Region Trøndelag

NMS Region Trøndelag har et stort og variert arbeid, noe utføres av ansatte, men det meste gjøres av frivillige, ulønnede medarbeidere som på forskjellig måter driver arbeidet vårt.

Julesalget i Trondheim

November er en blomstringstid i Trøndelag. Sjelden er frivilligheten, gavmildheten og givergleden større enn i forbindelse med julesalg. Enkelte tenker julesalg hele året, mens andre betyr det å handle to årer og en kaffekopp en lørdag i november. Mellom der er det utallige dedikerte mennesker som bidrar til å løfte NMS sitt arbeid, på ulikt vis. Takk!
Les mer

Høstens regionblader

Høstens regionblad er nå på vei ut i postkassene, og her er det mye godt lesestoff. Nedenfor kan du lese både regionbladet fra regionen du bor i og fra de andre NMS-regionene i Norge.
Les mer

Høstens seniortreff på Mjuklia

"Senior er en høflig betegnelse for en eldre person"; står det i Wikipedia. Så vet vi det. Vi som møttes på Mjuklia 18.– 20. september var i hvert fall en samling med svært forskjellige mennesker, men med en ting felles: Vi er glade i NMS! Tekst og foto: Per Steinar Mikkelsen
Les mer

Liljen misjonsforening 90 år!

Misjonsforeningen «Liljen» feiret 90 års dagen med misjonsfest på menighetshuset i Lånke onsdag 20. september 2017, og rundt 50 festkledde og forventningsfulle personer var samlet da leder Brit Tollefsen ønsket velkommen.
Les mer

Høstmøte Innherred

Høstmøte for Innherred er en god tradisjon, der foreninger fra hele område samles om misjon. Denne gangen var det pyntet vakkert med høstens vakre farger på Skjerve bedehus på Skogn.
Les mer

Nye menighetsavtaler i Nidaros

Flere menigheter tegner ny misjonsavtale med NMS, og det er NMS takknemlig for. Samarbeid med menigheter er noe organisasjonen ønsker å jobber videre med og bedre med framover. Det samarbeidet var et tilbakevendende tema under årets generalforsamling i Stavanger. I Nidaros har NMS mange (70) avtaler med menigheter, og ønsker at menigheter skal fortsatt engasjeres i vår verdensvide kirke.
Les mer


31 jan

Årsmøte for NMS Innherred

Årsmøte for NMS Innherred på Misjonshuset Verdal kl.18. Glimt fra Madagaskar og fra arbeidet på Innherred. Velkommen!
Les mer
02 feb

Koble av - koble på

Kvinner i alle aldre ønskes velkommen til et døgn sammen på Mjuklia. Sissel Fløttum med flere blir med for å skape et "koblende- fellesskap" dette døgnet. Velkommen!
Les mer
16 apr

Seniortreff på Mjuklia

Tema: Møteplass Jesus møter mennesker - Mennesker møter mennesker Velkommen!
Les mer

Ansatte

NMS-ansatte med bosted i Region Trøndelag. Du kan ringe til regionkontoret på telefon: 73562900

Gunnar Eskelund

Driftsleder - bygg i Trondheim
40 40 60 75
gunnare(at)nms.no

Ingeborg Meslo Ulvin

Regionkontakt og misjonskonsulent - Trøndelag
40 40 60 85
ingeborgu(at)nms.no

Øyvind Ulland Eriksen

Seksjonsleder giverrekruttering
40 40 60 70
oyvindue(at)nms.no
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp