Gi en gave
Meny
Last ned

Vårdager på Stenbekk

Like før påske ble det spredt mye misjonsinspirasjon på Stenbekk Misjonssenter i Østfold. "Alt var så bra!" sa en av deltakerne som dro derfra og hjemover for å feire påske.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Den varslede «Hagevandring med påskefokus» måtte gjennomføres innendørs, og kaffekopp i solveggen ble det ikke noe av. Men inne var det varmt og vakkert, innholdsrikt program, trivelig fellesskap og god mat! – Vi spiste for mye. Men det kan vel ikke dere ta ansvaret for?

– Nei, all den gode maten som ansatte og frivillige på leirstedet vårt laget til, var «bare» et tilbud. Men vi lot oss alle friste da et trettitalls deltakere fra flere steder i Region Øst var samlet på Stenbekk to døgn i uka som gikk.

Arnfinn Bjørgens bibeltimer: «Én for alle» og «Alle for én», ga en ny og spennende vinkling på påskens budskap og misjon.
Knut Lande sto for solosang og pianospill gjennom hele arrangementet. Det ble satt stor pris på!
Samtale med misjonær Knut Hallen, direkte fra Bangkok, ga en inspirerende nærhet til det arbeidet NMS er engasjert i i Thailand.

Én respons fra forsamlingen var 9300 kr i kollekt.

Kvelden med Jan Ingar og Torunn Båtvik ble akkurat det vi var forespeilet: «Ord og bilder til undring og ettertanke». Solid kunnskap, vakre bilder og velvalgte ord beskrev både store linjer og små detaljer i Guds skaperverk på en fantastisk måte!

Én av deltakerne nøyde seg med følgende evaluering etter Vårdager på Stenbekk: – Alt var supert!

 

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp