Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

Kjempekjekt på Camp Kjeldsund!

Helga 11. - 13. august var det igjen duket for årets happening på Sunnmøre: Camp Kjeldsund!!!
Les mer

Flere aktører har gått sammen om å arrangere Sommerfestuka på Sjusjøen: NMS og Sjusjøen fjellkirke, Brøttum Historielag, Camp Sjusjøen, Lions Club Ringsaker Nord - og de er en eneste svært stab av frivillige, hvert eneste år. De stiller opp for sin organisasjon, eller som enkeltpersoner, og i denne reportasjen kan du møte folk som har satt av disse julidagene til å jobbe for å få til enda ei fin Sommerfestuke.
Les mer

Sommerfestuka på Sjusjøen

Sjusjøen har sin egen tradisjon med Sommerfestuke i slutten av juli - i år 20.-24 juli. Det meste skjer i området rundt Sjusjøen Fjellkirke. Festuka starter onsdag kveld med konsert med Levi Henriksen & Babylon Badlands. Hver dag har sitt eget program, med konserter, fjellvandringer, familiedag, etc. Tre store konserter gjør at mange kommer til Sommerfestuka hvert år. Vil du vite litt mer om hvert av arrangementene, kan du gå i Meny-feltet, og finne Arrangementer. På de riktige datoene finner du omtale av hvert av arrangementene. Velkommen til deg som kanskje aldri før har opplevd denne sommerfesten!
Les mer

Familie-vinterleiren på Sjusjøen Camp ble avsluttet i slutten av vinterferien med fastelavnssøndag og misjonsgudstjeneste. Magne Mjærum forteller om livlige dager med mye god tid til å dele.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp