Gi en gave
Meny
Last ned

Sommercamp på Mjuklia 11.-14. juli

Velkommen til Sommercamp på Mjuklia. Her blir det masse aktiviteter, forkynnelse, friluft, lek, fellesskap og gode sommerdager! For hele familien, fra hele verden og samlet om Jesus!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Sett av dagene til ferie i vakre Trøndelag! (Rett ved E6 og Dovrebanen- på Berkåk)

Sommercamp på Mjuklia har i mange år vært årets høydepunkt. Da «går vi på vannet» på Buvatnet, artige Challenge, lange lyse sommerkvelder, bading i friskt fjellvann, nye vennskap, mye utetid, fine samlinger tilpasset alder, gris, geit, høns og kaniner og mulig gocart kjøring? KIA har i flere år deltatt, og bidrar til at miljøet blir preget av mangfold fra flere kulturer. Zipline, klatring, bålkaffe, lovsang, boblefotball, sporløp, misjonstivoli, god mat og god tid til å være sammen.

Roar Vik vil delta som forkynner.

Sommercamp på Mjuklia er et samarbeid mellom NMSU, NMS og Mjuklia.

Det er anledning for å bo inne på fine store rom på Mjuklia, komme med bobil/ campingvogn eller overnatte i telt. Mjuklia ligger sentralt til på vei nord/ sør og øst/ vest.

Alle er varmt velkommen!

Mer info om påmelding, program og pris vil komme.

Kontaktperson: Ingeborg Meslo Ulvin, regionkoordinator NMS Trøndelag 40406085/ ingeborgu@nms.no

 


Se andre arrangementer

27 feb

Besøk fra Barcelona til Møre

«I hjertet av Barcelona, hvor kulturelt mangfold blomstrer, finner vi Hany og Mona, to dedikerte misjonærer støttet av Det Norske Misjonsselskap. Deres historie er et eksempel på tro, håp og kjærlighet til fellesskapet.
Les mer
01 mar

Mannsweekend på Vassbotten 1.-2. mars

NMS har tidlegare hatt mannssamlinga på Phillipshaugen. No prøver vi oss på Vassbotten 1.-2. mars. Plassen ligg i Straumsnes, ytre del av Tingvoll.
Les mer
02 mar

Lørdagsgrøt i Kristiansand

Velkommen til lørdagsgrøt i Kristiansand.
Les mer
02 mar

Misjonsselskap for kvinner på Stenbekk

Hjertelig velkommen til Misjonsselskap for kvinner på Stenbekk Misjonssenter lørdag 2. mars 2024 Tema: Blomstring og velsignelse
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp