Region Trøndelag

NMS Region Trøndelag har et stort og variert arbeid, noe utføres av ansatte, men det meste gjøres av frivillige, ulønnede medarbeidere som på forskjellig måter driver arbeidet vårt.

Et velsigna seniortreff på Mjuklia

Temaet for seniotreffet i år var Møteplasser: Gud møter mennesker og mennesker møter mennesker, noe som biskop emeritus Tor Singsås formidlet i 2 bibeltimer på en fantastisk måte. Et høydepunkt var også gudstjenesten i Innset kirke med prost Dagfinn Thomassen.
Les mer

Trøndelag rundt med NMS Gjenbruk

Det var sol både ute og inne da Ina Kjøstvedt besøkte Knausen lysstøperi og de fire butikkene i Trøndelag.
Les mer

Vinneren er kåret!

I anledning NMS’ Sommerfest & Generalforsamling i Stavanger sommeren 2017 arrangerte NMS Gjenbruk en gjettekonkurranse: Hvor mange kroner ville NMS Gjenbruk omsette for i 2017 per innbygger i Norge. Vinneren ble Per Steinar Mikkelsen fra Steinkjer.
Les mer

Åpen dag på Knausen

Knausen lysstøperi åpnet fabrikken, slik at flere kan se den flotte produksjonen. Lørdag 3. mars var omlag 100 mennesker innom for å få mer kjennskap til hvordan lysstumper kan bli til en viktig inntektskilde for misjonsarbeid.
Les mer

Velkommen Anne Lise Matre!

Dagene mellom 8. -12 mars vil Anne Lise Matre besøke ulike steder i vår region. Hun har i mange år bodd og jobbet som misjonær i Mali. Hun bor nå i Stavanger og jobber som rådgiver for Det Norske Misjonsselskap (NMS). Hun vil i løpet av disse dagene formidle til gammel og ung om hva misjon kan være nå i vår tid. Mange i Nidaros har avtale med NMS i Mali, og disse møtene vil være til inspirasjon for å videre engasjement for misjonsavtalen i menighetene .
Les mer

Julesalget i Trondheim

November er en blomstringstid i Trøndelag. Sjelden er frivilligheten, gavmildheten og givergleden større enn i forbindelse med julesalg. Enkelte tenker julesalg hele året, mens andre betyr det å handle to årer og en kaffekopp en lørdag i november. Mellom der er det utallige dedikerte mennesker som bidrar til å løfte NMS sitt arbeid, på ulikt vis. Takk!
Les mer


28 apr

Årsmøte og vårfest

Årets storsamling i Sommerveita lørdag 28. april kl.11-17 En endring i programmet er Grete Storbæk Eriksen blir sangerinne, i stedet for Siri Helene Erland. Grete kjenner vi som andakts-stemma med Trysildialekt på NRK radio, som kona til Øyvind og som en fantastisk artist. Alle er velkommen!
Les mer
29 apr

Vårfest Fosen område

Vårfest for Fosen område blir dette året på misjonshuset i Åfjord kl.15. Leder for områdeutvalget Jørund Grønning ønsker velkommen til alle! Marianne Bratland Largado deler Guds ord og fra arbeidet hun har vært en del av i Thailand. 15 konfirmanter fra Lardal, sammen med sin prest Jesper Johnsen vil bidra med misjonsdialog og sang. Bevertning, misjonsgave og allsang. Velkommen!
Les mer
10 mai

Mjuklidagen

Mjuklidagen begynner med gudstjeneste i Berkåk kirke kl.11.00 Middagsbuffet på Mjuklia Stevne der bl.a Else Storås Vatne deltar og barnegruppe fra Soknedal deltar med sang, Leirdag for barna Alle er velkommen til leirstedet vi er så glad i!
Les mer
26 mai

Miha

Velkommen til årets Miha 26. mai! Adr. Fossenvegen 34. Levanger
Les mer
27 mai

Områdestevne m/årsmøte i Sletta kirke

Områdestevne for NMS Hitra/Frøya m/ årsmøte i Sletta kirke 27. mai. Årsmøte kl.16. Misjonsfest kl.17 der misjonskonsulent Ingeborg Meslo Ulvin deltar. Nytt fra Etiopia. Bevertning, misjonsgave og allsang. Alle er velkommen!
Les mer
28 jun

FRI Sommercamp på Mjuklia

Årets tema: En levende kirke over hele jorden. Velkommen til sommercamp på Mjuklia!
Les mer

Ansatte

NMS-ansatte med bosted i Region Trøndelag. Du kan ringe til regionkontoret på telefon: 73562900

Gunnar Eskelund

Driftsleder - bygg i Trondheim
40 40 60 75
gunnare(at)nms.no

Ingeborg Meslo Ulvin

Regionkontakt og misjonskonsulent - Trøndelag
40 40 60 85
ingeborgu(at)nms.no

Øyvind Ulland Eriksen

Seksjonsleder giverrekruttering
40 40 60 70
oyvindue(at)nms.no
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp