Gi en gave
Meny
Last ned

To jubileer i Oslo

Alle foreninger i NMS er slett ikke lagt ned. Søndag 28. august var to av Oslos misjonsforeninger oppe og jubilerte: Vestli Misjonsforening i Groruddalen og Prestegårdsforeningen i Vestre Aker. Til sammen har de jobbet for NMS i 200 arbeidsår!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Vi er blitt litt vant til å si at misjonsforeningene er «utgående» – men på søndag var det faktisk to foreninger som feiret runde år. Vestli Misjonsforening markerte sine 50 år, og Vestre Aker misjonsforening fikk bakt en stor marsipankake med 150 år på toppen!

May Grimdalen i Vestli Misjonsforening ledet 50-årsjubileet i Vestli under kirkekaffen, og i all sin misjonsiver greide hun også å dra ned til byen etterpå og oppleve Nabofesten i NMS Lilleborg!. Espen Topland fra NMS talte på misjonsgudstjenesten; og lederen for områdeutvalget i Østre Oslo , Helge Vatne hilste og gratulerte under kirkekaffen.

I Vestre Aker kirke var det flere ting å få med seg: Foreningen feiret 150, menigheten fornyet sin misjonsavtale med NMS, der Håkon Kessel sto for signeringen. Og alle fikk samtidig være med på utsendelsen av Merete og Knut Hallen som straks reiser til Thailand.

NMS region Øst gratulerer alle trofaste foreningsmedlemmer og menigheter som aldri gir seg i sin solide støtte til ulike NMS-prosjekter!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp