Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

Misjonsreise til Søre Sunnmøre

Landy R. Bakke var på sin fyrste tur til Sunnmøre i samband med årets områdestemne på Søre Sunnmøre. Det blei svært variert og spennande, og det vart skjemta med at dette var Landy si fyrste misjonsreise til Ulstein og Herøy.
Les mer

Høg stemning på ein strålande dag!

Søndag 7.april toga barn med misjonsflagg inn i Ulstein Kyrkje. Den årlege misjonsfamiliegudstenesta gjekk av stabelen med mykje glede og song.
Les mer

Sophie kom med evangeliet!

«Uten misjon ville ikke jeg vært her», sa Sophie Moke Meteke fra Kamerun under misjonsgudstjenesten i Fiksdal kirke søndag 7. april. 
Les mer

Endeleg vart det gjenbruksfest på Kjeldsund!

Mandag 26. februar var over 90 frivillege frå Gjenbruksbutikkane i Ålesund, Volda, Ulsteinvik, Myrvåg og Nordfjordeid samla til gjenbruksfest på Kjeldsund.
Les mer

Hellig tre kongersfest om «Framtid og håp»

«Framtid og håp» var tema da en feststemt forsamling på over 100 mennesker møttes på Røbekk kirkesenter første søndag i 2024. Her var mye sang og musikk, kåseri, misjonsinformasjon og andakt.
Les mer

Ein god start på 2024

Kva er vel betre enn å starte eit nytt år med den tradisjonelle basaren, ilag med mange andre, kjøpe seg god mat, ta lodd og ha det godt og varmt.
Les mer

"Julefester" i region Møre første helg i januar 2024

Godt nyttår og velkommen til ulike tradisjonelle julearrangement komande helg her i regionen vår!
Les mer

20 gallabord fulle i Oslo

Vi hadde fått et program – men vi visste ikke at det skulle ha en slik oppmuntrende kraft på oss. I Oslo var det ærverdige Håndværkeren som dekket bord og laget god mat. NMS inviterte. Men den morsomme møtelederen – en kamerunsk prest på Averøya – skulle gi oss så mye glød.
Les mer

Markering av 160-års jubiléum i Ørsta

Søndag 27. august markerte NMS i Ørsta at det er 160 år sidan vi blei «sjølvstendige», etter å vore samanslått med Volda. 
Les mer

Når "Din rikssak" fortjener applaus

De kom fra alle kanter av NMS region Øst lørdag 18. mars i 2023. I fem lange timer ble folket inspirert – både av hverandres erfaringer, og av en bibeltime som knapt noen før hadde hørt! Her får du en liten smakebit fra noen av de 120 som opplevde en solrik samlingsdag i NMS Lilleborg i Oslo.
Les mer

Pandemien er over, og torsken trygt tilbake på matfatet i Oslo. Ny suksess for ærbødige herrer på torskeaften 2023.
Les mer

NMS-helg på Ravnastua fjellstue

Til tross for snøbyger og 10-15 kuldegrader, ble 2022 til 2023 med sanger og takkesalmer i Karasjok.
Les mer

En innvandrer blant innvandrere

Søndag 18. september 2022 blir Maicon Steuernagel ordinert i Oslo domkirke. Noen har møtt ham på et kontor i NMS Lilleborgs underetasje, og enda flere har møtt ham som pastor i OIC i Hasle kirke. Men hvordan fant denne brasilianeren sin vei til Norge?
Les mer

Inspirerande regionstemne på Kjeldsund

Stemnet starta med bibeltime v Sigurd Haugen, sokneprest i Averøy. Vi er kalla til teneste, men det er Gud som har kontrollen. Vi er ikkje dei første som er skeptiske når Gud kallar og seier «Kan EG det, da?»
Les mer

To jubileer i Oslo

Alle foreninger i NMS er slett ikke lagt ned. Søndag 28. august var to av Oslos misjonsforeninger oppe og jubilerte: Vestli Misjonsforening i Groruddalen og Prestegårdsforeningen i Vestre Aker. Til sammen har de jobbet for NMS i 200 arbeidsår!
Les mer

"Vår dag" ble en stor dag i NMS Lilleborg

Vi inviterte til Nabofest, og vi ba faktisk til Gud og meteorologiske om tjenlig vær! Vi opplevde også at mellom 300 og 400 besøkende var innom, iallfall de to første timene, da alt foregikk på plena utendørs: 22 pluss da vi arrangerte «Vår dag» i Frivillighetsåret 2022
Les mer

Nabofest for alle

Søndag 28. august inviterer vi til Nabofest i NMS Lilleborg i Oslo. Vi satser på litt 17.mai-stemning når vi kl 16 inviterer til både ute- og innefest. Hoppeslott og klatretårn er nok for den yngre garde, men også vi andre vil være med på dette arrangementet! Den sedvanlige misjonssamlinga siste søndagen i måneden blir noe annerledes denne gangen. Men vi vil gjøre NMS-huset vårt kjent for hele Oslo - og spesielt for våre nærmeste naboer.
Les mer

Flere aktører har gått sammen om å arrangere Sommerfestuka på Sjusjøen: NMS og Sjusjøen fjellkirke, Brøttum Historielag, Camp Sjusjøen, Lions Club Ringsaker Nord - og de er en eneste svært stab av frivillige, hvert eneste år. De stiller opp for sin organisasjon, eller som enkeltpersoner, og i denne reportasjen kan du møte folk som har satt av disse julidagene til å jobbe for å få til enda ei fin Sommerfestuke.
Les mer

Sommerfestuka på Sjusjøen

Sjusjøen har sin egen tradisjon med Sommerfestuke i slutten av juli - i år 20.-24 juli. Det meste skjer i området rundt Sjusjøen Fjellkirke. Festuka starter onsdag kveld med konsert med Levi Henriksen & Babylon Badlands. Hver dag har sitt eget program, med konserter, fjellvandringer, familiedag, etc. Tre store konserter gjør at mange kommer til Sommerfestuka hvert år. Vil du vite litt mer om hvert av arrangementene, kan du gå i Meny-feltet, og finne Arrangementer. På de riktige datoene finner du omtale av hvert av arrangementene. Velkommen til deg som kanskje aldri før har opplevd denne sommerfesten!
Les mer

En 50-åring med ungdom i beina og klokskap i hodet

- Nei, men, hei! Er det deg?! Det var lenge siden… Vi kunne fort konstatere at årene setter sine spor da folk møttes for å feire Stenbekk i 1. mai-helga i år. NMS sitt leirsted og misjonssenter i Østfold er 50 år – og vel så det. Stedet ble innviet i april 1970. Jubilanten selv sto fram i all sin prakt – med nyoppussede salonger, grønne plener og solskinn fra morgen til kveld.
Les mer

Innvielsesfesten i NMS Lilleborg

Mer enn 200 mennesker fylte NMS Lilleborg i kveld, 2. april - og dermed ble bygget og NMS sine aktiviteter feiret med en skikkelig innvielsesfest. Her får du en liten fotomontasje, sånn at du kan glede deg sammen med alle som fylte salen med en god velsignelsesånd.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp