Region Trøndelag

NMS Region Trøndelag har et stort og variert arbeid, noe utføres av ansatte, men det meste gjøres av frivillige, ulønnede medarbeidere som på forskjellig måter driver arbeidet vårt.

Liljen misjonsforening 90 år!

Misjonsforeningen «Liljen» feiret 90 års dagen med misjonsfest på menighetshuset i Lånke onsdag 20. september 2017, og rundt 50 festkledde og forventningsfulle personer var samlet da leder Brit Tollefsen ønsket velkommen.
Les mer

Høstens regionblader

Høstens regionblad er nå på vei ut i postkassene, og her er det mye godt lesestoff. Nedenfor kan du lese både regionbladet fra regionen du bor i og fra de andre NMS-regionene i Norge.
Les mer

Høstmøte Innherred

Høstmøte for Innherred er en god tradisjon, der foreninger fra hele område samles om misjon. Denne gangen var det pyntet vakkert med høstens vakre farger på Skjerve bedehus på Skogn.
Les mer

Nye menighetsavtaler i Nidaros

Flere menigheter tegner ny misjonsavtale med NMS, og det er NMS takknemlig for. Samarbeid med menigheter er noe organisasjonen ønsker å jobber videre med og bedre med framover. Det samarbeidet var et tilbakevendende tema under årets generalforsamling i Stavanger. I Nidaros har NMS mange (70) avtaler med menigheter, og ønsker at menigheter skal fortsatt engasjeres i vår verdensvide kirke.
Les mer

Gud er fantastisk!

For 5. år på rad ble det arrangert sommercamp på Mjuklia. Ca 65 glade mennesker, den yngste 2 måneder og den eldste i pensjonsalder koste seg sammen diss dagene. Dele guds kjærlighet var tema for campen dette året. Gud fyller oss med sin kjærlighet, slik at noe renner over og vi kan dele med andre.
Les mer

Ta med radioen på Sommerfest i Stavanger!

Gjennom NMS Gjenbruks 50 butikker har vi snart nådd målet om å samle inn 2000 fm-radioer som skal sendes til Kamerun. Ta med den gamle radioen din til NMS’ Sommerfest & Generalforsamling i Stavanger og bli med på avslutningen av aksjonen.
Les mer


25 okt

Møteaksjon Stjørdal bedehus

MØTEAKSJON PÅ STJØRDAL BEDEHUS (Torgvegen 13, 7500 Stjørdal) Torsdag 25. – søndag 29. oktober i høst blir det felles møteaksjon. Klaus Muff taler og flere sang- og musikkrefter fra Trøndelag vil delta på møtene. Velkommen!
Les mer
24 nov

Velkommen til Grønn Fredag hos NMS Gjenbruk! Hver butikk markerer dagen på sin egen måte. Godbiter på salg og grønn stemning tør vi love på vegne av alle!
Les mer
03 des

Misjonsfest i Sommerveita

Søndag 3. desember kl.18.00 Misjonsfest i adventstida Håkon Tørring forteller fra sin reise på Madagaskar
Les mer
09 des

Adventsfest i Sletta kirke, Frøya

Adventsfest i Sletta kirke 9. desember kl.16. Velkommen!
Les mer

Ansatte

Her er alle ansatte i NMS Region Trøndelag. Du kan ringe til regionkontoret på telefon 73562900

Gunnar Eskelund

Driftsleder - bygg i Trondheim
40406075
ges@nms.no

Ingeborg Meslo Ulvin

Regionkontakt og misjonskonsulent
40 40 60 85
inmu@nms.no

Øyvind Ulland Eriksen

Seksjonsleder giverrekruttering
40 40 60 70
oue@nms.no
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp