Gi en gave
Meny
Last ned
Søknad
Sted: Aix-en-Provence eller Paris (drabantby utenfor)

Ucrew Frankrike

Tilbake til «Generelt om Ucrew»

I Frankrike samarbeider NMS med den protestantisk-lutherske kirken, EPUdF. Og det er i en av menighetene deres du vil ha praksis i om du blir med på Ucrew i Frankrike.

Vi kommer til å sende to team (til sammen fire personer) til Frankrike neste år.

Per dags dato er det ikke bestemt i hvilken del av Frankrike du vil jobbe, men vi jobber med å ferdigstille det nå. Mest sannsynlig vil det ene teamet bli sendt til Aix-en-Provence og det andre teamet til en drabantby utenfor Paris.

Arbeidsoppgaver

Det er vanskelig å være konkret i hvilke oppgaver du vil få når du reiser med Ucrew til Frankrike da dette vil variere ut fra praksisplass og hvem du er og hva du liker å gjøre. På et litt overordna nivå vil du ha delt praksis i en lokal kirke og en diakonal instituasjon. I kirka vil du få i oppgave å hjelpe til med ungdomsarbeid, hjelpe til med søndagsskole, stelle i stand julemesse og andre aktiviteter. Gjennom den diakonale institusjonen (hjelpe- og sosialsenter) vil du blant annet jobbe i en gjenbruksbutikk og være med på språkundervisning.

Ta kontakt om du lurer på hva du konkret vil gjøre de ulike stedene, og skriv gjerne i søknaden om du har spesifikke ønsker.

Praktisk informasjon

 

Søkere på Ucrew Frankrike må kunne snakke litt fransk fra før (type hatt det på VGS). Du vil få tilbud om et intensivt språkkurs i starten av oppholdet.

Hverdagslivet

Den beste måten å få et inntrykk av hverdagslivet i Ucrew vil være å følge Ucrew på instagram @nmsucrew. I år har vi en Ucrew i Paris.

Har du spørsmål?

Det er bare til å ta kontakt med oss i NMS hvis du har spørsmål til Ucrew.

Ta kontakt med Leah Tjemsland på telefon eller epost.
41159120   |  leaht@nms.no

Søknad til Ucrew 2023/24

  Egenpresentasjon

  Motivasjon

  Arbeidserfaring

  Kirke- og menighetsliv

  Troshistorie

  Skole eller arbeidsgiver

  Ønskede praksisland (du kan velge flere)

  Språkkunnskaper

  CV, vitnemål og attester

  Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp