Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

God gammaldags misjonsbasar på Vatne

Laurdag 27. januar var ein stor dag for misjonsforeninga vår, «Spiren». Vi har medlemmer frå Vatne, Tennfjord, Grytastranda og Brattvåg med Astrid Ulvestad Øygard som leiar.
Les mer

Ein god start på 2024

Kva er vel betre enn å starte eit nytt år med den tradisjonelle basaren, ilag med mange andre, kjøpe seg god mat, ta lodd og ha det godt og varmt.
Les mer

Inspirerende forkynnelse

Forkynner Roar Vik fikk på en flott måte formidlet det kristne budskapet kombinert med misjonsinformasjon.
Les mer

"Dugnadsånda" er godt levande i Ørsta

Laurdag 11. november arrangerte Ørsta Kyrkjelyd si årlege messe til inntekt for Ørsta Kyrkjelyd sitt Misjonsprosjekt, som støttar barn og unge i fattigområde i Thailand.
Les mer

September og Walk for Living Water

Dette er ei kjempemulighet til å kome oss UT på gater og steder, og presentere NMS sitt arbeid – i denne samanheng Laos, for nye mennesker.
Les mer

Nytt kunstlotteri i region Øst

I fjor ble kunstlotteriet i region Øst utsolgt, men nå får du en sjanse til for et heldig vinnerlodd. Ti kunstverk loddes ut, og her får du en oversikt over dine muligheter. Nå i høst vil vi selge lodd, og du kan kontakte Svanhild Fauskerud (41002656) for å få kjøpt lodd (kr 50 pr stk), eller om du vil være en frivillig som kan selge lodd for NMS. Salget avsluttes i slutten av november.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp