Meny

NMS kontoret i Trondheim

NMS Region Trøndelag har et stort og variert arbeid, noe utføres av ansatte, men det meste gjøres av frivillige, ulønnede medarbeidere som på forskjellig måter driver arbeidet vårt. NMS kontoret i Trøndelag: Sommerveita 4-6, 7011 Trondheim Tlf. 51 51 61 10

Åpningstider

Mandag: stengt. Tirsdag- fredag: 10-15

Kontaktinfo

Sommerveita 4-6. 7011 Trondheim
trondelag@nms.no
Ingeborg Meslo Ulvin
Følg oss på Facebook

Nyheter

En weekend for kropp og sjel

Nok en høst kunne vi invitere til NMS kvinneweekend på Phillipshaugen Lodge i vakre Øksendal. 25 engasjerte misjonskvinner deltok, de fleste fra Møre og 4 fra Børsa. Veldig kjekt å få trøndere med på leiren. Vi ankom til vakkert høstvær, deretter kom regnet. Humøret var det imidlertid ikke problem å holde oppe men turprogrammet måtte justeres.
Les mer

Eyvind Skeie ser fram til å besøke Trondheim

Når det skal arrangeres julesalg i Trondheim, har vi ønske om at alle som kommer dit skal få med seg noe hjem. Enten julegaver, bakst til jul, glede over å ha møtt trivelige mennesker, inspirasjon til misjonsengasjement og lysglimt av hva NMS er i dag. I år får vi også en gjest som som veldig mange kjenner. Eyvind Skeie kommer!
Les mer

Gode dager for seniorer på Mjuklia i september

NMS-seniortreffet på Mjuklia 10. - 13. september var godt besøkt, både av påmeldte faste deltakere og dags-besøkende. Storparten var naturlig nok fra Trøndelag, men det var også flere fra Nordmøre; til og med helt fra Østfold kom det to deltakere! Flere ga uttrykk for at de opplevde oppholdet og programmet som meget trivelig og berikende.
Les mer

Sommerfest og GF 2020

NMS ønsker alle velkommen til Sommerfest og generalforsamling i Ålesund 25-28. juni 2020.
Les mer

Reise til Thailand

Regionstyret i Trøndelag har lagt opp til reise til Thailand ifbm vinterferien 2019. Dette i samarbeid med plussreiser og Marianne Bratland Largado vil være med som reiseleder på turen.
Les mer
Gå til nyheter


Hva skjer
15 feb

Tur til Thailand

Regionstyret i Trøndelag har lagt opp til inspirasjonsreise til Thailand. Det betyr mye å få se, smake, oppleve, lytte og erfare selv! Derfor ønsker vi at mennesker fra menigheter i Trøndelag skal få reise til Thailand for å se arbeidet på direkten. Marianne Bratland Largado blir med som reiseleder og Plussreiser legger opp til en uforglemmelig reise.
Les mer
22 jun

Familietur med NMS til Kypros

Med 340 soldager i året, kan du ikke få et bedre ferieparadis. En av dagene blir det dagstur med buss til SAT-7 Pars sitt studio i Limassol. Vi får omvisning og følge en live sending på direkten! Vi skal bo i Ayia Napa på Kypros.
Les mer
Gå til kalender

Ansatte

NMS-ansatte med bosted i Region Trøndelag. Du kan ringe til regionkontoret på telefon: 51516110

Gunnar Eskelund

Driftsleder - bygg i Trondheim. Kontakt angående utleie av møtesal og minilager i Sommerveita
+47 40 40 60 75 / 51 20 82 21
gunnare(at)nms.no

Ingeborg Meslo Ulvin

Regionkontakt og misjonskonsulent - Trøndelag
51 51 61 11 / 40 40 60 85
ingeborgu(at)nms.no

Øyvind Ulland Eriksen

Seksjonsleder giverrekruttering
40 40 60 70
oyvindue(at)nms.no
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp