Gi en gave
Meny
Foto: Misjons- og diakoniarkivet VID / De fire første norske misjonærene i Kamerun var Karl Flatland, Jens Nikolaisen, Johannes Thrana og Sverre Oseland. På bildet med lastebilen ser vi Sverre Oseland. Her ser dere også bilder av Kamerun-misjonærene Solbjørg Pilskog, Bjørn Bue og Halvdan Endresen. Men det har vært hundrevis av norske misjonærer i Kamerun de siste 100 årene. Kanskje du også er i slekt med en? Vi vil gjerne vite hvem! Last ned

Slektninger av Kamerun-misjonærer søkes!

Vinneren er kåret!

En spennende jakt på slektninger av tidligere Kamerun-misjonærer, helt fra den norske starten i 1925 og fram til i dag er over. Nå har vi trukket vinneren av en reise for to til Kamerun blant de 240 som registrerte seg som slektninger av Kamerun-misjonærer.

Her kan du se trekningen og finne ut hvem som vant.

I år feirer Den evangelisk-lutherske kirke i Kamerun (EELC) 100 år! Misjonærer som på ulike tidspunkt har arbeidet i Kamerun, har på ulikt vis vært med på å gjøre EELC til det kirken er i dag – en kirke med over 400 000 medlemmer.

Mange i Norge har en familiehistorie som er innom Kamerun. Derfor ønsket vi å gi alle som er i slekt med en Kamerun-misjonær en invitasjon og en mulighet til å være med på høstens store feiring av kirken i Kamerun.

Vi oppfordret alle som kan påberope seg slektskap med Kamerun-misjonærer til å melde seg: barn, barnebarn, oldebarn og tippoldebarn, søsken, fettere, kusiner, nieser, nevøer, grandnieser, grandnevøer og så videre.

Alle som meldte seg innen lørdag 1. juli var med i trekningen av to billetter til en åttedagers tur, i anledning jubileumsfeiringen i oktober. Du kan lese mer om reisene til Kamerun her.

De som meldte seg får også 20 prosent rabatt på én av gallamiddagene som skal arrangeres i Norge i anledning jubileet i Kamerun. Det planlegges gallamiddager i Oslo, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Bergen i november. Her kan du lese mer om gallamiddagene og melde deg på.

I tillegg vil alle som meldte seg få MT Misjonstidende gratis, seks nummer i året.

 

Vil du være med på jubileumstur til Kamerun?

I 2023 skal Den evangelisk-lutherske kirke i Kamerun (EELC) feire 100-årsjubileum, og vi kan få være med.

Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp