Region Trøndelag

NMS Region Trøndelag har et stort og variert arbeid, noe utføres av ansatte, men det meste gjøres av frivillige, ulønnede medarbeidere som på forskjellig måter driver arbeidet vårt.

Radioer fra Trøndelag til Kamerun

Når DAB bytter plass med FM, blir mange radioer til overs. Disse vil NMS sende til Kamerun. NMS Gjenbruk Levanger har inngått en avtale med Elkjøp i Steinkjer, Verdal og Levanger om gratis innlevering av radioer, ved kjøp av ny radio. Elkjøp betaler da de 50 kroner pr radio til Gjenbruk Levanger!
Les mer

Fest for frivillige i Sommerveita

Hadde det ikke vært for de frivillige, hadde ikke mye blitt gjort i NMS Trøndelag! En dag i året serveres grøt og bløtkake i Sommerveita, for å hedre og takke denne fantastiske gjengen. 60 mennesker var samlet denne dagen.
Les mer

Hurra for NMS Gjenbruk Oppdal!

Det var stappfullt da NMS Gjenbruk åpnet butikk nummer 49 på Oppdal lørdag 24. september.
Les mer


29 apr

Regionårsmøte og vårfest

Årets beste dag i Sommerveita 4-6 Trondheim! Årsmøte og Vårfest for NMS U og NMS Trøndelag i Sommerveita lørdag 29. april
Les mer
25 mai

Mjuklistevnet 25. mai

KL. 11.00: Gudstjeneste i Berkåk kirke Kl. 12.00-14.00: Middagsbuffét på Mjuklia (Voksne kr.250, ten/stud kr.100, barn gratis) Kl. 14.00: Stevne. Hovedtaler Lars Birger Ådland Rennebu Soul Children synger Kl. 14.00-16.00: Leirdag for barna ute og inne Kl. 16.00: Aktiviteter og sporløp for alle Velkommen til Mjuklia!
Les mer
22 jun

FRI Sommercamp på Mjuklia

Dagene 22-25. juni blir det misjon, gøy, fjell, musikk, bål og sprell på Mjuklia. Tema for årets FRI er: Lik og del! Velkommen til ALLE!
Les mer

Ansatte

Her er alle ansatte i NMS Region Trøndelag

Gunnar Eskelund

Driftsleder - bygg i Trondheim
ges@nms.no

Ingeborg Meslo Ulvin

Misjonskonsulent
40 40 60 85
inmu@nms.no

Øyvind Ulland Eriksen

Regionleder
40 40 60 70
oue@nms.no
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp