Gi en gave
Meny
Foto: Misjons- og diakoniarkivet VID / De fire første norske misjonærene i Kamerun var Karl Flatland, Jens Nikolaisen, Johannes Thrana og Sverre Oseland. På bildet med lastebilen ser vi Sverre Oseland. Her ser dere også bilder av Kamerun-misjonærene Solbjørg Pilskog, Bjørn Bue og Halvdan Endresen. Men det har vært hundrevis av norske misjonærer i Kamerun de siste 100 årene. Kanskje du også er i slekt med en? Vi vil gjerne vite hvem! Last ned

Slektninger av Kamerun-misjonærer søkes!

Vinn gratisbilletter til jubileet i Kamerun i oktober.

Nå starter en spennende jakt på slektninger av tidligere Kamerun-misjonærer, helt fra den norske starten i 1925 og fram til i dag.

I år feirer Den evangelisk-lutherske kirke i Kamerun (EELC) 100 år! Misjonærer som på ulike tidspunkt har arbeidet i Kamerun, har på ulikt vis vært med på å gjøre EELC til det kirken er i dag – en kirke med over 400 000 medlemmer.

Mange i Norge har en familiehistorie som er innom Kamerun. Derfor ønsker vi å gi alle som er i slekt med en Kamerun-misjonær en invitasjon og en mulighet til å være med på høstens store feiring av kirken i Kamerun.

Vi oppfordrer alle som kan påberope seg slektskap med Kamerun-misjonærer til å melde seg: barn, barnebarn, oldebarn og tippoldebarn, søsken, fettere, kusiner, nieser, nevøer, grandnieser, grandnevøer og så videre.

Alle som melder seg innen lørdag 1. juli er med i trekningen av to billetter til en åttedagers tur, i anledning jubileumsfeiringen i oktober. Du kan lese mer om reisene til Kamerun her.

De som melder seg, men som ikke har anledning til å bli med til Kamerun, får 20 prosent rabatt på én av gallamiddagene som skal arrangeres i Norge i anledning jubileet. Det planlegges gallamiddager i Oslo, Trondheim og Stavanger i november. I tillegg vil alle som melder få MT Misjonstidende gratis, seks nummer i året.

I anledning EELCs 100-årsjubileum, vil det bli arrangert gallamiddager med Kamerun-preg i byene Stavanger, Oslo og Trondheim i november og desember i år. Som slektning av en tidligere Kamerun-misjonær, vil du få en egen «misjonærslektning»-rabatt.

Dersom du er i slekt med en tidligere Kamerun-misjonær, kan du fylle ut skjemaet nederst på denne siden.

Vil du være med på jubileumstur til Kamerun?

I 2023 skal Den evangelisk-lutherske kirke i Kamerun (EELC) feire 100-årsjubileum, og vi kan få være med.

Les mer

Er du i slekt med en Kamerun-misjonær?

    Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg. Registrer deg i dette skjemaet. Opplysningene fra dette skjemaet blir sendt til Stina M. Aa. Neergård.

    Hvilken Kamerun-misjonær er du i slekt med? Og på hvilken måte er dere i slekt?

    Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp