Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

Hyttegjest og Sommerfest

Liv Kaldestad hadde aldri opplevd Sommerfesten på Sjusjøen, men så fikk hun fem dager med hytteliv og trivelig sommerstemning. Anne Bergitte Salte spurte om å få hytteselskap, mens den årlige Sommerfesten gikk av stabelen i år i Sjusjøen fjellkirke.
Les mer

Familiedagen på Sjusjøen

Lørdagen er som en feiende finale på Sommerfesten på Sjusjøen fjellkirke. Før den store konserten på lørdag kveld dro flere hundre mennesker ut til Rømåsseter Fjellstue for å feire Familiedagen, fra kl 12-15. Ingen påmeldte, ingen visste hvor mange som ville komme. Men sola skein, og folket kom.
Les mer

NMSU og NMS på Olavsfest

Masse folk, liv, gudstjenester, konserter, samtaler og godt program vil foregå i Trondheim mellom 28. juli og 3. august. I Sommerveita blir det pop- up kafe, sofaprat, hennamaling, lek, minikonsert, lykkehjul, åresalg og mye mer. Vi har åpen gjenbruksbutikk, stellerom og do. En fin plass å møtes! Velkommen!
Les mer

September og Walk for Living Water

Dette er ei kjempemulighet til å kome oss UT på gater og steder, og presentere NMS sitt arbeid – i denne samanheng Laos, for nye mennesker.
Les mer

Åkerfallstemne med fokus på Kamerun

Søndag 6. august var dagen for det tradisjonsrike Åkerfallstemnet ved Hafstadvatnet på Meisingset i Tingvoll.  Anders Røttingsnes har lenge vore primus motor for stemnet som starta i juli 1944. No er i grunnen dette eit godt samarbeid mellom NMS og menigheten på Tingvoll.
Les mer

Så moro når folk setter pris på Sommerfestuka

- En sommerfestkomite har jobbet i flere måneder for å få til årets Sommerfestuke på Sjusjøen. Da er det moro å sitte i komite når «alt folket» tropper opp og verdsetter at «ingen gir seg» etter åtte år med dette tiltaket rundt Sjusjøen fjellkirke og Camp Sjusjøen, sier Magne Mjærum som sjøl har kunnet glede seg mye over blomstringa oppi østlige fjellstrøk.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp