Bli med i verden

Er du interessert i å jobbe i utlandet? Her har du en oversikt over de ulike måtene du kan være med. Enten som ansatt eller frivillig.

Volontør

Vil du jobbe frivillig for NMS i utlandet? NMS trenger spesielt volontører til Madagaskar, Thailand og Kamerun, men det er mulig å søke seg til alle land NMS har misjonærer i. Som volontør velger du lengde på oppholdet selv. Noen blir en måned mens andre velger å bli et helt år.

Les mer

Ucrew

Ucrew er NMS sitt utvekslingsprogram i Europa, og er for deg mellom 19 og 30 år. Gjennom Ucrew ønsker vi å styrke barne- og ungdomsarbeidet i menigheter i Europa, og utvikle ungdomsledere i Norge og våre samarbeidskirker. Dette er en spennende mulighet for deg som vil lære mer om andre kulturer, kirke og misjon.

Gjennom Ucrew kan du bo ett år i England, Estland, Frankrike eller Spania

Les mer

Connect

Connect er NMS sin linje på Hald Internasjonale Senter.

Vi ønsker å gjøre en forandring i verden ved å utruste mennesker til å bedre utnytte ressursene sine for å skape et bedre liv for seg selv og sine. Vil du lære mer om hvordan NMS bekjemper urettferdighet, deler troen på Jesus og utrydder fattigdom? Gjennom programmet Connect blir du en ”brobygger” i ord og handling.

Gjennom Connect kan du bo seks måneder i Brasil, Kina, Madagaskar eller Sør-Afrika.

Les mer

Vil du bli misjonær?

Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp