Gi en gave
Meny
Last ned

Her ser du infosendingen i opptak

Torsdag var det klart for høstens første infosending for frivillige. Her kan du se den i opptak.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

– Dere som ikke var på sommerfesten og generalforsamlingen i sommer gikk glipp av noe.

Slik innledet Silje Sjøtveit, som leder avdeling Frivillighet i NMS, torsdagens infosending for frivillige.

Med seg hadde hun landsstyreleder Bjørg Tysdal Moe, som i sommer ble gjenvalgt under generalforsamlingen, og som så vidt har tatt fatt på sin andre treårsperiode.

Moe uttrykte stor glede over sommerfesten og generalforsamlingen i sommer. Særlig trakk hun fram at nærmere 1000 kom til NMS’ første storsamling på seks år, inkludert rundt 30 representanter fra partnerkirker verden over.

– Hva er dine tanker for den nye treårsperioden?

– Nå har vi en ny strategiplan, vedtatt under sommerens generalforsamling. Jeg tror og håper den er et tjenelig verktøy for NMS videre. Så håper jeg det blir et enda bedre samarbeid mellom NMS som moderorganisasjon, NMSU, NMS Gjenbruk og leirstedene. Sammen kan vi utnytte vår kompetanse og utfordre hverandre for å drive misjon. NMS skal også være en god samarbeidskirke overfor våre partnere, sier hun.

I sendingen var også Terje Tobiassen med. Han er ny enhetsleder ved Furutangen leirsted og fortalte planene for hvordan leirstedet skal møte framtiden.

Tobiassen har næringslivs- og gründererfaring og flyttet tidligere i år til Ryfylke for å være engasjert i Furutangen leirsted på heltid.

– For oss har dette vært et kall. Å kunne jobbe for NMS og barn og unge synes vi er helt strålende, sier Tobiassen.

Helt på tampen av sendingen mimret vi tilbake til NMS Sommerfest & Generalforsamling i Stjørdal med en bildekavalkade. Den, samt resten av sendingen, ser du i opptaket under.

NMS Infosending for frivillige sendes direkte hver første torsdag i måneden klokken 20.00. Her finner du link til neste sending.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp