Gi en gave
Meny
Foto: Endre Hilleren Last ned
Søknad
Sted: Antsirabe

UCREW MADAGASKAR

Tilbake til «Generelt om Ucrew»

Gjennom Ucrew kan du reise til Madagaskar. Nærmere bestemt Lovasoa kultur- og kompetansesenter i Antsirabe. Vi sender et team på to personer som skal være miljøarbeidere på Lovasoa.

Arbeidsoppgaver

Miljøarbeiderne sin hovedoppgave vil være å skape et godt miljø for studentene som bor ved senteret, arrangere ulike arrangementer og være vert på senteret. Skoleåret 2021/22 er første året vi sender Ucrew til Lovasoa, og det er derfor noe nybrottsarbeid for de som reiser skoleåret 22/23 også.

Informasjon om Lovasoa

Lovasoa er et kultur- og kompetansesenter som tidligere var den norske skolen på Madagaskar. Senteret er opprettet av NMS og FLM og består av gjestehus, bibliotek, arkiv og musikkstudio. Senteret mottar hvert år omtrent 170 norske studenter. De fleste kommer i forbindelse med praksisopphold som en del av en bachelorgrad. Feltene er: lærer, barnehagelærer, sosialt arbeid, vernepleie, ergoterapi, optometri, sykepleie, medisin, tannlege, teologi og bioingeniør. Studentene følges opp av norsk studiekoordinator og misjonær (ansatt av NMS), i tillegg til gassisk studiekoordinator (ansatt av Lovasoa).

Praktisk informasjon

  • På Madagaskar vil du bo i en leilighet på Lovasoa, i underetasjen til en misjonærfamilie fra Norge.
  • Søkere til Ucrew Madagaskar må ha fullført tre år med høyere utdanning.

Har du spørsmål?

Det er bare til å ta kontakt med oss i NMS hvis du har spørsmål om Ucrew! Da kan du enten ringe, sende SMS eller en epost til Kristian Mjølsneset. Han har overordnet ansvar for Ucrew, og vil mest sannsynlig kunne svare på det du lurer på.

Kontaktinformasjon:
kristianm@nms.no | 90893401.

SØKNAD TIL UCREW 2022-23
(klikk her og et nytt vindu åpnes i Google Forms)

Søknadsfristen har gått ut, men det er fremdeles ledige plasser til både Madagaskar og Spania, så det er bare til å sende inn søknad 🙂

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp