Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

For en fest!

12.nov. ble døren åpnet i Aure Misjonshus i i Aure kommune på Nordmøre, og årets julemesse var i gang. Dette året er det NMS som er arrangør.
Les mer

Misjonsbasar med Morafenobe

Endeleg kunne misjonsforeininga Morafenobe igjen invitere til basar i Spjelkavik kyrkjekjellar!
Les mer

Knausen 20 års- jubileum

Knausen lysstøperi 20 år. Fin fest på Melhus bedehus lørdag 3. september
Les mer

To jubileer i Oslo

Alle foreninger i NMS er slett ikke lagt ned. Søndag 28. august var to av Oslos misjonsforeninger oppe og jubilerte: Vestli Misjonsforening i Groruddalen og Prestegårdsforeningen i Vestre Aker. Til sammen har de jobbet for NMS i 200 arbeidsår!
Les mer

Strand kvinneforening 125 år

Strand kvinneforeining, nær Dale i Sunnfjord, vart skipa i 1896, og har vore i gang heile tida gjennom 125 år! Båtbyggar Ole Andreas Halsnes tok imot utfordringa frå Det Norske Misjonsselskap, og var sjølv leiar og med på alle møta til sonen Per Halsnes overtok leiarvervet. Han møtte og trufast opp på alle møta så lenge han levde, også etter at svigerdotter Ragnhild Tveit Halsnes  hadde ansvaret i omlag 40 år. Dei møttest på dagtid kvar månad rundt om i heimane, og ein gong i året på skulehuset på Strand. Då ba dei bygda inn til offermøte og fest, helst med talar frå NMS, god mat og mykje song.
Les mer

En 50-åring med ungdom i beina og klokskap i hodet

- Nei, men, hei! Er det deg?! Det var lenge siden… Vi kunne fort konstatere at årene setter sine spor da folk møttes for å feire Stenbekk i 1. mai-helga i år. NMS sitt leirsted og misjonssenter i Østfold er 50 år – og vel så det. Stedet ble innviet i april 1970. Jubilanten selv sto fram i all sin prakt – med nyoppussede salonger, grønne plener og solskinn fra morgen til kveld.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp