Gi en gave
Meny

Frivillig i Norge

NMS består av en masse frivillige mennesker som generøst gir både tid og krefter på mange ulike måter! Dette er siden der du som er frivillig kan finne ressurser og kontaktinformasjon, samt lese inspirerende historier om frivillige som bidrar rundt omkring i vårt landstrakte land.

Frivillighetens år 2022

Stortinget har bestemt at 2022 er Frivillighetens år. Frivillige over hele landet vil delta for å vise frem aktiviteten som skjer i lokalsamfunnene. Målsettingene for året er å bidra til økt deltakelse og mangfold, øke kunnskapen og å synliggjøre frivillig sektors viktige bidrag til samfunnet. Det er Frivillighet Norge som har fått ansvaret for planlegging og overordnet gjennomføring av Frivillighetens år 2022. Det skal gjennomføres en rekke signalarrangementer gjennom hele året, fra nord til sør, både fysisk og digitalt.

NMS har en lang og rik tradisjon med frivillighet i 180 år, så det er naturlig at vi er med og både feirer og viser frem den frivilligheten vi har over hele landet. Frivillighet er også en stor ressurs i lokalsamfunn over hele landet, og det er vi med å bidra til.

NMS har fått tildelt en bestemt dag som er 27.august, som kalles «Vår Dag». Der vi inviteres til å ha små enkeltarrangement i regionene. Her har vi en fin anledning til å løfte frem og feire de frivillige og frivilligheten i NMS! Vi håper at så mange som mulig vil legge et arrangement for frivillige til denne dagen!

15. november ble det arrangert et digitalt kurs for alle medlemmer i områdeutvalg og regionstyrer. Du kan se kurset i opptak under.

Formidlere i NMS

Ansatte og frivillige kan ta direkte kontakt med formidlere i NMS til ulike arrangementer i Norge.

Finn formidler

Bli med!

Det er mange måter man kan bidra som frivillig i NMS.

Les mer

NMS Connect Norge

NMS Connect Norge er navnet på småfellesskapene til NMS sitt studentarbeid i Norge.

Les mer

Årets frivillige i NMS

Kjenner du noen som fortjener å bli kåret til «Årets frivillig» i NMS?

Ja, jeg ønsker å nominere en flott kandidat!

NMS-sendinger for frivillige

Her finner du link til framtidige live-sendinger, samt opptak av tidligere sendinger.

Les mer

Historier og inspirasjon

Les siste nytt fra frivilligheten i Norge.

Les mer

Ressurser for frivillige

Her får du tilgang til reiseregninger, kontaktinformasjon og andre ting som er greit å ha

Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp