Gi en gave
Meny
Last ned

100 år i Kamerun

Du kan være med og feire at Den evangelisk-lutherske kirken i Kamerun fyller 100 år.

SISTE MULIGHET – KUN FÅ PLASSER IGJEN!

I 2023 skal Den evangelisk-lutherske kirke i Kamerun (EELC) feire 100-årsjubileum, og vi kan få være med.

Jubileumstur

I oktober blir det en stor feiring av jubileet i Kamerun. Da regner vi med at det blir en stor norsk delegasjon som vil være med. Vi satser på å organisere flere gruppereiser som kan ha litt ulike datoer for avreise og retur, og også mulighet for ulik lengde på de ulike gruppene.

Det vil gi mulighet til å besøke ulike byer hvor norske misjonærer har bodd og arbeidet. Det kan også gi mulighet for å ta fly til Ngaoundèrè og retur fra Douala eller Yaounde, med en mulighet for noen dager på ei strand ut mot Atlanterhavet.

Tilbudet er for alle som ønsker å se Kamerun og møte kirken og folk i menighet og institusjoner. Det blir lagt opp slik at alle er i Ngaoundèrè selve jubileumshelga, som ser ut til å bli 14.-15. oktober. Det vil bli konserter, seminarer og institusjonsbesøk. Så kan turene legges opp med en uke eller to i forkant av denne helga, eller en kan starte med jubileet og reise videre rundt i området etterpå.

For å legge opp dette best mulig, vil vi gjerne ha en tilbakemelding fra deg som er interessert. Pris for reise er er cirka 10 000 kroner, per november 2022, fra Oslo til hovedstaden Yaounde. I tillegg vil det bli cirka 5000 – 6000 kroner i tillegg for fly fra Yaoundé til Ngaoundéré og opphold en uke.

Er du interessert i å delta?

Da kan du melde interesse i skjemaet nederst på siden. Vi ønsker i første omgang å kartlegge interessen for jubileumsturene.

OBS: Dersom du melder interesse i skjemaet under, regnes det IKKE som bindende påmelding.

Andre spørsmål knyttet til jubileumsturen kan i første omgang rettes til Kåre Kristensen – enten på e-post karekristensen@gmail.com, eller på telefon 404 06 031.

Når vi i komiteen ser hva folk ønsker, kan vi sette opp fastere program og da vil påmeldinger overføres til et reisebyrå.

Ønsker en å delta på utflukter til Meng/Ngaubela eller Meiganga eller Tignere, kommer det en del transportutgifter i tillegg. Ønsker en å forlenge til opp mot to uker og delta på en lengre biltur, enten via Meng/Ngaubela, Banyo, Bankim Foumban eller via Yaoundè og noen dager strandferie, så kan det bli 5000 – 6000 kroner i tillegg. det er vanskelig å gi nøyaktige priser nå. Dette er et anslag.

Per nå ser vi for oss å tilby følgende reisepakker i anledning jubileet:

  • 8-dagerstur.
  • Utvidet tur med besøk til andre byer.
  • Utvidet tur med besøk til kystbyen Kribi.
  • Utvidet besøk til kystbyen Kribi + andre byer.

Gallamiddager

Men ikke alle kan reise til Kamerun. Derfor vil det også bli arrangert feiringer flere steder i Norge. I Stavanger, Oslo og Trondheim vil det bli arrangert gallamiddager for å feire 100 år med misjon i Kamerun. Det blir treretters middag og en opplevelse av Kamerun der alle fem sanser skal involveres.

Vi lover en helaften med mat, musikalske og kulturelle innslag som vil være verdt å få med seg, til en pris som vil ende opp med å bli en stor jubileumsgave fra oss i Norge til Kamerun. Mer informasjon om dette kommer utover året.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp