Gi en gave
Meny
Foto: Misjons- og diakoniarkivet VID / De fire første norske misjonærene i Kamerun var Karl Flatland, Jens Nikolaisen, Johannes Thrana og Sverre Oseland. På bildet med lastebilen ser vi Sverre Oseland. Her ser dere også bilder av Kamerun-misjonærene Solbjørg Pilskog, Bjørn Bue og Halvdan Endresen. Men det har vært hundrevis av norske misjonærer i Kamerun de siste 100 årene. Kanskje du også er i slekt med en? Vi vil gjerne vite hvem! Last ned

Bli med og feir 100 år i Kamerun!

I år feirer Den evangelisk-lutherske kirke i Kamerun (EELC) sitt 100-årsjubileum, og vi kan få være med.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Jubileumstur

I oktober blir det en stor feiring av jubileet i Kamerun. Da regner vi med at det blir en stor norsk delegasjon som vil være med. Vi satser på å organisere flere gruppereiser som kan ha litt ulike datoer for avreise og retur, og også mulighet for ulik lengde på de ulike gruppene.

Det vil gi mulighet til å besøke ulike byer hvor norske misjonærer har bodd og arbeidet. Det kan også gi mulighet for å ta fly til Ngaoundèrè og retur fra Douala eller Yaounde, med en mulighet for noen dager på ei strand ut mot Atlanterhavet.

Tilbudet er for alle som ønsker å se Kamerun og møte kirken og folk i menighet og institusjoner. Det blir lagt opp slik at alle er i Ngaoundèrè selve jubileumshelga, som ser ut til å bli 14.-15. oktober. Det vil bli konserter, seminarer og institusjonsbesøk. Så kan turene legges opp med en uke eller to i forkant av denne helga, eller en kan starte med jubileet og reise videre rundt i området etterpå.

For å legge opp dette best mulig, vil vi gjerne ha en tilbakemelding fra deg som er interessert. Pris for reise er er cirka 10 000 kroner, per november 2022, fra Oslo til hovedstaden Yaounde. I tillegg vil det bli cirka 5000 – 6000 kroner i tillegg for fly fra Yaoundé til Ngaoundéré og opphold en uke.

Ønsker en å delta på utflukter til Meng/Ngaubela eller Meiganga eller Tignere, kommer det en del transportutgifter i tillegg. Ønsker en å forlenge til opp mot to uker og delta på en lengre biltur, enten via Meng/Ngaubela, Banyo, Bankim Foumban eller via Yaoundè og noen dager strandferie, så kan det bli 5000 – 6000 kroner i tillegg. det er vanskelig å gi nøyaktige priser nå. Dette er et anslag.

Per nå ser vi for oss å tilby følgende reisepakker i anledning jubileet:

  • 8-dagerstur.
  • Utvidet tur med besøk til andre byer.
  • Utvidet tur med besøk til kystbyen Kribi.
  • Utvidet besøk til kystbyen Kribi + andre byer.

Gallamiddager

Men ikke alle kan reise til Kamerun. Derfor vil det også bli arrangert feiringer flere steder i Norge. I Stavanger, Oslo og Trondheim vil det bli arrangert gallamiddager for å feire 100 år med misjon i Kamerun. Det blir treretters middag og en opplevelse av Kamerun der alle fem sanser skal involveres.

Vi lover en helaften med mat, musikalske og kulturelle innslag som vil være verdt å få med seg, til en pris som vil ende opp med å bli en stor jubileumsgave fra oss i Norge til Kamerun. Mer informasjon om dette kommer utover året.

ER DU I SLEKT MED EN KAMERUN-MISJONÆR?

Da kan du vinne gratisbilletter til jubileet i Kamerun i oktober. Les mer her.

Du kan også melde din interesse i skjemaet under. Det er IKKE en bindende påmelding.

Jubileumstur til Kamerun

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp