Gi en gave
Meny
Last ned

Har du lyst til å være med på dugnad på Furutangen?

Furutangen trenger en goe gjeng som har anledning og lyst til å bruke litt tid på dugnad. Stedet vårt har behov for vedlikehold og pleie, derfor vil vi arrangere en dugnadsleir.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Vi tenker at dette kan bli gode dager til nytte og glede. Tid for arbeid og tid for samvær. Asbjørn Salte og Aslak Bråtveit har begge planer om andakt og åndelig påfyll.

Du trenger selvfølgelig ikke være med hele uken, en dag eller to som passer deg er kjærkommet for oss. Kanskje får vi til en lovsangskveld i møtesalen og en bønnevandring rundt på området. Overnatting og mat holder vi, men ta gjerne med en kake så har vi litt å bite i på kveldene 😊

Ta med en venn, sengetøy og godt humør.

Hjertelig velkommen!

Påmelding til terjet@nms.no eller på telefon 911 35 815

For mer info om dugnadsbehov, trykk her


Se andre arrangementer

27 mai

Mandagstreff med misjonsinfo & andakt

Kl. 11.30 i Trebygget ved VID Stavanger
Les mer
29 mai

Til Stenbekk for fornyelse

Onsdag 29. mai kl 18.30 er alle velkommen til Stenbekk. Her blir det inspirasjons-drivstoff når Else Storaas Vatne kommer for å gi oss ny input i misjonstanken vår. Fyll på! "God tone" synger for oss, og det blir kaffe og noe å bite i. Misjonsgave blir det også. Påmelding til uho@nms.no (40406021) - helst før 22.mai.
Les mer
30 mai

Foreiningsdag Alværa kyrkje- og misjonssenter (Lavik)

30. mai 2024 Invitasjon til alle som har lyst til å vere med, enten du er med i ei NMS-foreining eller ikkje. Vi ønskjer velkommen kl 13 med middag og sluttar omlag kl 18
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp