Gi en gave
Meny
Foto: Kristin Endresplass Ervik, diakon i Molde domkirke Last ned

Fintøyfestival i Molde

Diakoniutvalget og Grønt utvalg i Molde domkirke arrangerte 1. oktober en fintøyfestival. Målet var å sette vern av skaperverket i fokus og ha en bærekraftig aktivitet der folk leverte inn finklær: kjoler, dresser, ja til og med noen brudekjoler og smokinger, slik at andre kunne kjøpe seg flotte og brukte finklær til fest.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Vi ønsket å lage en sosial møteplass denne lørdagen. En slags markedsdag hvor det skulle være lett å komme og godt å være. Inntektene fra salget gikk til domkirkens to misjonsprosjekter: NMS i Midtøsten og Misjonsalliansen i Liberia.

NMS Gjenbruk i Molde var en god og viktig samarbeidspartner da vi måtte ha et tilgjengelig sted for folk å levere klær. Vi fikk låne stativ og kleshengere fra Aandahls klesforretning.

Dørene åpnet kl. 11. Parallelt med salg i «butikk-lokalet» vårt hadde vi kafésalg og program i kirkestua. Bolsøya barnegospel åpnet festivalen. Deretter var det et inspirasjonsforedrag om redesign av Lisbeth Stavik Tautra. Til slutt var det åresalg, en populær aktivitet for de voksne og noe «nytt og gøy» for barna som var til stede. Gjennom dagen var det mulig å by på noen auksjons-produkter; blant annet Kjetil Rekdals landslagstrøye fra 90-tallet.

Total inntekt ble rundt kr. 30 000,-.  Rundt 300 personer var innom i løpet av dagen. Det var en sliten, men veldig fornøyd arrangørgjeng som vinket de siste kundene farvel kl. 15.


Nyheter

Lanseringsfest i nye Bazaar1966

Siste dagen i april 2024 var det rullet ut en rød løper rett utenfor kjeller-inngangen i NMS Lilleborg. Cirka 30 stk hadde rullet innom for å overvære et arrangement som «Grådighetsbekjemper» har arrangert.
Les mer

Endeleg vart det gjenbruksfest på Kjeldsund!

Mandag 26. februar var over 90 frivillege frå Gjenbruksbutikkane i Ålesund, Volda, Ulsteinvik, Myrvåg og Nordfjordeid samla til gjenbruksfest på Kjeldsund.
Les mer

Stor stas på NMS Gjenbruk Tau denne uken

Onsdag kveld denne uken ble Rogaland Fylkeskommunes miljøpris for 2023 overlevert med diplom og blomster ved NMS Gjenbruk Tau.
Les mer

Miljøpris til NMS Gjenbruk

NMS Gjenbruk er tildelt Rogaland fylkeskommunes miljøpris for 2023. Daglig leder Siri Lindtveit er overrasket og glad.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp