Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

Vi kommer til å vinne denne kampen

Til tross for store sikkerhetsutfordringer i hverdagen er Gabdo Cissé full av håp når det gjelder kampen mot kjønnslemlestelse i Mali.
Les mer

Tabu å synge

Dama Daniel elsket musikk og var veldig musikalsk, men det likte ikke familien. Sang var nemlig tabu i stammen han kom fra.
Les mer

Bekymret for hatet som skapes

Mali er kommet inn i en vond spiral av vold og urett. Sosiale medier bidrar til at nyhetene spres både raskt og bredt hver gang noe skjer.
Les mer

Tiltagende etnisk konflikt i Mali

Etniske fulanier i Mali opplever økt risiko for å bli drept. For kristne, etniske fulanier er riskoen enda større. Nå er håpet at maliske myndigheter kan klare å hindre en eskalering i konflikten.
Les mer

Statsministeren i Mali møtte kristne ledere

Representanter for de fleste protestantiske kirkene og misjonsorganisasjonene var samlet for å ta imot et offisielt besøk fra den maliske stat den 27. april. Den nye statsministeren, Abdoulaye Idrissa Maiga, hadde selv bedt om dette møtet, og det var derfor knyttet stor forventning og spenning til hva han ønsket med møtet.
Les mer

- Jeg har ikke hoppet i fallskjerm!

- Men jeg har kjent på en annen type spenning. Dette forteller Malimisjonær Ingvald Andersen Frøyen.
Les mer

Drap på NMS-venn i Mali

Muusa Iisaa Bari ble skutt og drept i hjemlandsbyen sin i Mali onsdag formiddag.
Les mer

Matnyttig bistand

Novemberdagen var varm og ganske støvete. Klokka var ennå ikke ti, men mange hadde alt samlet seg under treet foran ordførerens kontor. Det var nesten fire måneder siden den ødeleggende flommen.
Les mer

Jeg vil ikke mer

«Jeg har bestemt meg. Jeg vil ikke omskjære flere jenter. Nå vil jeg at du (hun pekte på en norsk misjonær), skal ta med deg kniven min til Norge. Denne kniven skal ikke brukes mer!»
Les mer

Vennskapsevangelisering på fulani

Det er bønnetid! Du må stå opp og be, ellers går du glipp av velsignelsen! Beskjeden er klar og tydelig fra Samba til en sovende Hamma. Samba har bestemt seg for å følge Jesus, mens Hamma fremdeles er muslim.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp