Gi en gave
Meny

Leirsted

NMS har leirsteder i hele Norge. Her kan du finne informasjon om de ulike, med link til egne nettsider.

Alværa

Alværa Misjonssenter ligger idyllisk plassert ved Sognefjorden, omkranset av furuskog og løvskog og med bare en spasertur ned til sjøen. Dette er ett av mange NM hotels, noe som innebærer at det er et leirsted med høy standard.

Les mer

Fjelltun

Fjelltun Leirsted ligger vakkert og lunt til like utenfor Flekkefjord. Stedet har ca. 50 sengeplasser fordelt på to bygg.

Les mer

Fjordglimt

Fjordglimt leirsted ligger vakkert til like ved sjøen i Bamble kommune, Telemark. Det er velegnet for ferie, kurs, konferanser, menighetsturer og leirer.

Les mer

Furutangen

Furutangen Misjonssenter på Randøy i Ryfylke er velegnet til weekendturer, leirskole, leir, kurs, konferanser eller private selskap.

Les mer

Havglimt

Plassert i den sørlandske skjærgård er Havglimt leirsted et eldorado for store og små. Stedet er velegnet til weekendturer for menigheter, grupper og lag, konfirmantleirer, sommerleirer osv. Velkommen som deltaker på et av Det Norske Misjonsselskaps (NMS) arrangement eller til å leie dette flotte stedet!

Les mer

Himmel & Hav

Himmel & Hav kurs- og misjonssenter ligger i nordre enden av den flotte Solastranden, bare fem minutters kjøring fra Stavanger Lufthavn Sola.

Les mer

Kjeldsund

Kjeldsund Ungdomssenter på Sunnmøre er ein god stad å vere ved mange høve. Anten det gjeld dagstur, weekend eller lengre opphald. Moglegheitene er mange. Her er overnatting i rom eller hytte og mat lager vi til alle behov.

Les mer

Mesnali

Mesnali er både leirsted, leirskole, camping og aktivitetssenter. Det ligger ved Mesnavannene lengst nord i Ringsaker kommune, Hedmark fylke. Omgivelsene innbyr til fine naturopplevelser og spennenende aktiviteter sommer og vinter.

Les mer

Mjuklia

Mjuklia er et leir-, overnattings- og serveringssted som ligger idyllisk til i vakker fjellnatur, ca. 475 moh, med gode turmuligheter både sommer og vinter. I tillegg har vi fjøs med husdyr! Mjuklia ligger i Rennebu kommune, åtte mil sør for Trondheim.

Les mer

Solsetra

Solsetra Misjonssenter ligger mellom Drammen og Mjøndalen ved idylliske Hagatjern. Stedet er velegnet til weekendturer for menigheter, grupper og lag, konfirmantleirer, sommerleirer osv. I sommersesongen bruker NMS stedet mye til egne leirer, men både i vår-, sommer- og høstsesongen leies stedet ut til andre.

Les mer

Stenbekk

Stenbekk Misjonssenter ligger sentralt plassert ved Vestvannet i Sarpsborg kommune. Stenbekk eies og drives av Det Norske Misjonsselskap (NMS), og er velegnet til leir, kurs, menighetsturer og andre aktiviteter for alle aldersgrupper.

Les mer

Tømmerneset

Tømmerneset leirsted ligger ved Finnfjordvatnet, ca 2 mil fra Finnsnes. Her er variert natur og rike turmuligheter i godt terreng. Et eldorado for store og små!

Les mer

Åpta

Åpta Misjonssenter ligger vakkert til like ved sjøen innerst i Åptafjorden i bygda Herad i Farsund kommune. Stedet er betydelig opprustet de senere årene. Det Norske Misjonsselskap (NMS) har valgt Åpta Misjonssenter som sitt "hovedsommersted". Åpta Misjonssenter er velegnet for ferie, kurs, konferanser, menighetsturer og leirer.

Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp