Gi en gave
Meny
Foto: Ole Syltebø Last ned

Menn for MISJON!

Snøværet la ikke noen demper på stemningen blant deltakerne på mannsweekenden på Phillipshaugen. Her var hygge og fellesskap i fokus rundt delingen av Guds ord og andre aktiviteter.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Bibeltimeholder Jostein Solbakken formidlet Guds ord

Bibeltimeholder var Jostein Solbakken, som er NMS sin Misjonskonsulent i Møre. Tema var Kolosserbrevet, og Jostein ledet oss gjennom sentrale deler med fokus på ‘Jesus er alt vi trenger’.

Journalist Ole Ragnar Ekren fortalte ulvehistorie

Som vanlig var det en programpost av kulturell karakter og dette året ble ‘Historia om Tingvollulven’ levende formidlet av en av hovedpersonene – journalist Ole Ragnar Ekren. Han fikk tillit fra skytteren til å formidle budskapet om den skutte ulven i media, men med lovnad om at hans identitet skulle bli holdt hemmelig. Historien om ulvedrapet endte til slutt Høyesterett og dom i saken danner i dag presedens for pressens rett til å verne om sine kilder.

Mali-misjonær Knut Bjune er engasjert for Mali

Misjonstimen ved Knut Bjune hadde fokus på Mali, helt fra starten av NMS sitt arbeid i landet på 1980-tallet og til dagens situasjon og fremtidsmuligheter. Det spenne

nde arbeidet med oversettelse av Bibelen til fulani ble særlig trukket frem. Her er både lokale medarbeidere og folk som jobber fra flere andre land aktivt med.

Petter Dahle og Bjørn Hovde bidrog aktivt

Tradisjonen tro deltok Bjørn Hovde og Petter Dahle med kveldsbønn og morgenbønn. Arne Drøpping hadde hovedansvaret for opplegg og gjennomføring, og det var enighet om ny mannsweekend neste år – men med flere deltakere. Det var en inspirert gjeng som vendte hjemover lørdag ettermiddag, fast bestemt på å verve flere til neste års weekend.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp