aug

Søndagssamling i Oslo med fokus på Mali

Velkommen til misjonssamling i Vestre Aker menighetshus søndag 26. august kl. 18.00. Mali-misjonær Ingvald Frøyen forteller om gleder og utfordringer i misjonsarbeidet i Mali. Vi serverer kveldsmat. Inngang kr 100.
Les mer
26 aug

Områdestemne og årsmøte for Sunnhordland

Velkommen til områdestemne og årsmøte i Skånevik!
Les mer
26 aug

Regionstemne i Møre

Tid: Søndag 26. august Stad: Torvikbukt
Les mer

Dokumenter

Her finner du en oversikt over en del sentrale dokumenter som gir informasjon om strategier og tenkning i NMS

Les mer

Historier

Her kan du lese historier fra arbeidet

Flyktning - med en drøm!

Da Simon Entar måtte flykte fra krigen i Sudan, visste han ikke at han ville ende opp som student ved St. Frumentius Teological College i Gambela – og sannsynlegvis bli første prest fra jumjum folket!

Jeg foretrekker å levere bibler!

Home delivery - eller hjemmelevering - er vanlig i Kairo, ikke bare for pizza. Også Bibelen kan bestilles og få levert hjem. En av de som jobber for det egyptiske bibelselskapet er Bishoy. På egen sykkel og med en beskjeden godtgjørelse tråkker han rundt i storbyen.

Intenst møte med bibelforteljing

Ho var både sint og opprørt, kvinna som kom inn i bibelbutikken ein stad i Egypt og spurte: Kvifor har ingen fortalt oss denne historia? Ein stor bibel låg oppslått på Johs 8 i utstillingsvindauget, og ho hadde lese forteljinga om kvinna som vart gripen i ekteskapsbrot.
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp