Gi en gave
Meny

Hva skjer?

Her er kalenderen til NMS, og du kan se hva som skjer i de ulike regionene og nasjonale arrangement.
15 jun

Alværastemnet

Velkomen laurdag 15. juni. Kl. 11.00. Gudsteneste. Deretter vert det middag, ettermiddagssamling og kaffi. Årsmøte for Alværaforeininga. Meir info kjem seinare på Alværa si heimeside www.alvera.no
Les mer
15 jun

Lørdagsgrøt i Bergen med Frode Brügger Sætre

15. juni kl. 12.00-14.00 i Mariastuene, Øvre Dreggsallmenningen 20. Besøk av Mali-misjonær Frode Brügger Sætre. Andakt og sang. Salg av grøt, kaffe og vafler. Lynlotteri til inntekt for misjonsarbeidet i Mali. Arrangør: NMS i samarbeid med Bergen Domkirke menighet.
Les mer
17 jun

Sommeravslutning for NMS Forum

Kl. 11.30 på VID Stavanger
Les mer
23 jun

Solsetra på St.Hans-aften

Søndag 23. juni er vi klare med grillene våre på Solsetra, kl 17. Ta med deg venner og feir St.Hans-aften sammen med flere! Ta med egen grillmat. Det blir salg av rømmegrøt, pølser, vafler, kaffe mm. Hans Ludvigsen spiller trekkspill og synger. Du får også med deg en andakt - pluss div aktiviteter. Velkommen! Solsetra ligger ikke langt unna Drammen.
Les mer
04 jul

Familieleir Havglimt 4.-7. juli 2024

Velkommen til familieleir på Havglimt!
Les mer
05 jul

Familiefestivalen Båt og Bibel 2024

5.-14. juli. Velkommen til Furutangen!
Les mer
11 jul

Familieleir Havglimt 11.-14. juli 2024

Velkommen til familieleir på Havglimt!
Les mer
11 jul

Sommercamp på Mjuklia

Velkommen til Sommercamp på Mjuklia. Her blir det masse aktiviteter, forkynnelse, friluft, lek, fellesskap og gode sommerdager! For hele familien, fra hele verden og samlet om Jesus!
Les mer
17 jul

Sommerfestuka 2024

Årets Sommmerfestuke på Sjusjøen fjellkirke skjer 17.-21 juli 2024. Didrik Solli Tangen står for konserten lørdag kveld. Ellers kan du høre artistene Erik Lukashaugen, gospelkoret Moments, Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen. Pluss vandringer i Sjusjøen-området, og lørdagsopplegg for de yngste nest siste dagen. Åpent for alle - også for dem som ikke har hytte eller er fastboende på Sjusjøen. Bestill deg overnatting på Camp Sjusjøen 40 40 53 54, eller på Rustad fjellstue 62 33 64 64.
Les mer
24 jul

«Natur, kultur, misjon og fornyelse»

Velkommen til leir for spreke voksne.
Les mer
09 aug

Liv, latter, leik og moro på Camp Kjeldsund 2024!

Bland det med fine samlingar der Jesus kjem nær - og vi han - og der vi deler av det vi har fått og fått oppleve. Camp Kjeldsund er leiren for ALLE – ung eller eldre, kom og vær med!
Les mer
24 aug

Regionstemne på Vestnes/Vestheim

Hjarteleg velkommen til årets regionstemne for Møre som i år blir på Vestheim på Vestnes lørdag 24. august
Les mer
29 aug

Seniorhelg 2024

NMS Bjørgvin inviterer til Seniorhelg på Helgatun i Myrkdalen 29. august til 1. september.  Også i år vert det eit rikhaldig program med bibeltimar, misjonstime, gudsteneste, song og musikk og turar til fots og i bil i nærområdet. 
Les mer
31 aug

Nabofest også i år

NMS Lilleborg i Oslo vil nok bli invadert av store og små lørdag 31. august fra kl 12. Her kan du gå ut og inn av huset, eller bare være ute på de ulike aktivitetene. Gratis inngang.
Les mer
03 sep

Seniorleir på Furutangen leirsted

Velkommen til seniorleir på Furutangen leirsted
Les mer
04 sep

Bli med NMS på tur til Tallinn

Bli med NMS til Estlands hovedstad Tallinn 4.-9. september 2024 Havnebyen som er en av Nord-Europas best bevarte middelalderbyer og hvor hele gamlebyen er på UNESCOs liste over verneverdige steder.
Les mer
07 sep

Lørdagsgrøt i Bergen

7. september kl. 12.00-14.00 i Mariastuene, Øvre Dreggsallmenningen 20 Andakt og sang. Salg av grøt, kaffe og vafler. Lynlotteri til inntekt for misjonsarbeidet i Mali. Arrangør: NMS i samarbeid med Bergen Domkirke menighet
Les mer
09 sep

Høstdager på Rødungstøl

Velkommen til kjekke dager på Rødungstøl fra 9. til 13. september.
Les mer
14 sep

Inspirasjonsmøte i Sunnhordland

Leirvik bedehus på Stord. Laurdag 14. september kl. 11.00 Professor emeritus ved VID Thor Strandenæs skal ha både bibeltime og misjonstime. Det blir matpause og tid for den gode drøsen.  Be gjerne gjerne med deg nokon som enno ikkje er med i arbeidet vårt. Vel møtt!
Les mer
14 sep

Regionstevnet i NMS Øst

Dagen starter kl 10.30 i NMS Lilleborg, Oskar Braatens gt 35. Oslo. I fem gode lørdags-timer skal vi inspirere hverandre til ny kvikk i vår del av NMS Øst. Region Øst er et stort område, og til sammen er vi mange inspiratorer og ide-makere. Frivillighetsleder Silje Sjøtveit og Globus-leder Haakon Kessel kommer også.
Les mer
15 sep

frivillig- og foreningsfest i Bergen

Tid: Søndag 15. september kl. 17 Vi får besøk av Silje Sjøtveit, leder avdeling Frivillighet i NMS.
Les mer
20 sep

Redesign-helg på Kjeldsund 20.-22. september

Ja, det blir redesignhelg på Kjeldsund igjen! Etter gode tilbakemeldingar frå i fjor og ønske om å gjenta dette arrangementet, så kan du sette av datoane 20. – 22.  september! Tema: «Nytt liv til brukt plagg»
Les mer
21 sep

Inspirasjonssamling i Sogn og Fjordane

Vassenden kyrkjesenter laurdag 21. september kl. 12.00 - 17.00 Ingunn og Aslak Sognnes viser bilete og fortel frå Cuba-turen dei var med på, i regi av Bjørgvin Bispedømme.
Les mer
22 sep

Besøk av John Steinar Dale

Dale er tidligere Madagaskar-misjonær og har mange år bak seg i NMS. Søndag 22. september deltar han på gudstjenesten i Tveit kirke på Askøy kl. 11, der han skal ha misjonspreken og informasjon om Madagaskar og Sat-7. Kl. 19 samme dag taler han på misjonsfest på Frekhaug bedehus.
Les mer
11 okt

Strikkehelg på Kjeldsund

Velkommen til Strikke-helg på Kjeldsund 11.-13. oktober!
Les mer
12 okt

Lørdagsgrøt i Bergen

12. oktober kl. 12.00-14.00 i Mariastuene, Øvre Dreggsallmenningen 20 Andakt og sang. Salg av grøt, kaffe og vafler. Lynlotteri til inntekt for misjonsarbeidet i Mali. Arrangør: NMS i samarbeid med Bergen Domkirke menighet
Les mer
26 okt

Walk for Living Water i Bergen

Torgallmenningen i Bergen 26. oktober kl. 12.00 Gå for vann – Gi Liv
Les mer
26 okt

Misjonsbasar i Os

Laurdag 26. oktober i Tunet Kyrkje- og Kultursenter. Det vert andakt, ettermiddagskaffi og trekning av loddbøker. Alle er hjarteleg velkomne.
Les mer
27 okt

Misjonsmøte i Bergen

Søndag 27. oktober kl. 18.30 på NLA i Amalie Skrams vei 3. Ingvild og Roar Hallesby Evjedal forteller fra NMS sitt arbeid i England. Alle er hjertelig velkomne. Arr.: Bergen fellesforening
Les mer
02 nov

Misjonsmesse i Knarvik

I Knarvik kyrkje laurdag 2. november. Messa startar med møte kl. 11 med Bjarne B. L. Andersen som talar. Etter møtet opnar salsbuer og kafeteria. Det vert åresal og trekning av loddbøker. Ta med deg familie og venner og bli med! Arr.: NMS Nordhordland v/ messekomite og områdeutval.
Les mer
02 nov

Inspirasjons- & messedag for NMS Sunnfjord

I Førde kyrkjetun laurdag 2. november kl. 12-17. Vi vil ha fokus på glede i fellesskapet, ha tid til prat og tid til å lytte, og sjølvsagt ynskjer vi god handel.  Det vert open kafé heile dagen, fine varer for sal og åresal/loddsal. Programsamling til inspirasjon og fellesskap vert det også.
Les mer
02 nov

Messe/basar på Nordfjordeid

I Betania 2. november kl. 11-15. Dette er eit samarbeid mellom foreiningane og gjenbruksbutikken. På Betania: andakt, sang av barnekor, kafé, loddsal og åresal. Butikken har varesal. Velkommen til hyggeleg fellesskap!
Les mer
02 nov

Misjonsmesse i Bergen

I Betlehem, Vestre Murallmenningen 15 laurdag 2. november kl. 11-15 Det vert misjonsmesse på tradisjonelt vis med åresal, lynlotteri, lykkehjul for borna og trekking av hovudlotteri. Sal av strikkevarer og anna handarbeid, syltetøy og mykje godt frå Hardanger, julekaker og anna smakfullt. Kafeteria med kaker og påsmurt. Kl. 12.30: Song, andakt og misjonsinformasjon. Deretter opnar salet av den populære suppa. Velkommen!
Les mer
16 nov

Lørdagsgrøt i Bergen

16.november kl. 12.00-14.00 i Mariastuene, Øvre Dreggsallmenningen 20. Andakt og sang. Salg av grøt, kaffe og vafler. Lynlotteri til inntekt for misjonsarbeidet i Mali. Arrangør: NMS i samarbeid med Bergen Domkirke menighet
Les mer
24 nov

Misjonsmøte i Bergen

Søndag 24. november kl. 18.30 på NLA i Amalie Skrams vei 3: Advent i ord og toner v/ Bjarte Holme og Carsten Dyngeland. Alle er hjertelig velkomne.
Les mer
06 des

Adventsfest på Alværa

Fredag 6. desember ønsker me velkommen til førjulskveld på Alværa! Julemiddag vert servert kl. 18.00. Deretter vert det litt program og tid for prat, kaffi, kaker, dessert, åresal og ord for kvelden.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp