Gi en gave
Meny
Foto: Martin Paliocha Last ned

Bli med i Norge

På denne siden kan du få informasjon om hva du kan bidra med i Norge.

<–tilbake til frivillig i Norge

Bli deltaker

Ulike arrangement der du bor
Vi arrangerer mange ulike arrangement rundt omkring i hele Norge. Vil du bli med som deltaker? Se kalenderen vår for å finne det neste arrangementet du vil være med på.

Leirer
NMS sin barne- og ungdomsorganisasjon, NMS U, arrangerer mange ulike typer leirer, deriblant familieleirer. Kanskje er det aktuelt for deg å være med det? Se kalenderen til NMS U for å finne en leir som passer deg.

Bli frivillig

For mer informasjon kan du ta kontakt med avdelingsleder i NMS Frivillighet Silje Sjøtveit på e-post: siljes@nms.no, eller send inn et spørsmål i kontaktskjemaet nederst på denne siden.

 • Frivillig medarbeider på NMS Gjenbruk
  NMS har mange gjenbruksbutikker rundt omkring i Norge. Alle butikkene er drevet på frivillig innsats, og det trengs alltid flere frivillige medarbeidere. Her har du mer informasjon om hvordan det er å være en gjenbruksmedarbeider, og kontaktinformasjon for å bli med der du bor. Les mer her.

 

 • Styremedlem
  Vi er en demokratisk organisasjon og trenger engasjerte mennesker i styrer og råd. Alle medlemmer kan velges inn i regionstyrer som tar beslutninger for NMS sitt arbeid lokalt. Regionstyrene nominerer også representanter til landsstyre. Dersom du liker å jobbe med organisasjonsutvikling og styrearbeid er dette veldig spennende erfaringer å få med seg. Du vil lære mye om hva det vil si å drive en organisasjon, og bidra i store og små beslutninger.
 • Kontormedarbeider
  Ønsker du å bidra i gjennomføringen av praktiske oppgaver tilknyttet våre lokale kontorer? Her trengs det hjelp til varierte oppgaver som for eksempel å tilrettelegge for møter, svare på telefoner, lage invitasjoner til arrangement, arkivere, med mer. Ta kontakt i skjemaet under for å finne kontoret nærmest deg.

 

 • Formidler
  Vi trenger engasjerte personer som liker å snakke til mellomstore grupper. På våre arrangement har vi både en relevant formidling av kristen tro, samt historiefortelling fra prosjekter i NMS. Vi hjelper deg med ressurser og veiledning slik at du kan vokse i oppgaven. Ta kontakt i skjemaet under hvis noe av dette er interessant.
 • Stå på stand
  Vi vil få flere med på laget! Bli med å promotere NMS sitt arbeid og muligheter for engasjement på festivaler, messer, konferanser og seminarer. Ta kontakt i skjemaet under.
 • Messer/basarer
  Basarer og misjonsmesser er en sterk, levende tradisjon i NMS. Bidra til dette viktige innsamlingsarbeidet gjennom å være med på planleggingen og utførelsen av messer og basarer. Eller kanskje du vil lage noe som kan selges/loddes ut?  Ta kontakt i skjemaet under, så setter vi deg i sving!

 

 • Start et småfellesskap
  I snart 200 år har NMS bestått av ulike typer småfellesskap. Er du interessert i å starte et nytt småfellesskap. På hovedsiden til småfellesskap finner du ulike ressurser og idéer til hvordan du kan komme i gang. Her er link til vår side om småfellesskap.
 • Leirleder
  NMSU arrangerer leirer for ulike aldersgrupper og trenger frivillige ledere. Som leder bidrar du til å gjennomføre leiren med kvalitet og gi deltakerne en god opplevelse. Du velger oppgaver som passer deg, får nye venner og blir heiet på av ledere som vil hjelpe deg til å utvikle dine talent.
 • Andre idéer?
  Har du en idé om hvordan du kan bruke dine gaver og talenter for NMS? Ta gjerne kontakt med oss i kontaktskjemaet under.

Bli frivillig

  Opplysningene fra dette skjemaet blir sendt til Silje Sjøtveit, leder for avdeling Frivillighet i NMS.

  Frivillig medarbeider på NMS GjenbrukFormidlerStyremedlemLeirlederBli med i et småfellesskapKontormedarbeiderStå på standMesser/BasarerAndre idéer

  Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp