Meny

Hva skjer?

Her er kalenderen til NMS, og du kan se hva som skjer i de ulike regionene og nasjonale arrangement.
26 jan

Misjonsuka 2020

Spennende gjester, internasjonale perspektiver og felleskap med den verdensvide kirke. Velkommen til Misjonsuka 2020 i Oslo.
Les mer
26 jan

Misjonssamling i Oslo

"Kirke og samfunn på Madagaskar og Kamerun" er kveldens tema. Toromare Manatato og Amos Ounsoubo er gjester på Misjonsuka i Oslo bispedømme. Denne kvelden deltar de på misjonssamlingen i Vestre Aker menighetshus kl. 18. Det blir servert varm aftensmat. Inngang kr 100.
Les mer
29 jan

Samling for menighet og misjon

29.januar kl.19.00-21.00 i Hoffsalen, Kong Oscars gt. 88. Tema: «Hvordan lykkes med å få misjonsprosjektet til å bli en del av menighetens liv?» v/Vetle Karlsen Eide, misjonsrådgiver i Bjørgvin Bispedømme. Tips og verktøy til misjon i trosopplæringen fra NMSU. Det blir god tid til samtale og oppgaver i grupper. Frukt og kaffe/te.
Les mer
29 jan

Misjonsmøte Auklandshavn

kl. 19.00. Taler: Roar Vik
Les mer
30 jan

Potetball på Kjeldsund

Då er vi godt i gang med eit nytt år og det er på tide å begynne igjen med potetball buffét på Kjeldsund.
Les mer
31 jan

LYS I MØRKE fest

Lys-i mørkefesten i Drammen er en årviss tradisjon. Velkommen til årets fest i Bragernes menighetshus fredag 31. januar kl. 18.30.
Les mer
01 feb

Lørdagsgrøt i Kristiansand

Velkommen til lørdagsgrøt!
Les mer
01 feb

Lørdagsgrøt i Arendal

Velkommen til lørdagsgrøt i Arendal!
Les mer
01 feb

Solkafè i Tromsø

Velkommen til solkafè i Tromsø Domkirke kl. 11-16. I tillegg til et spennende program byr vi på kafè, utlodning og tombola hele dagen.
Les mer
02 feb

Misjonsgudstjeneste i Mariakirken, Bergen

Søndag 2. februar kl. 18.00. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe i Mariastuene. Misjonsvindu mot Mali.
Les mer
04 feb

Pensjonisttreff på Kjeldsund

Tysdag 4. februar ynskjer vi velkommen til årets første pensjonisttreff. Som vanleg tek vi til kl 12:30 og begynner med middag, dessert og god tid til prat rundt borda.
Les mer
05 feb

FAGDAG i Møre Bispedøme

Møre bispedøme, saman med kyrkjefagorganisasjonane og SMM (samarbeid menighet og Misjon) inviterer til fagdag om der misjon er temaet. Noko som også er temaet på trusopplæringskonferansen. Vi inviterer til fagdag på Vestheim leirstad 5. februar klokka 9.30 til 16.
Les mer
06 feb

Mannskveld på Stenbekk

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk misjonssenter.
Les mer
06 feb

Foreningstreff for Kristiansand

Samling for foreningene i Kristiansand
Les mer
09 feb

Søndagssamling VID Misjonsaula Stavanger

Velkommen til søndagssamling kl 19.00. Møte sammen med Israelsmisjonen. Fredliners synger.
Les mer
16 feb

Misjonssamling i Drammen - fokus på Kamerun

Velkommen til misjonssamling i Drammen i Nedre Storgate 31 søndag 16. februar kl. 18. Evangeliet i møte med afrikansk kultur og religion i Kamerun er kveldens tema. Helge Norrud taler. Det blir sang av Halvard Alstad. Alle er hjertelig velkomne
Les mer
21 feb

Manns-weekend på Phillipshaugen

Det blir mannsweekend på Phillipshaugen i år også, ei veke seinare enn vanleg. Start fredag 21. februar kl.18.30 Avsluttar med middag laurdag kl. 16.
Les mer
23 feb

Misjonssamling i Oslo

"Kulturkræsj - Marxisme, Ateisme, Kristendom og Islam i Etiopia og Norge" er tittelen på en nyutkommet bok. Etiopiamisjonær og prest Hans Birger Neergård har delt tanker og erfaringer fra livet som misjonær.
Les mer
23 feb

Salmekveld

Søndag 23. februar kl. 18.30 i NLA, Amalie Skrams vei 3 Sang og musikk v/Cathrine Snipsøyr. Misjonsvindu mot Madagaskar, v/Gunnlaug Bøyum. Enkel servering.
Les mer
04 mar

Misjonskonferanse i Notodden

Biskop i Agder og Telemark, Stein Reinertsen er en av deltakerne på misjonskonferanen i Notodden.
Les mer
06 mar

Mariahelg på Alværa misjonssenter

"Livsvandringa og trua" - korleis påverkar livsvandringa trua vår? Velkommen damer i alle aldrar for påfyll for trua, samtalar og gode historier, nyte naturen og god mat
Les mer
07 mar

Misjonsselskap for kvinner

"Over og ut med misjon"? Dette er Stina Aanderaa Neergårds tema på misjonsselskap for kvinner på Stenbekk misjonssenter. Stina har lang fartstid i NMS, blant annet som misjonær i Mali. Vi ønsker kvinner i alle aldre velkommen til årets misjonsselskap
Les mer
07 mar

Lørdagsgrøt i Kristiansand

Velkommen til lørdagsgrøt!
Les mer
07 mar

Lørdagsgrøt i Arendal

Velkommen til lørdagsgrøt i Arendal!
Les mer
07 mar

Misjonsstevne i Oslo

Velkommen til misjonsstevne i Oslo kl. 11.00-15.30. Tradisjonen tro byr dagen på bibeltime, middag og misjonsmøte. Noter datoen, mer info følger
Les mer
08 mar

Søndagssamling VID Misjonsaula Stavanger

Velkommen til søndagssamling kl 19.00 VID har programmet VID-nytt, møte med internasjonale og norske studenter Misjonsfilm vises, tale, VID-kor Offeret går til studentstipend for våre internasjonale studenter fra kirker i Afrika. I god tradisjon blir det kaffe og kaker med god anledning til å møte kjente.
Les mer
08 mar

Misjonssamling i Drammen - kvinner i Etiopia

Velkommen til misjonssamling i Drammen i Nedre Storgate 31 søndag 8. mars kl. 18. "Kvinner i Etiopia" er kveldens tema. Marit Bakke taler. Ingrid Nordby synger. Alle er hjertelig velkomne!
Les mer
19 mar

Torskeaften for menn

La deg friste av et delikat torskemåltid i selskap med andre menn i alle slags aldre og fasonger. Her får du også god underholdning, for skuespilleren Morten Jostad liker også torsk, og vil være sammen med oss denne kvelden. Trolig kommer også Peer Gynt. Torskeaften finner sted i Fagerborg menighetshus i Oslo og starter kl. 19. Pris pr mann kr 500.
Les mer
20 mar

Misjonshelg for NMS i Nordfjord 20.-22. mars.

Janne Bech-Sørensen kjem og tar del på den tradisjonsrike «Marimessebasaren» i Gloppen fredagen. Dagen etter er ho med på misjonstime og årsmøte for både området og gjenbruksbutikken. Søndag er det Svelgen som får besøk av henne. Dette er fyrste gongen Janne kjem til oss som misjonskonsulent og vi gleder oss til å dele engasjementet for NMS med henne.
Les mer
21 mar

Områdestemner i Møre 2020

Velkommen til områdestemner i Region Møre. Her får du oversikt over alle områdestemna i regionen vår.
Les mer
21 mar

Inspirasjonshelg på Stord

Inspirasjonsmøte 21. mars kl. 11.00 - 14.00 i Leirvik bedehus Bibeltime og misjonstime ved tidlegare Japanmisjonær Gunnlaug Bøyum. Song. Matpause. Misjonsoffer. Misjonsgudsteneste 22. mars kl.11.00 i Stord kyrkje. Talar Gunnvald Bjotveit. Takkoffer til NMS
Les mer
21 mar

Vårbasar i Leirvik bedehus

21. mars kl. 18.00 Velkommen
Les mer
22 mar

Områdestevne/årsmøte for Bergen, Mid - og Vesthordland

Misjonsgudstjeneste 22. mars i Domkirken kl. 11.00. Deretter blir det stevne med fokus på arbeidet i Mali.
Les mer
29 mar

Misjonsmøte i Frekhaug bedehus

Tradisjonen tro arrangerer Frekhaug Misjonsforening 29. mars, søndag før palmesøndag, kl. 19.00 i Bedehuset på Frekhaug. Tale av Ole Hagesæther. Sang av Hatikva. Musikkorpset Skala blir med. Servering av deilig mat.
Les mer
05 apr

Søndagssamling på Elim, Sandnes

Velkommen til søndagssamling! Tale ved Per Tjøstheim Sang ved Sven Viste
Les mer
19 apr

Misjonsmøte/bibeltime i Bergen fellesforening.

Søndag 19. april kl. 18.30 på NLA, Amalie Skramsvei 3. Tema: Nattverden v/ sokneprest Tor Martin Koppang. Misjonsvindu: SAT 7. Enkel servering før... årsmøtet ca. kl. 20.00. Årsmøtesaker og valg.
Les mer
26 apr

Møte i Stord misjonsforening

Årsmøte kl. 17.30 Misjonsmøte kl. 19.00
Les mer
07 jun

Søndagssamling på Elim Sandnes

Velkommen til Søndagssamling! Tale ved Astrid Harbo Sang v/Børge Tjemsland m/flere
Les mer
25 jun

Velkommen til Ålesund sommaren 2020

Her skal vi saman finne inspirasjon til det gode fellesskap! Alle treng å kome saman! Vi treng å sjå og bli sett! Vi treng å bli inspirert. Skal vi overleve som kristne og som kyrkje, må vi saman finne måtar og overlevere kyrkja til nye generasjonar og folkeslag.
Les mer
29 jul

Natur, kultur, misjon og fornyelse

Leir på Mesnali for spreke voksne. Velkommen til dager med fjellturer, fellesskap, Bibel og misjon. Opplev en dag i Gudbrandsdalen og premieren på årets Peer Gynt-forestilling ved Gålåvannet.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp