Gi en gave
Meny

NMS Gjenbruk

Kjøp gavekort nå – finn skattene dine når vi åpner!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

I disse dager lanserer vi en kampanje på Facebook hvor vi oppfordrer kunder til å kjøpe gavekort via Vipps, som de kan benytte i alle våre 51 NMS Gjenbruk butikker når de åpner. På den måten får vi hjelp til å klare oss økonomisk gjennom denne krevende perioden.

Vi håper på god respons og at dere ser viktigheten av å støtte oss ved å forskuddsbetale for varer. Vi forbereder oss og gleder oss til stort trykk både av kunder og innlevering av varer så snart butikkene åpner.


Nyheter

Tennbrikker skaper misjonsglød

I 2023 leverte Knausen Lysstøperi lys og tennbrikettar til NMS Gjenbruk for to millionar kroner, og får stadig nye frivillige som vil bidra.
Les mer

Gjenbruksjobb på blå resept

For Arvid Moen handler jobben på NMS Gjenbruk om fellesskap og helse. To dager hver uke er han på gjenbruksbutikken i Kristiansand.
Les mer

Redesign i vinden!

Kleda våre må vare lengre. Det dreier seg om å ta vare på verdiane vi har, og få ned mengda avfall. Eg er glad for at det har blitt trendy å sy igjen, seier Dorthe Lervik.
Les mer

Lanseringsfest i nye Bazaar1966

Siste dagen i april 2024 var det rullet ut en rød løper rett utenfor kjeller-inngangen i NMS Lilleborg. Cirka 30 stk hadde rullet innom for å overvære et arrangement som «Grådighetsbekjemper» har arrangert.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp