Region Nord

NMS Region Nord har et stort og variert arbeid, noe utføres av ansatte, men det meste gjøres av frivillige, ulønnede medarbeidere som på forskjellig måter driver arbeidet vårt.

Frivillig glede i Bodø

Midt i byen, på torget, ligger NMS Gjenbruk i Bodø. Alle som jobber her gjør dette som en frivillig innsats. I dag er Jofrid Johansen, Gerd Pettersen, Wigdis Kristensen, og Hassanat på jobb.
Les mer

Solide julemessetradisjoner i Troms

Julemessa i Sørreisa har vært en årlig foreteelse siden 1960. Her slår 10 (!) foreninger seg sammen og samler mye folk en lørdag formiddag. Salg av håndarbeid, sløyd, bakevarer og ikke minst kaffe med godsaker, går unna sammen med loddsalg og tombola.
Les mer

Asylsøkere holder liv i NMS Gjenbruk Bodø

Flere av NMS Gjenbruks butikker har gode erfaringer med å bruke flyktninger og asylsøkere som medarbeidere. I Bodø kunne vi faktisk ikke klart å drive butikken uten.
Les mer

Fårikålkvelden er tilbake

Sigurd og Ingrid Hanssen savnet tradisjonen om fårikålkveld på Tømmerneset leirsted i kveld. Det gjorde de noe med.
Les mer

Gjensyn med Tømmernes leirsted

Helga 30. september til 2. oktober var det Bibel -og misjonshelg for misjonsfolket i Troms. For mange var det gjensyn med leirstedet, og for helgas gjestetaler var det avgjort et gjensyn. For Magne Mjærum, tidligere regionleder i NMS Region Øst, hadde vært der på leir for femti år siden. Da var han «erstatningslærer» på Senja. Seinere tok han lærerskole og var tilsatt i NMS hjemmearbeid gjennom et langt liv.
Les mer


28 apr

Områdestevne for Salten

Velkommen til områdestevne i Rønvik kirke for Salten område. Assisterende generalsekretær i NMS, Inger Kari Søyland deltar.
Les mer
02 jun

Troms områdestevne 2018

Det blir områdestevne første helgen i juni på NMS sitt leirsted, Tømmerneset.
Les mer
02 jun

Områdestevne i Ballangen

Midt-Hålogaland område ønsker velkommen til områdestevne i Ballangen 2-3. juni.
Les mer
09 jun

Områdestevne i Vadsø

Velkommen til områdestevne for Finnmark område i Vadsø kirke og menighetshus. Her deltar Else Storaas Vatne fra NMS-ledelsen og misjonskonsulent Randi Karlstrøm.
Les mer

Ansatte

NMS-ansatte med bosted i Region Nord

Randi Karlstrøm

Misjonskonsulent - Nord
40 40 60 77
randik(at)nms.no
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp