Gi en gave
Meny
Last ned

Oslo: Julemesse i NMS Lilleborg

Fredag 24. og lørdag 25. november er dagene for god samling og god julemesse i Oslo. Begge dagene åpnes dørene kl 11. Innimellom åresalg, salg av julebakst, håndarbeider og etniske varer, blir det også noen fine stunder med inspirasjon - fra både Kamerun og Madagaskar. Husk også det fine gratiskonserten med Ulf Nilsen lørdag kl 15.30.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Ei julemesse gjør drifta av NMS mer mulig! Så ta med deg kort, vipps og cash. Om ikke du har flust med penger, så husk at på ei julemesse får du også muligheten til å sitte ned og høre på folk som har noe viktig å fortelle: Kl 13 på fredag kan du høre Stina Aanderaa Neergård som forteller om «Kvinnefrigjøring og kirkevekst i Kamerun». Lørdag kl 13 kommer tidligere NMS-generalsekretær Kjetil Aano og forteller om sitt møte med Madagaskar før og nå.

I kafeen får du kjøpt både elgsuppe, rømmegraut og kaker/mat, kaffe/te. Finn deg noen å ta kaffekoppen med, så får du ennå en «gevinst» for å delta på julemessa!

Har du opplevd Torshovkorpset? De kommer til julegrantenninga fredag kl 17. Og har du ikke hørt det fine koret Norwegian Gospel Voices, så skaff deg en billett til fredagskonserten. Vil du vite programmet i detalj, så sjekk kalenderen (søk opp under «meny»).

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp