Meny

Region Øst

NMS Region Øst har et stort og variert arbeid, noe utføres av ansatte, men det meste gjøres av frivillige, ulønnede medarbeidere som på forskjellig måter driver arbeidet vårt. NMS-kontoret i Oslo: Bernhard Getz' gate 3, 0165 Oslo Tlf. 51 51 61 90

Åpningstider

Alle virkedager mellom kl. 9.00 - 14.00. Kontoret er feriestengt i juli.

Kontaktinfo

Bernhard Getz'gate 3, 0165 Oslo
ost@nms.no
Anne P. Vedum

Nyheter

Stor innsats fra "Den lille hjelper" i Vestfold

– Det er bare penger som står i hodet på oss nå om dagen, smiler Laila Sætre og Aud Lima Holt. Høstens aktiviteter i foreningen har innbrakt 170 000 kroner som snart skal sendes til NMS.
Les mer

Velkommen til Ålesund sommaren 2020

25. juni-28. juni 2020. Her skal vi saman finne inspirasjon til det gode fellesskap! Alle treng å kome saman! Vi treng å sjå og bli sett! Vi treng å bli inspirert. Skal vi overleve som kristne og som kyrkje, må vi saman finne måtar og overlevere kyrkja til nye generasjonar og folkeslag.
Les mer

Huset som ikke brant - og andre grunner til å besøke Ålesund i 2020

Ålesund er vertskap for NMS sin Sommerfest & generalforsamling 2020. Her er noen grunner til at du bør legge ferien til Nordvestlandet neste sommer - helst rundt 25-28. juni.
Les mer

Saker til generalforsamlingen i 2020

Landsstyret i NMS ber enkeltmedlemmer og regionstyrer om saker til generalforsamlingen i Ålesund neste sommer.
Les mer

NMS ønsker seg innsamlinger på Spleis

Mange ønsker seg gaver til NMS i stedet for bursdagsgave. Alle som ønsker å starte en innsamling til NMS har nå mulighet til å gjøre det på en ny og spennende måte.
Les mer

Tidligere misjonærhjem vedtatt solgt

Et samlet landsstyre i NMS har i et møte fredag 5. april vedtatt å åpne for seksjonering og salg av Lyder Sagens gate 7 i Oslo, og følger dermed anbefalingene til styret i NMS Eiendommer.
Les mer
Gå til nyheter


Hva skjer
26 jan

Misjonsuka 2020

Spennende gjester, internasjonale perspektiver og felleskap med den verdensvide kirke. Velkommen til Misjonsuka 2020 i Oslo.
Les mer
26 jan

Misjonssamling i Oslo

"Kirke og samfunn på Madagaskar og Kamerun" er kveldens tema. Toromare Manatato og Amos Ounsoubo er gjester på Misjonsuka i Oslo bispedømme. Denne kvelden deltar de på misjonssamlingen i Vestre Aker menighetshus kl. 18. Det blir servert varm aftensmat. Inngang kr 100.
Les mer
31 jan

LYS I MØRKE fest

Lys-i mørkefesten i Drammen er en årviss tradisjon. Velkommen til årets fest i Bragernes menighetshus fredag 31. januar kl. 18.30.
Les mer
06 feb

Mannskveld på Stenbekk

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk misjonssenter.
Les mer
16 feb

Misjonssamling i Drammen - fokus på Kamerun

Velkommen til misjonssamling i Drammen i Nedre Storgate 31 søndag 16. februar kl. 18. Evangeliet i møte med afrikansk kultur og religion i Kamerun er kveldens tema. Helge Norrud taler. Det blir sang av Halvard Alstad. Alle er hjertelig velkomne
Les mer
23 feb

Misjonssamling i Oslo

"Kulturkræsj - Marxisme, Ateisme, Kristendom og Islam i Etiopia og Norge" er tittelen på en nyutkommet bok. Etiopiamisjonær og prest Hans Birger Neergård har delt tanker og erfaringer fra livet som misjonær.
Les mer
07 mar

Misjonsselskap for kvinner

"Over og ut med misjon"? Dette er Stina Aanderaa Neergårds tema på misjonsselskap for kvinner på Stenbekk misjonssenter. Stina har lang fartstid i NMS, blant annet som misjonær i Mali. Vi ønsker kvinner i alle aldre velkommen til årets misjonsselskap
Les mer
07 mar

Misjonsstevne i Oslo

Velkommen til misjonsstevne i Oslo kl. 11.00-15.30. Tradisjonen tro byr dagen på bibeltime, middag og misjonsmøte. Noter datoen, mer info følger
Les mer
08 mar

Misjonssamling i Drammen - kvinner i Etiopia

Velkommen til misjonssamling i Drammen i Nedre Storgate 31 søndag 8. mars kl. 18. "Kvinner i Etiopia" er kveldens tema. Marit Bakke taler. Ingrid Nordby synger. Alle er hjertelig velkomne!
Les mer
19 mar

Torskeaften for menn

La deg friste av et delikat torskemåltid i selskap med andre menn i alle slags aldre og fasonger. Her får du også god underholdning, for skuespilleren Morten Jostad liker også torsk, og vil være sammen med oss denne kvelden. Trolig kommer også Peer Gynt. Torskeaften finner sted i Fagerborg menighetshus i Oslo og starter kl. 19. Pris pr mann kr 500.
Les mer
25 jun

Velkommen til Ålesund sommaren 2020

Her skal vi saman finne inspirasjon til det gode fellesskap! Alle treng å kome saman! Vi treng å sjå og bli sett! Vi treng å bli inspirert. Skal vi overleve som kristne og som kyrkje, må vi saman finne måtar og overlevere kyrkja til nye generasjonar og folkeslag.
Les mer
29 jul

Natur, kultur, misjon og fornyelse

Leir på Mesnali for spreke voksne. Velkommen til dager med fjellturer, fellesskap, Bibel og misjon. Opplev en dag i Gudbrandsdalen og premieren på årets Peer Gynt-forestilling ved Gålåvannet.
Les mer
Gå til kalender

Regionblad

Regionen utgir eget regionblad fire ganger i året.

Ja, klart jeg vil lese bladet.

Ansatte

NMS-ansatte med bosted i Region Øst

Anne Presthagen Vedum

Regionkoordinator - Øst og Nord
51 51 61 91 / 95 89 81 74
annepv@nms.no

Else Storaas Vatne

Leder giveroppfølging
51 51 61 92 / 92 45 79 03
elsesv@nms.no

Magne Mjærum

Frivillig på kontrakt - Øst
46 88 64 41
magnem1947@gmail.com

Maicon Steuernagel

Pastor i Oslo International Church
45 69 66 26
maicons@nms.no

Marte Elvira Rolvsjord

Ucrew
90065652
m.rolvsjord@gmail.com

Nora Dub Dybdal

Misjonskonsulent og CRM-rådgiver
51 51 61 93 og mob. 40 80 69 85
noradd@nms.no

Reidun Andersen Weberg

Misjonskonsulent - Øst
40 40 60 91
reidunaw@nms.no

Unni Holm Olsen

Misjonskonsulent - Øst
40 40 60 21
unniho@nms.no
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp