Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

Oslo: Fullt hus og flott med Torshovkorpset

Det økonomiske resultatet av årets julemesse i NMS Lilleborg blir til god støtte for NMS - samtidig som alle som var der, opplevde mye artig rundt åresalg og kaffeprat. Utenfor huset troppet Torshovkorpset opp fredag ettermiddag, og julegrana ble tent. Og gjett hva de to julemessedagene ble til i kroner og øre?
Les mer

"Dugnadsånda" er godt levande i Ørsta

Laurdag 11. november arrangerte Ørsta Kyrkjelyd si årlege messe til inntekt for Ørsta Kyrkjelyd sitt Misjonsprosjekt, som støttar barn og unge i fattigområde i Thailand.
Les mer

Oslo: Julemesse i NMS Lilleborg

Fredag 24. og lørdag 25. november er dagene for god samling og god julemesse i Oslo. Begge dagene åpnes dørene kl 11. Innimellom åresalg, salg av julebakst, håndarbeider og etniske varer, blir det også noen fine stunder med inspirasjon - fra både Kamerun og Madagaskar. Husk også det fine gratiskonserten med Ulf Nilsen lørdag kl 15.30.
Les mer

John Fosse frigjorde slaver i Kamerun

John Fosse bor på Sagene-hjemmet. Han skulle gjerne vært med på julemessa i NMS Lilleborg 24. og 25. november, men hans 103 år velbrukte bein setter noen grenser. – Der møtes mennesker som samler inn penger, slik at vi som var misjonærer i Kamerun kunne vite at hjemme i Norge var det stadig støttespillere – til et nytt tak på sykehuset, eller til nye legestillinger. Eller prester. Eller lærere.
Les mer

For en fest!

12.nov. ble døren åpnet i Aure Misjonshus i i Aure kommune på Nordmøre, og årets julemesse var i gang. Dette året er det NMS som er arrangør.
Les mer

Misjonsmesse i Ørsta

Laurdag arrangerte Ørsta Sokneråd Misjonsmessa på kulturhuset. Mange hadde funne vegen, og det med rette for her fann dei det meste. Både fantastisk mat, underhaldning, fellesskap, informasjon, litt alvor, glede og både lodd og julekaker for salg.
Les mer

Førsteinntrykk av norsk julemesse

De har sett nordlys på Sognsvann, et tynt førstelag med nysnø i november – og de har vært med på noe som de aldri før har opplevd: norsk julemesse! Brasilianerne Sidinei Schmidt og Leonardo Stamm har aldri opplevd noe av dette før.
Les mer

"Høtter" trengs også i NMS

Kulturhuset Sørreisa 20.11.21: Anna Magni Larsen fanger opp interessen på årets julemesse, og tenker at på bordene har den driftige snekkerklubben lagt fram "høtter" for salg. Etter litt forklaring, skjønner vi at høtter er nyttige saker!
Les mer

Fra Madagaskar til messe

Nora Fjose har et fast salgshjørne på julemessa i Oslo, og der selges det etniske varer som du kan glede deg over - på dobbelt vis. – Denne hvite engelen er brodert av gassiske damer som både har lært seg hardangersøm, og som har skaffet seg en arbeidsplass som gir dem både levebrød og håp.
Les mer

Østfoldingene satte ny rekord på Stenbekk

Mye jobb på forhånd, og mye jobb underveis - og resultater ble det!
Les mer

Stenbekk: Slår de fjorårets misjonsmesserekord?

Også østfoldingene var bekymra i fjor, da mange av julemessene ble offer i korona-krigen. Men den "halvveis" misjonsmessa på Stenbekk i 2020, sørget for nesten 100 000 misjonskroner til NMS. Nå – 30. oktober – blir det endelig misjonsmesse på Stenbekk misjonssenter igjen! Og misjonskonsulent Unni Holm Olsen gleder seg til at basar-folket igjen kan samles.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp