Gi en gave
Meny
Last ned
Søknad
Sted: Antsirabe

UCREW MADAGASKAR (NMS Exchange)

Tilbake til «Generelt om Ucrew»

Gjennom Ucrew kan du reise til Madagaskar. Nærmere bestemt Lovasoa kultur- og kompetansesenter i Antsirabe. Vi sender et team på to personer som skal være miljøarbeidere på Lovasoa.

Arbeidsoppgaver

Miljøarbeiderne sin hovedoppgave vil være å skape et godt miljø for studentene som bor ved senteret gjennom NMS Exchange, arrangere ulike arrangementer og være vert på senteret.

Informasjon om Lovasoa

Lovasoa er et kultur- og kompetansesenter som tidligere var den norske skolen på Madagaskar. Senteret er opprettet av NMS og FLM og består av gjestehus, bibliotek, arkiv og musikkstudio. Senteret mottar hvert år omtrent 170 norske studenter. De fleste kommer i forbindelse med praksisopphold som en del av en bachelorgrad. Feltene er: lærer, barnehagelærer, sosialt arbeid, vernepleie, ergoterapi, optometri, sykepleie, medisin, tannlege, teologi og bioingeniør. Studentene følges opp av NMS Exchange-teamet på Madagaskar, bestående av en norsk studiekoordinator, lokalt ansatte tolker/studentfasilitatorer/studidekoordinatorer og Ucrew.

Praktisk informasjon

 • På Madagaskar vil du bo i en leilighet på Lovasoa, i underetasjen til en misjonærfamilie fra Norge.
 • Søkere til Ucrew Madagaskar må ha fullført tre år med høyere utdanning. Hovedsaklig innen sykepleie, sosialt arbeid og lærerstudier da vi mottar flest studenter fra disse studieretningene.

Har du spørsmål?

Det er bare til å ta kontakt med oss i NMS hvis du har spørsmål til Ucrew.

Ta kontakt med Leah Tjemsland på telefon eller epost.
41159120   |  leaht@nms.no

Søknad til Ucrew 2023/24

  Egenpresentasjon

  Motivasjon

  Ønskede praksisland (du kan velge flere)

  Språkkunnskaper

  CV, vitnemål og attester

  Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp