Gi en gave
Nettbutikk
Meny

NMS Gjenbruk

Gå til butikker
Last ned
Grunnet Covid-19 vil våre åpningstider variere noe fra butikk til butikk. Følg med på butikkene sine lokale Facebook og Instagram sider for oppdatering og endringer. Andre henvendelser som gjelder butikkene kan sendes til gjenbruk@nms.no eller på telefon 404 06 000.

Vi er landets største gjenbrukskjede med 51 butikker som drives av 2500 frivillige medarbeidere. Vi har over 500 000 betalende kunder, og omsatte i 2019 for 62,5 millioner kroner. Alt overskudd går til NMS sine bærekraftige og humanitære prosjekter.

Vi brenner for gjenbruk og er opptatt av å begrense avfallsmengden i miljøet. Knausen, vårt eget lysstøperi, samler inn lysstumper og resirkulerer dem til nye flotte lys og tennbrikker, som igjen selges i alle våre butikker.

Velkommen!

 

Glad i å strikke?

NMS har en stolt strikkehistorie der utallige flotte produkter er strikket til både salg og utlodninger på messer og basarer. Dersom du ønsker å strikke NMS-gjenbruksvotter eller kreasjoner med NMS-logoen på, så klikker du deg videre.

Ja, vis meg strikkemønsteret

Knausen Lysstøperi

Innsamlede lysstumper støpes til gjennomfargede lys av høy kvalitet. Alle våre gjenbruksbutikker selger lys og tennbrikker fra Knausen.

Les mer

Bli medarbeider

Ingen får lønn i kroner og øre, men derimot nye venner, meningsfulle oppgaver og gleden over å bidra til framtidshåp for mennesker i andre deler av verden.

Les mer

Hvordan starte butikk

Vil du være med å starte gjenbruksbutikk på ditt hjemsted? Det er både kjekt og meningsfullt. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang.

Les mer

Innlevering av varer

Vi tar imot hele og rene ting fra hus og hjem. Det du ikke trenger lenger kan bli en skatt for noen andre.

Les mer

Nyheter

10-årsjubileum for NMS Gjenbruk Os

Den 10.9. 2021 var det 10 år sidan NMS sin gjenbruksbutikk i Os vart opna og sundag 19.9. vart jubileet feira Dei to dagane i førevegen var det sal i butikken. Varer til halv pris gjekk ut i store mengder. Jubileumskake vart servert på laurdagen. Salsresultatet for dei to dagane til saman vart rundt kr. 28.000! Bortimot 200 kundar handla desse dagane. 
Les mer

Kø for å kjøpe julepynt

Interessen for å kjøpe brukt julepynt i Skien er så stor at det stod kø utenfor gjenbruksbutikken til NMS lenge før dørene ble åpnet.
Les mer

Gjenbruk i 20 år

Gjenbruksbutikken i Molde feiret 20-årsjubileum 19. oktober 2021, og dette ble markert med jubileumsfest hvor over 50 medarbeidere og gjester deltok. På festen deltok også flere tidligere butikkledere og styreledere.
Les mer

Gjenbruksjubel på Evje

Gjenbruksbutikken på Evje er ikke blant landets største. Men det den mangler av størrelse tar den igjen på sjarm. Nå har butikken fått en markert ansiktsløftning.
Les mer

Ansatte

Gunnlaug Bastesen Dale

Regionansvarlig Sør-Vest
920 68 075
gunnlaugbd@nms.no

Ina Kjøstvedt

Daglig leder NMS Gjenbruk
+47 95 27 50 70
inak@nms.no

Katrine Pensgård

Markedsansvarlig
40 60 76 57
katrinep@nms.no

Torunn Nøstrud

Regionansvarlig Sør
455 11 870
torunnn@nms.no

Turid Øyre Øygard

Regionansvarlig Nord og Midt-Norge
+47 40 40 60 40
turido@nms.no

Hvem, hva hvor...

Hvem er vi som jobber i NMS Gjenbruk? Hvem sitter i gjenbruksstyret?

Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp