Gi en gave
Meny

Julemesse i Sommerveita fredag 11. november

Last ned
Program 11. november i Sommerveita 4. etg: 11.00 Åpning 12.30 Misjonsglimt 14.00 Salg av lapskaus 15.00 Mjukliaglimt 17.00 Misjonsfest. Tale v/ Øyvind Ulland Eriksen og Koret Kantoriet deltar.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

NMS Julemesse Sommerveita fredag den 11.november.
Det blir igjen åpen kafeteria, åresalg, salg av håndarbeid, julekaker med mer, Knausen lys, årets julehefte og mye mer. Vi i julesalgskomiteen gleder oss til å se dere, og håper at det er mange som ønsker å bidra med håndarbeid, julekaker, lefser, syltetøy, bær og frukt. Vi trenger også åregevinster. Loddbøkene ligger på NMS kontoret i Trondheim, og blir sendt ut til dere. Takk for at dere støtter NMS gjennom arbeid med julemesse!
Vi i komiteen håper at det er mange som tar kontakt med oss, for å levere varer for salg. Ring gjerne Gunn Bakken tlf.nr. 91 33 53 55 hvis du ønsker å bidra med håndarbeid, matvarer og åregevenster. Varer kan leveres på kontoret, og på butikken, hvis kontoret er stengt.


Se andre arrangementer

02 des

Fredagskveld i Voie

Velkommen til fredagskveld i Voie kirke, Kristiansand
Les mer
02 des

Møte i Mandal Misjonsforening

Nytt møte i Mandal Misjonsforening!
Les mer
03 des

Misjon i advent

Velkommen til Misjon i advent kl.11 i Kjerkstu, Sakshaug. Tale ved Håkon Kessel. Program for hele familien. Trekning av Innherredslotteriet.
Les mer
03 des

Formiddagsbasar i Kristiansand

Velkommen til førjulsbasar!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp