Gi en gave
Meny

Hva skjer?

Her er kalenderen til NMS, og du kan se hva som skjer i de ulike regionene og nasjonale arrangement.
11 jun

Søndagssamling, Stavanger

kl. 19.00. John Steinar Dale taler og viser film fra SAT-7. Vi samles i trebygget, Misjonsmarka 10, Stavanger. Parkering på NMS parkeringsplass ved Misjonsmarka 1.
Les mer
18 jun

Mjuklidagen 2023

I mer enn 50 år har Mjuklia Gjestegård laget fest for alle som liker å treffes en sommerdag på Berkåk. Da kommer folk kjørende fra alle kanter av Trøndelag, ja, noen tar også toget dit for å være på et sted som har betydd mye for dem. Søndag 18. juni åpner Mjuklidagen med gudstjeneste i Berkåk kirke kl 11. Fra kl 12 serveres det middagsbuffé på Mjuklia. Kl 14 er det eget program for de yngre, og samtidig er det voksen-program for dem som har lyst til å høre dagens taler Isak Gilde. Rennebu Soul Kids & Soul Children deltar også. Og når hovedprogrammet er på tampen, samles folk til aktiviteter og bål ute. Og de mest modige blir med på en Zipline-ferd fra klatretårnet til hovedhuset. Her blir det iallfall mye publikum!! Kassestabling og klatring i tårnet blir det også. Storfotball indikerer at det nok blir med noen ivrige med gamle tapte baneambisjoner! Vi ses på Mjuklidagen - ingen påmelding.
Les mer
19 jun

Pensjonistlunsj

kl. 11.30. Velkommen til lunsj i trebygget, Misjonsmarka 10, Stavanger.
Les mer
23 jun

St. Hans feiring på Himmel & Hav

Velkommen. Grillene er varme fra kl. 18. Himmel & Hav, Solastrandveien 116.
Les mer
06 jul

Familieleir Havglimt 6. - 9. juli 2023

Velkommen til familieleir. Leiren varer fra torsdag til søndag, og det er mye gøy på programmet. Sammen med andre familier, skal vi høre om Jesus, få nye venner, slappe av, fiske krabber, og mye mye mer!
Les mer
10 jul

Båt & Bibel familieleir

10.-16. juli. Velkommen til Furutangen!
Les mer
13 jul

Familieleir Havglimt 13. - 16. juli 2023

Velkommen til familieleir. Leiren varer fra torsdag til søndag, og det er mye gøy på programmet. Sammen med andre familier, skal vi høre om Jesus, få nye venner, slappe av, fiske krabber, og mye mye mer!
Les mer
19 jul

Sommerfestuka 2023 på Sjusjøen

Fem dager ved Sjusjøen Fjellkirke: Setervandring på Sjusjøen, festgudstjeneste i Sjusjøen Fjellkirke, familiedag, og flere konserter: Kleive/Reiersrud, Lewi Bergrud m/band, Leif Ingvald Skaug, og "lykkelige dager" med tre livlige damer: Anne Persdotter Flugstad, Kari Borud og Vibeke Horsberg. Hyttefolket på Sjusjøen er på plass, og de fastboende også. Men også du som kommer tilreisende og trenger en seng, kan finne det på et par hoteller/camper. Billetter til konsertene: Se nederst i teksten!
Les mer
26 jul

Natur, kultur, misjon og fornyelse

Velkommen til en populær leir for voksne, på Camp Sjusjøen. Mesnali er et populært møtested, om du liker fotturer i fjellet, godt åndelig fellesskap, eller også en utflukt til Mjøsa med ærverdige Skibladner! Nå er påmeldingen i gang - og ikke bli den det ikke er plass for!
Les mer
11 aug

Sommarens høgdepunkt!

Camp Kjeldsund er den største familieleiren NMSU arangerer i region Møre. Leiren er lagt opp til at ein kan kome saman heile storfamilien.
Les mer
21 aug

Foreningsdag på Stenbekk

Mandag 21. august er du velkommen til en foreningsdag på Stenbekk Misjonssenter i Østfold, fra kl 18.30. Margrete R. Brandsæther inspirerer oss med sine erfaringer fra Thailand. Misjonsgave. Caritas fra Råde synger for oss. Du får kaffe og noe å bite i, og misjonsdagen er åpen for alle! Påmelding til uho@nms.no eller til tlf 40406021, gjerne innen 14. august.
Les mer
22 aug

Foreningsdag på Stenbekk

Tirsdag 22. august inviteres du til en inspirasjonsdag på Stenbekk i Østfold, fra kl 18.30. Silje Sjøtveit er leder i avdeling Frivillighet NMS, og vi blir nok ganske oppmuntret når hun blir med oss denne dagen. Det blir kaffe og noe å bite i. Misjonsgave får du også bidra til. Påmelding innen 14. august til uho@nms.no, eller til 40406021. Alle er velkommen til å henge seg med!
Les mer
24 aug

Inspirasjonssamling på Moi

kl. 1800. Velkommen!
Les mer
31 aug

Seniorhelga 2023 

NMS Bjørgvin inviterer til Seniorhelg på Helgatun i Myrkdalen 31. aug. – 3. sept.  
Les mer
04 sep

Høstdager på Rødungstøl Høyfjellshotell

Velkommen til ferieuke for voksne, 4. - 8. september.
Les mer
12 sep

Seniorleir på Furutangen

12.-15. september. Furutangen Misjonssenter, Randøy Ring 791, Randøy, Hjelmeland.
Les mer
23 sep

Inspirasjonssamling i Vassenden kyrkjesenter

LAURDAG 23. SEPTEMBER kl. 12.00–17.00 Inspirasjonssamling for Indre og Ytre Sogn, Sunnfjord og Nordfjord område av NMS Meir informasjon om tema og program kjem seinare.
Les mer
23 sep

Regionstevne i Egersund

Velkommen til Misjonshuset i Egersund, Spinnerigaten 4!
Les mer
27 sep

Inspirasjonssamling i Aksdal kirke

kl. 18.00-22.00. Velkommen!
Les mer
27 okt

Redesign-helg på Kjeldsund

«Use your talent» Redesign-helg på Kjeldsund 27. - 29.oktober Har du sansen for redesign er dette noko for deg!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp