Gi en gave
Meny
Last ned
Påmelding

Sommercamp på Mjuklia 11.-14. juli

Velkommen til Sommercamp på Mjuklia. Her blir det masse aktiviteter, forkynnelse, friluft, lek, fellesskap og gode sommerdager! For hele familien, fra hele verden og samlet om Jesus!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Sett av dagene til ferie i vakre Trøndelag! (Rett ved E6 og Dovrebanen- på Berkåk)

Sommercamp på Mjuklia har i mange år vært årets høydepunkt. Da «går vi på vannet» på Buvatnet, artige Challenge, lange lyse sommerkvelder, bading i friskt fjellvann, nye vennskap, mye utetid, fine samlinger tilpasset alder, gris, geit, høns og kaniner og mulig gocart kjøring? KIA har i flere år deltatt, og bidrar til at miljøet blir preget av mangfold fra flere kulturer. Zipline, klatring, bålkaffe, lovsang, boblefotball, sporløp, misjonstivoli, god mat og god tid til å være sammen.

Roar Vik vil delta som forkynner.

Sommercamp på Mjuklia er et samarbeid mellom NMSU, NMS og Mjuklia.

Det er anledning for å bo inne på fine store rom på Mjuklia, komme med bobil/ campingvogn eller overnatte i telt. Mjuklia ligger sentralt til på vei nord/ sør og øst/ vest.

Alle er varmt velkommen!

Mer info om påmelding, program og pris vil komme.

Kontaktperson: Ingeborg Meslo Ulvin, regionkoordinator NMS Trøndelag 40406085/ ingeborgu@nms.no

 


Se andre arrangementer

23 jun

Solsetra på St.Hans-aften

Søndag 23. juni er vi klare med grillene våre på Solsetra, kl 17. Ta med deg venner og feir St.Hans-aften sammen med flere! Ta med egen grillmat. Det blir salg av rømmegrøt, pølser, vafler, kaffe mm. Hans Ludvigsen spiller trekkspill og synger. Du får også med deg en andakt - pluss div aktiviteter. Velkommen! Solsetra ligger ikke langt unna Drammen.
Les mer
26 jun

Grøtfest i Aurskog-Høland

Onsdag 26. juni kl 19 er det sommerfest på Skulerud Grendehus. Sokneprest Kjersti Marken inspirerer oss inn i en ny sommer. Og sang og musikk hører også til. Det blir også åresalg - så du kan gjerne ta med deg en gevinst. Påmelding (kr 100) kan du vipse innen 23/6 til Bjørn Kristian Tønneberg: 91855162, eller til Nina Grøndal: 90047496. Arr: Skulerud Misjonsforening i NMS Aurskog-Høland.
Les mer
04 jul

Familieleir Havglimt 4.-7. juli 2024

Velkommen til familieleir på Havglimt!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp