Region Trøndelag

NMS Region Trøndelag har et stort og variert arbeid, noe utføres av ansatte, men det meste gjøres av frivillige, ulønnede medarbeidere som på forskjellig måter driver arbeidet vårt.

Ta med radioen på Sommerfest i Stavanger!

Gjennom NMS Gjenbruks 50 butikker har vi snart nådd målet om å samle inn 2000 fm-radioer som skal sendes til Kamerun. Ta med den gamle radioen din til NMS’ Sommerfest & Generalforsamling i Stavanger og bli med på avslutningen av aksjonen.
Les mer

Miha 2017- en fantastisk dag!

Ca 350 mennesker nøt dagen på Høgaunet med sol og velsignelse.
Les mer

Lardals-konfirmantene på besøk i Trondheim

Ikke alle har en prest som konfirmantene i Lardal! Jesper Johnsen som har vært prest i Trøndelag i mange år, tar konfirmantene med seg på "leir" til Trondheim. Tekst og foto: Ingeborg Meslo Ulvin
Les mer

En fantastisk dag i Sommerveita!

Lørdag 29. april var kremen av misjonsfolk i Trøndelag samlet for en fantastisk dag i Sommerveita. Årsmøte for begge organisasjonene og påfølgende misjonsfest, med tema: bønn og misjon.
Les mer

Seniortreff på Mjuklia

Seniortreffet på Mjuklia i tiden 24-27 april samlet 70 personer under temaet: Et liv i frihet. Geir Gundersen holdt bibeltimene disse dagene, da alle årstider var representert på Berkåk. Tekst og foto: Per Håpnes
Les mer


25 jun

Vandring i gamle fotspor langs kysten på Jæren

I forkant av årets Sommerfest & generalforsamling inviterer vi til pilegrimstur fra 25. juni til 28. juni sammen med to erfarne NMS-misjonærer. Pilegrimsturen går langs Jærkysten, og avsluttes på Sommerfest-området i Stavanger.
Les mer
12 jul

Sommermøte Levanger menighetshus

Ulike organisasjoner deler sommeren mellom seg for å arrangere ukentlige møter på menighetshuset, sommeren gjennom. Onsdag 12. juli kommer Jakop Stavset! Han har vært ettåring (Ucrew) for NMS i Lyon, Frankrike dette skoleåret og vil dele erfaringer derfra. Velkommen på sommermøte!
Les mer
09 aug

Sommermøte på Levanger menighetshus

Onsdag 9. august kl.20 kommer regionstyreleder Bjørg Sand til Levanger og deler om arbeidet i Japan. Adr: Kirkegata 29. 7600 Levanger Velkommen! Arr: Levanger misjonsforening
Les mer
11 aug

Pilegrimsreise 2017

Bli med på en indre og ytre reise langs kystpilegrimsleia fra Kristiansund til Veøy 11.-13. august.
Les mer
16 okt

Jubelturer til Madagaskar oktober 2017

Bli med NMS for å feire 150 år med misjon på Madagaskar! Du kan velge mellom en rekke turer, alt etter hva du er interessert i å ha fokus på. Alle turene har reiseledere med mye kunnskap om reserute og tema.
Les mer

Ansatte

Her er alle ansatte i NMS Region Trøndelag

Gunnar Eskelund

Driftsleder - bygg i Trondheim
ges@nms.no

Ingeborg Meslo Ulvin

Misjonskonsulent
40 40 60 85
inmu@nms.no

Øyvind Ulland Eriksen

Regionleder
40 40 60 70
oue@nms.no
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp