Gi en gave
Meny
Foto: Foto_May L.H. Aurdal Last ned

Inkluderande INNFLYTTERDAG i Rosenes by Molde

Molde tok imot på det flotte torget i strålande septembersol. Titals lag, organisasjonar og næringsliv hadde stand som synte mangfald av aktivitetar og muligheiter som fins i Rosenes by.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Her er NMS, NMSU og NMS Gjenbruk ein sjølvsagt deltakar. Ein måte å bli inkludert, og inkludere. Være med å DELE av det gode vi har med alle. Lokalt og globalt.


NMS, NMSU og NMS gjenbruk sin stand hadde gull-plassering, med fleire hunde passerande.

Gjennom lykkehjul, dele-dans og gjenbruksbord fikk vi synt korleis vi i solidaritet med andre, kan både oppfylle bærekraftsmåla, og bidra til å utrydde fattigdom, kjempe mot urettferd og dele trua på Jesus.

Medan unge og eldre snurra lykkehjulet, fikk vi formidla at målet WLW Walk for Living Water aksjonen, er nettopp at unge i Laos skal få muligheit til skule, og ikkje skal måtte gå så langt for å hente vatn. Kor tungt vatn kan være å halde, fikk Molde-


Biskop Ingeborg Midttømme i aksjon for WLW. DnK-ein viktig samarbeidspartnar når vi skal Kjempe mot urett-Utrydde fattigdom-Dele trua på Jesus. Foto: MLHA<

ordføraren kjenne på direkte. Han stilte i solidaritet opp via vannbøtteholding, og let seg informere om WLW aksjonen. Bærekraftsmåla er felles oppgåve, for både kommunane og NMS. Møre-biskop let seg også rive med gjennom lykkehjulet, og om det vart magert med premie til henne, fikk vi fortelle at det viktigaste vinnarane gjennom dette er unge i Laos som får undervisning og vatn til landsbyane.

Gå derfor ut …

Walk for Living Water – NMS


NMSU Møre ved Miriam Mulelid og flotte juniorar fekk opp stemninga yttarlegare. Foto: May Lisbeth Aurdal


NMS sin stand under Walk for Living Water i Molde. Her kunne du snurre lykkehjul for Walk for Living Water og NMS Gjenbruk.


Ordførar i Molde, Trygve Grydeland, går ikkje av veien for å stille opp for NMS sin stand under Innflyttardagen i Molde. Foto: May Lisbeth Hovlid Aurdal


Ordførar i Molde, Trygve Grydeland, i samtale med en av medarbeiderne fra NMS Gjenbruk.


Misjonskonsulent Jostein Solbakken på stand for Walk for Living Water i Molde. Foto: Laila Helle


Nyheter

Jubileum, slutt og oppstart

Det blir litt merkeleg å leve med jubileum, slutt og oppstart på same tid. Men det er akkurat det eg har gjort den siste tida.
Les mer

Inkluderande INNFLYTTERDAG i Rosenes by Molde

Molde tok imot på det flotte torget i strålande septembersol. Titals lag, organisasjonar og næringsliv hadde stand som synte mangfald av aktivitetar og muligheiter som fins i Rosenes by.
Les mer

Nabofest. Ny-sommer. Og ingenting.

Skjedde det noe på Nabofesten i NMS Lilleborg, siste lørdagen i august? Mange sa «ingen ting» - men de mente at dette likevel var en usedvanlig stor blessing sommerdag, mens ungene koste seg i hoppeslott og artige doskåltreff!
Les mer

Ein inspirerande og optimistisk dag

- skal vi ta dei hyggelege tilbakemeldingane på alvor. Forventning var tema på Haakon Kessel sin bibeltime under regionstemnet på Vestnes. Forventning på så mange plan.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp