Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

Fintøyfestival i Molde

Diakoniutvalget og Grønt utvalg i Molde domkirke arrangerte 1. oktober en fintøyfestival. Målet var å sette vern av skaperverket i fokus og ha en bærekraftig aktivitet der folk leverte inn finklær: kjoler, dresser, ja til og med noen brudekjoler og smokinger, slik at andre kunne kjøpe seg flotte og brukte finklær til fest.
Les mer

Heidrar dei frivillege på NMS Gjenbruk

NMS Gjenbruk i Ulsteinvik får frivilligprisen for 2022 i Ulstein. - Ein høgst fortent vinnar, seier Mari Ann Vattøy og Annika Brandal i styret til Ulstein frivilligsentral.
Les mer

Ordføreren innom NMS Lilleborg

Mot slutten av sin timelange visitt i NMS Lilleborg, måtte Oslos ordfører vrenge av seg jakken og prøve på seg den helt spesielle «blomsterbuketten» hun hadde fått i gave fra ungdommene i NMS. Og plutselig sto hun oppdressa i en kledelig jakke, der brystet var prydet av teksten «Sammen forandrer vi verden»
Les mer

Markerte frivillighetsdagen med jazzmusikk og vafler

NMS Gjenbruk i Molde markerte frivillighetsdagen 27. august med besøk av jazzmusikere, kaffe og vafler til kundene og mange gode varetilbud. 
Les mer

Fordi vi treng kvarandre

16. august 2021 gjekk startskotet for ei splitter ny avdeling i NMS som skal styrke misjonsengasjementet i Noreg.
Les mer

Vil bekjempe grådighet med moteshow

NMS bruker den lange midtgangen i Trefoldighetskirken i Arendal til å vise moteklær fra gjenbruksbutikken i byen. Misjonens bidrag til Arendalsuka er preget av både løs snipp og dypt alvor.
Les mer

For mye av det gode?

Første gang jeg leste ordet grådighetsbekjempelse, og lot det synke inn, kjente jeg et stikk i magen. Dette begrepet traff et sårt punkt i levemåte min, nemlig hvordan jeg prioriterer både tiden min og ressursene mine.
Les mer

2019 var grådighetens år

Årene går, økonomien vokser, og vi eier enda flere unyttige ting. Hva skal jeg egentlig med alt?
Les mer

Hva er #grådighetsbekjemper?

Er noen fattige fordi vi er rike?
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp