Gi en gave
Nettbutikk
Meny

Bli med til utlandet

Her har du en oversikt over alle mulighetene du har for å bli frivillig i utlandet for NMS.

Har du lyst til å bo i utlandet, lære et nytt språk og være med på å forandre verden? Gjennom NMS kan du få massevis av internasjonal erfaring. Se programmene våre her.

Volontør

Vi ønsker volontører i alle aldre (fra 18 år) , med alle slags mulige interesser, talenter, erfaringer og utdanning. Konseptet er at du selv dekker reise og opphold, men vi sørger for at du blir tatt godt imot og tatt vare på, får meningsfulle oppgaver og masse erfaring. Land: Kamerun, Madagaskar, Thailand og Spania

Les mer

Å reise ut gjennom NMS har vært trosstyrkende og det har vært kjempefint å se at jeg er en del av en verdensvid kirke.

– Julie Egeland

Utvekslingsprogram

Du kan også reise ut gjennom flere utvekslingsprogram som NMS har. Enten om det er å reise på en teamtur på sommeren til en av våre partnere, eller om du vil bo et helt år i utlandet.

Ucrew

Reis som ettåring til en av NMS sine samarbeidspartnere i Europa eller til Madagaskar. Gjennom Ucrew har du ti måneder med praksis og får et langt uteopphold. I tillegg er det samlinger både før, underveis og i etterkant sammen med andre ettåringer.

Les mer

Connect

NMS har et av utvekslingsprogrammene på Hald internasjonale skole. Her kan du reise og ha seks måneder med praksis i Brasil, Hongkong eller Madagaskar. Når du ikke er i utlandet bor du og studerer på en internatskole i Mandal.

Les mer

Student-utveksling

Studerer du til å bli lærer, sykepleier eller sosionom? Da kan du ta deler av praksisen din i Thailand eller Madagaskar gjennom våre samarbeidspartnere. Vi legger til rette for praksis, bolig og veiledning underveis i praksisen.

Les mer

Ta kontakt

Er du interessert i å høre mer om mulighetene er det bare til å ta kontakt.

Bruk skjemaet, eller ta direkte kontakt med Kristian Mjølsneset på epost, kristianm@nms.no,  eller tlf 90893401.

Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev med siste nytt om frivillig i utlandet i NMS. Scroll nederst på denne siden.

Spørsmål?

    Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp