Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

STOR JUBILEUMSHELG FOR NMS I NORHEIMSUND. 

12. juli 1846 var nokre eldsjeler samla på Skeie i Steinsdalen. Då vart den første misjonsforeininga for NMS i Kvam skipa lokalt. Mange generasjonar misjonskvinner har sidan vore aktivt med, og foreininga i Vikøy er framleis vital. Seinare vaks det fram foreiningar både i Øystese, Norheimsund og Strandebarm.   
Les mer

20 gallabord fulle i Oslo

Vi hadde fått et program – men vi visste ikke at det skulle ha en slik oppmuntrende kraft på oss. I Oslo var det ærverdige Håndværkeren som dekket bord og laget god mat. NMS inviterte. Men den morsomme møtelederen – en kamerunsk prest på Averøya – skulle gi oss så mye glød.
Les mer

Misjonsgudsteneste i Langevåg kyrkje og foreiningsjubileum!

Flott misjonsgudsteneste i Langevåg kyrkje med markering og feiring av misjonsforeininga Ester sitt 10 årsjubileum!
Les mer

Markering av 160-års jubiléum i Ørsta

Søndag 27. august markerte NMS i Ørsta at det er 160 år sidan vi blei «sjølvstendige», etter å vore samanslått med Volda. 
Les mer

Stranda misjonsforening 160 år!

27. april var det jubiléumsmarkering i Kyrkjestova på Stranda. 25 misjonsvener fekk eit interessant og tankevekkande attersyn på 160 års samanhengande NMS-foreiningsliv i bygda, i korte glimt av møteleiar Ivar Berge og vår eigen, i høve jubiléet, “skodespelar” Anne Marie Sæth.
Les mer

For en fest!

12.nov. ble døren åpnet i Aure Misjonshus i i Aure kommune på Nordmøre, og årets julemesse var i gang. Dette året er det NMS som er arrangør.
Les mer

Misjonsbasar med Morafenobe

Endeleg kunne misjonsforeininga Morafenobe igjen invitere til basar i Spjelkavik kyrkjekjellar!
Les mer

Knausen 20 års- jubileum

Knausen lysstøperi 20 år. Fin fest på Melhus bedehus lørdag 3. september
Les mer

To jubileer i Oslo

Alle foreninger i NMS er slett ikke lagt ned. Søndag 28. august var to av Oslos misjonsforeninger oppe og jubilerte: Vestli Misjonsforening i Groruddalen og Prestegårdsforeningen i Vestre Aker. Til sammen har de jobbet for NMS i 200 arbeidsår!
Les mer

En 50-åring med ungdom i beina og klokskap i hodet

- Nei, men, hei! Er det deg?! Det var lenge siden… Vi kunne fort konstatere at årene setter sine spor da folk møttes for å feire Stenbekk i 1. mai-helga i år. NMS sitt leirsted og misjonssenter i Østfold er 50 år – og vel så det. Stedet ble innviet i april 1970. Jubilanten selv sto fram i all sin prakt – med nyoppussede salonger, grønne plener og solskinn fra morgen til kveld.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp