Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

Havglimt deler overskudd med Thailand

2023 ble et svært godt år for NMS sitt leirsted Havglimt. 240 000 kroner fra leirstedets overskudd overføres til NMS-prosjekter i Thailand.
Les mer

Ein god start på 2024

Kva er vel betre enn å starte eit nytt år med den tradisjonelle basaren, ilag med mange andre, kjøpe seg god mat, ta lodd og ha det godt og varmt.
Les mer

Russ mot menneskehandel

Årets Framnes-russ gir alt for kampen mot menneskehandel i Thailand.
Les mer

La de små barna komme

Etter 40 år står kallet til å vise Guds kjærlighet blant de mest sårbare i Bangkoks tøffeste omgivelser like sterkt for lærer Somsri, om ikke sterkere.
Les mer

Kallet førte ham til Ryfylke

I vår flyttet ekteparet Terje og Tove Rudi Tobiassen til Ryfylke for å drive leirstedet Furutangen på heltid. Til tross for lange dager, angrer de ikke på valget de tok.
Les mer

Å kjøpa eit menneske

Det er nokre setningar som ikkje heng heilt i hop. «Å kjøpa eit menneske» er ein slik setning.
Les mer

"Dugnadsånda" er godt levande i Ørsta

Laurdag 11. november arrangerte Ørsta Kyrkjelyd si årlege messe til inntekt for Ørsta Kyrkjelyd sitt Misjonsprosjekt, som støttar barn og unge i fattigområde i Thailand.
Les mer

Få med deg månedens infosending

Få glimt fra Kamerun, Thailand og hør om alt det spennende som rører seg i og rundt NMS under månedens infosending torsdag kveld.
Les mer

Håpet i det grøne huset

Eit knallgrønt hus under ei motorvegbru, omringa av grå asfalt, gittergjerder og støv, har blitt ei redning for naboane i Klong Toey, eitt av dei fattigaste strøka i Bangkok.
Les mer

Misjonsgudsteneste og Thaimat i Ørsta

Søndag 23. april var det gudsteneste i Ørsta Kyrkje der det mellom anna var fokus på Kyrkjelyden sitt misjonsprosjekt.
Les mer

Stenbekk: Vårdager like før påske

Like før påske ble det spredt mye misjonsinspirasjon på Stenbekk Misjonssenter i Østfold. "Alt var så bra!" sa en av deltakerne som dro derfra og hjemover for å feire påske.
Les mer

Du kan vinne Pahr-Iversens praktverk!

Kunstlotteriet 2022 i NMS region Øst kan gjøre deg til en av de ni lykkelige eierne – om du tar lodd. Den udiskutable hovedgevinsten i år er levert av kunstneren Kjell Pahr-Iversen. Og inntekten av lotteriet går i år til forebygging av menneskehandel i Thailand.
Les mer

Misjonsmesse i Ørsta

Laurdag arrangerte Ørsta Sokneråd Misjonsmessa på kulturhuset. Mange hadde funne vegen, og det med rette for her fann dei det meste. Både fantastisk mat, underhaldning, fellesskap, informasjon, litt alvor, glede og både lodd og julekaker for salg.
Les mer

Musikals aften med ei utstrakt arm

Der støtter vi NMS sitt arbeid i Lovsangshjemmet, der borna får mat, tryggleik og utdanning, og dei får musikkopplæring og får lære å spele fiolin.
Les mer

Hindrer menneskehandel i Thailand

60 000 barn arbeider i sexindustrien i Thailand. Nå sier kirken i Thailand stopp.
Les mer

Misjonsgudsteneste i Ørsta med fornya misjonsavtale

Det blei ein fin dag , då Ørsta kyrkjelyd fornya misjonsavtalen med NMS
Les mer

Det store i det små

Asia i 2021 er fortellingen om de mange små bidragene som gjør stor forskjell for enkeltmennesker, menigheter og lokalsamfunn.
Les mer

SAMMEN SOM KIRKE I HELE VERDEN -Sykkylven

Sammen som kirke i hele verden i kyrkjene i Sykkylven med NMS!
Les mer

Inger-Johanne er mer enn "nok" å presentere!

I hele 2022 skal vi i region Øst presentere noen av våre frivillige. Denne gangen er vi i Østfold og har funnet ut at i Gressvik bor det en dame som i alle de år har stilt opp som frivillig for NMS. Inger-Johanne Gjerløw (t.v. i bildet) forteller at det hele begynte ganske tidlig.
Les mer

Bjørg Kjetså til minne

Det er med stor sorg vi har fått melding om at vår venn og kollega fra vår misjonærtid i Hongkong, Bjørg Kjetså er død.
Les mer

Han som «eig» himmelen!

– Kjenner du han som «eig» himmelen? spurte Bunruam mor si. Nei, gjer du? svarte mora.
Les mer

Misjonshelg med stort engasjement i Hareid!

10-åringane i trusopplæringa har hatt samlingar med misjon som tema. Dei har høyrt og sett både frå Madagaskar, Japan og Thailand. Laurdagen fekk dei også besøk frå NMSU der Erika Solli fortalte meir om misjon og Thailandprosjektet.
Les mer

God tur, Jeed og Olav

Igjen sender NMS ut misjonærer. Torsdag 4. november lettet flyet som tok med seg de to utsendingene fra Norge til Thailand.
Les mer

Mormor og morfar lot seg imponere

- Vi var veldig overrasket og oppglødde den september-kvelden da KG-elevene hadde sin aksjonsfinale i Storsalen i Oslo, forteller Else og Erling Nyvoll. – Som besteforeldre til Tuva, var vi stolte over at vårt barnebarn hadde vært med og samlet inn mer enn 2,6 millioner kroner til NMS under årets elevaksjon på KG.
Les mer

Innsamlingsrekord på KG

NMS sitt arbeid i Thailand får 2,6 millioner
Les mer

Endelig områdestevne!

Områdestevne for Romsdal har vært planlagt to ganger tidligere og endelig tredje gangen kunne stevnet arrangeres. Det var godt oppmøte av misjonsvenner på gudstjeneste, årsmøte og misjonsfest, og folk kom både fra Harøya ytterst i Romsdalen til midterste og innerste del av området.
Les mer

Saman som kyrkje i heile verda og Sykkylven

Fabelaktig flott gudsteneste med prest Erlend Lunde, lovsongsgruppe og musikk!
Les mer

Onsdagsmiddag med grillavslutning - fint ver, og god mat - til ein god sak

På onsdagsmiddag si grillavslutning i slutten av mai, samla Sykkylven kyrkjelyd seg til utandørs grilling og fellesskap. Det var så kjekt å vere saman igjen, og så flott ver vi hadde!
Les mer

Erfaringar med å stå "Saman som kyrkje i heile verda"

Jesus gav oss oppdraget: Gå ut i heile verda. I dei 2000 åra sidan har trua spreidd seg over heile verda. Det er godt å vite at overalt der vi ferdast kan vi finne fellesskap med vår kristne familie. 
Les mer

Fagerborg menighet med "tredobbelt dugnad"

En gjeng entusiaster fra Fagerborg menighet var raskt ute med å lage munnbind for salg. 16 000 kroner er allerede kommet inn til menighetens Thailand-prosjekt. Munnbind-prosjektet har ikke mindre enn tre målsettinger, og er blitt tatt imot med åpne hender. Stor suksess!
Les mer

Middag og Misjon på Hareid

I mange år har det vore Barnas misjonsdag i Hareid knytt opp mot 10-åringane  i trusopplæringa.
Les mer

Kirker fulle av barn

– Målet vårt er at lørdagsklubber skal spre seg rundt til alle menigheter i ELCT (Den evangelisk-lutherske kirken i Thailand). Vi ønsker at kirkene våre skal fylles med barn hver eneste lørdag!
Les mer

25 årsjubileum i Thailand

Etter 18 års misjonsinnsats vart Den evangelisk-lutherske kyrkja i Thailand etablert den 24. april 1994.
Les mer

Barna fremst i fremtidens kirke

Endelig fikk barna sitte på første rad, da Barnas kirke offisielt ble innviet i Kanlum utenfor Phibun i dag. Biskop og landsbyleder løftet frem barna og ba om velsignelse for bygning og aktiviteter i kirken.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp