Gi en gave
Meny
Last ned

Bli en heldig vinner av kunst!

I fjor ble kunstlotteriet i region Øst utsolgt, men nå får du en sjanse til for et heldig vinnerlodd. Ti kunstverk loddes ut, og her får du en oversikt over dine muligheter. Nå i høst vil vi selge lodd, og du kan kontakte Svanhild Fauskerud (41002656) for å få kjøpt lodd (kr 50 pr stk), eller om du vil være en frivillig som kan selge lodd for NMS. Salget avsluttes i slutten av november.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Karina Ravneng
Akryl på bomullslerret (50 x 120 cm)
Karina Ravneng arbeider som lærer og som kunstner. Hun har atelier i A-porten kunsthus i Sarpsborg der det holdes årlige høstutstillinger. Deltar på Lions-utstilling hvert år og har deltatt på mange andre utstillinger i Østfold. Maler også på bestilling.
Facebook: Karina-kunst.

Anne Kristin Hagesæther
”Lyst” Litografi (30 x 22,5 cm)
Anne Kristin Hagesæther er en norsk maler, grafiker og illustratør. Hun er utdannet ved Norfolk Institute of Art and Design og University of Brighton. Siden 1995 har hun også arbeidet med illustrasjoner av bøker, magasiner og med reklame og design. Hagesæther har vunnet flere norske og internasjonale priser. Hun har hatt en rekke utstillinger med maleri og grafikk og utsmykket bl.a. Stord Sjukehus og Oslo Misjonskirke. Hagesæther er medlem av Norske Billedkunstnere, Landsforeningen Norske malere og Norske grafikere.

Håkon Bleken
”Håp” Silketrykk (59 x 74 cm) m/signatur på passpartout.
Kunstneren Håkon Bleken har vært blant Norges fremste samtidskunstnere i flere tiår. Han har hatt en rekke separatutstillinger, blant annet i Nasjonalgalleriet, på Henie-Onstad kunstsenter og i Trondhjems Kunstforening. Han er representert i sentrale gallerier og museer og har utført omfattende utsmykningsoppgaver. Bleken har også illustrert en rekke kjente litterære verk. ”Håp” som Bleken har laget for NMS, er en due malt på fotografier tatt av den kjente gassiske fotografen Pierrot. ”Duen er jo blitt et symbol på fred”, sier Bleken. ”Det jeg ønsker å formidle med dette bildet er det positive ved kristendommen”.

Ane Egeland
”Passer på” Trykk (40 x 40 cm)
Ane Egeland er lærer, bosatt i Oslo. Hun har alltid vært glad i å tegne, men begynte først for tre år siden å tegne aktivt. Hun er opptatt av detaljer, farger og stemninger. Illustrasjonene er overført til digitale høykvalitetstrykk, men originalene er tegnet med blekk og vannmaling. Ane Egeland har deltatt på utstilling på Eidsvoll og Jessheim.

May-Britt Kjeserud
Litografi (30 x 40 cm)
May-Britt Kjeserud har galleri i Drøbak. Hun sluttet som salgs- sjef i ”Filmaktuelt” for å male. Hun har gjort stor suksess i inn- og utland med salg blant annet til gallerier, sykehus og hoteller. Ved siden av malingen driver Kjeserud malerskole med fulle kurs. Hennes kunst er ofte basert på følelser.

Lise Amundsen
”Meditasjon” Bronseskulptur (Høyde ca 15 cm)
Lise Amundsen gikk tidlig i billedhuggerlære i Kristiansand. Hun har sin utdannelse fra Kunsthøyskolen i Oslo, både på linje for skulptur og linje for tekstil og fra ”St. Martins School of Art” i London. Hun gikk også i steinhoggerlære ved Iddefjorden granitt. Lise Amundsen har hatt en rekke separatutstillinger blant annet i Frankrike, Italia, Spania, Tyskland, England og USA.

Guy Krohg
Litografi (29 x 42,5 cm)
Guy Krohg (1917– 2002) var en norsk maler, grafiker og scenograf. Krohg var elev av sin far, Per Krohg, ved Statens håndverks- og industriskole, men var også utdannet ved Statens kunstakademi. Han valgte ofte motiver fra Paris, der han var vokst opp. I 1940 vant han konkurransen om utsmykking av Stavanger krematorium. Guy Krohg har også laget en rekke teater- og fjernsynsdekorasjoner og ble i 1956 ansatt som scenograf ved Nationaltheatret.

Helge Bøe
”Formet” Litografi (42 x 28 cm)
Helge Bøe er utdannet teolog og kunstner. Han har sin kunstneriske utdannelse fra Olav Mosebekks Tegneskole 1998 – 2002 under blant annet Hans Normann Dahl. Bøe har hatt separatutstilling i New York og i en rekke norske byer og har blant annet utsmykket Diakonhjemmet, Lovisenberg diakonale sykehus og laget altertavle til kapell på Sunnaas sykehus og til Tromsø fengsel. I tillegg har han illustrert en rekke bøker. Han har et figurativt formspråk, men bruker ofte det figurative element som en metafor for å gi bildet en dypere dimensjon.

Dag Hol
”Utstein kloster” Litografi (52 x 31cm)
Dag Hol er en norsk figurativ maler og grafiker. Han er utdannet ved Statens kunstakademi og har også vært elev av Gunnar Dietrichson og Odd Nerdrum. Hol har en uttrykksform som er påvirket av eldre malerkunst fra renessansen til romantikken. Han maler landskaper, stilleben og figurbilder.

Dieudonne Vakote Yama
”De fortrolige” Mixed media (olje, kaffegrut, akryl) (70 x 50 cm)
Dieudonne Vakote Yama er en billedkunstner og musiker fra Kamerun. Han skriver egen musikk, og han maler bilder med motiver fra en afrikansk kontekst. Mange av bildene er enten politiske eller religiøse. Han har hatt utstillinger både i Norge og Kamerun.

Loddene blir til Kamerun-støtte
Bildekunsteren Yama bidrar med et bilde som penser oss inn på Afrika. Inntektene i dette lotteriet går til prosjekter i Kamerun. Kirken i Kamerun fyller 100 år, derfor støtter vi i år arbeidet blant funksjonshemmede, og et fond for å betale sykehus-regninger.

 

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp