Region Trøndelag

NMS Region Trøndelag har et stort og variert arbeid, noe utføres av ansatte, men det meste gjøres av frivillige, ulønnede medarbeidere som på forskjellig måter driver arbeidet vårt.

Radioer fra Trøndelag til Kamerun

Når DAB bytter plass med FM, blir mange radioer til overs. Disse vil NMS sende til Kamerun. NMS Gjenbruk Levanger har inngått en avtale med Elkjøp i Steinkjer, Verdal og Levanger om gratis innlevering av radioer, ved kjøp av ny radio. Elkjøp betaler da de 50 kroner pr radio til Gjenbruk Levanger!
Les mer

Fest for frivillige i Sommerveita

Hadde det ikke vært for de frivillige, hadde ikke mye blitt gjort i NMS Trøndelag! En dag i året serveres grøt og bløtkake i Sommerveita, for å hedre og takke denne fantastiske gjengen. 60 mennesker var samlet denne dagen.
Les mer

Hurra for NMS Gjenbruk Oppdal!

Det var stappfullt da NMS Gjenbruk åpnet butikk nummer 49 på Oppdal lørdag 24. september.
Les mer


09 mar

Erik Bischler på turne i Trøndelag

Erik Bischler (representant for NMS sitt arbeid i Mali og Kamerun) kommer på besøk til Trøndelag 9-12. mars. Her er det gode muligheter til å få høre historier og få ny kjennskap til NMS sitt arbeid. Områdeutvalg i regionen legger til rette for arrangement med bevertning, sang og mulighet til å bli bedre kjent med NMS.
Les mer
12 mar

Områdestevne Gauldal

Velkommen til gudstjeneste i Singsås kirke kl.11.00 med sokneprest Oddbjørn Stjern og misjonskonsulent Kjetil Vada. Etter gudstjenesten er det områdestevne med årsmøte på menighetshuset.
Les mer
21 mar

Inspirasjonstreff Orkdal menighetshus

Velkommen til inspirasjonstreff tirsdag 21. mars kl.18.30 på Orkdal menighetshus. Tale ved misjonskonsulent; Kjetil L. Vada. Landstyremedlem Astri Wessel deltar. Anne Kristine og Jostein Selnes deltar med sang/ musikk.
Les mer

Ansatte

Her er alle ansatte i NMS Region Trøndelag

Gunnar Eskelund

Driftsleder - bygg i Trondheim
ges@nms.no

Ingeborg Meslo Ulvin

Misjonskonsulent
40 40 60 85
inmu@nms.no

Øyvind Ulland Eriksen

Regionleder
40 40 60 70
oue@nms.no
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp