Gå til butikker
Foto: Marit Mjølsneset
NMS Gjenbruk selger brukte gjenstander som vi mottar kostnadsfritt. De rundt 2000 medarbeiderne i våre butikker jobber uten lønn. Overskuddet fra driften går til NMS’ arbeid med å dele tro på Jesus, utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet.

NMS Gjenbruk har et tredelt fokus: Miljø, møteplass og misjon.

MILJØ
Miljø handler om å gjøre noe for kloden vår. Vi vil bidra til gjenbruk, være med på å bremse behovet for stadig å produsere mer og begrense søppelberget. Samtidig er vi et skattkammer for deg som vil skape ditt personlige hjemmemiljø og leter etter ting med sjel i.

MØTEPLASS
Møteplass handler om deg selv og menneskene rundt deg. Butikken er et sted med roligere puls. Du finner en god gjenbruksstol, kaffe/te på kanna og hyggelige mennesker å slå av en prat med. Kanskje er du ny på stedet, eller opplever at vennekretsen tynnes ut? Da kan det være kjekt å finne noen å prate litt med her. Kanskje nye venner? Kanskje jobb i butikken?

MISJON
Misjon handler om å gjøre noe for våre medmennesker. Dele troen på Jesus, utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet. Gi verdighet. Muligheter. Drømmer. Rent vann. Utdanning. Bibelen på morsmålet. Mye av det vi tar som en selvfølge er utenfor rekkevidde for mange mennesker. Tenk at din handel hos NMS Gjenbruk har gode og varige ringvirkninger!

Knausen Lysstøperi

Innsamlede lysstumper støpes til gjennomfargede lys av høy kvalitet. Alle våre butikker selger lys og tennbrikker fra Knausen.

Les mer

Bli medarbeider

Ingen får lønn i kroner og øre, men derimot nye venner, meningsfulle oppgaver og gleden over å bidra til framtidshåp for mennesker i andre deler av verden.

Les mer

Interiørtips

Våre gjenbruksbutikker har mange skatter for deg som er opptatt av interiør og redesign. Her finner du våre beste redesign-tips.

Les mer

Hvordan starte butikk

Vil du være med å starte butikk på ditt hjemsted? Det er både kjekt og meningsfullt. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang.

Les mer

Innlevering av varer

Vi tar imot hele og rene ting fra hus og hjem. Det du ikke trenger lenger kan bli en skatt for noen andre.

Les mer

Nyheter

Asylsøkere holder liv i NMS Gjenbruk Bodø

Flere av NMS Gjenbruks butikker har gode erfaringer med å bruke flyktninger og asylsøkere som medarbeidere. I Bodø kunne vi faktisk ikke klart å drive butikken uten.
Les mer

Styre med alt på stell i Ålesund

NMS Gjenbruk kan glede seg over to tusen medarbeidere rundt omkring i Norge. Uten disse hadde vi ikke vært til. Møt våre gode nyvalgte styremedlemmer i Ålesund!
Les mer

Radioer fra Trøndelag til Kamerun

Når DAB bytter plass med FM, blir mange radioer til overs. Disse vil NMS sende til Kamerun. NMS Gjenbruk Levanger har inngått en avtale med Elkjøp i Steinkjer, Verdal og Levanger om gratis innlevering av radioer, ved kjøp av ny radio. Elkjøp betaler da de 50 kroner pr radio til Gjenbruk Levanger!
Les mer

Stor begeistring i Brumunddal

Nå blir det butikk! NMS Gjenbruk gleder seg til å åpne sin første butikk i Hedmark fylke.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp