Gi en gave
Meny
Last ned

Nabofest for alle

Søndag 28. august inviterer vi til Nabofest i NMS Lilleborg i Oslo. Vi satser på litt 17.mai-stemning når vi kl 16 inviterer til både ute- og innefest. Hoppeslott og klatretårn er nok for den yngre garde, men også vi andre vil være med på dette arrangementet! Den sedvanlige misjonssamlinga siste søndagen i måneden blir noe annerledes denne gangen. Men vi vil gjøre NMS-huset vårt kjent for hele Oslo - og spesielt for våre nærmeste naboer.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Vi takker Gud og meteorologene for at det skal bli bra vær denne søndagen, fra kl 16! Utendørs serveres det «småmat» fra flere av våre samarbeidsland rundt om i verden – pluss en hel haug med norske pølser! Nabofesten er gratis, men det vil bli solgt lodd/tombola for å dekke faktiske utgifter. Du som vanligvis tropper opp siste søndagen i måneden for å få med deg ei misjonssamling, vil nok bli hyggelig overrasket over at denne søndagen oppfører seg helt annerledes. Her får vi møte mange nye mennesker som har lyst til å kunne trives i dette bygget. Den som vil hvile et øyeblikk, mens de yngre er opptatt med utendørs konkurranser og hoppeslott, kan sette seg ned innendørs, og det fins helt sikkert både kaffe og kaker der. Kanskje vil du også tenne et lys for alle «nye» som denne dagen skal prøve å finne ut hva NMS Lilleborg er.

Gjenbruksbutikken vil ekstraordinært være åpen denne dagen. Kanskje vil du også finne ut at noen småtasser har funnet fram til Lille Leke bakerst i kirkerommet. Vi tror det kan bli litt mangfoldig, men er det noe vi gjerne ønsker oss, så er det at naboer og nye mennesker skal finne fram til NMS Lilleborg på Torshov. Vi må tåle et litt ekstra lydnivå når huset praktisk talt er åpent for alle som vil inn og se, og kanskje også oppleve noe helt nytt!

Rundt ca kl 18 håper vi at alle vil trekke inn i kirkerommet, for der skal det bli premiering og gevinster! Vi får også to korte presentasjoner av både den kinesiske og den filippinske menigheten som holder til i huset. Merete og Knut Hallen står på farten til å reise tilbake til Thailand, og vi vil nå få sjansen til å ønske dem en god tur og et godt arbeidsopphold! Helt til slutt blir det en kort kveldsliturgi, og alle som ber til vår Gud, må sende en stor takk for at vi i NMS Lilleborg har et rom for også nye mennesker som skal finne ut at dette er et godt hjem for dem.


Nyheter

Heidrar dei frivillege på NMS Gjenbruk

NMS Gjenbruk i Ulsteinvik får frivilligprisen for 2022 i Ulstein. - Ein høgst fortent vinnar, seier Mari Ann Vattøy og Annika Brandal i styret til Ulstein frivilligsentral.
Les mer

Inspirasjon, glede og fellesskap

Det ble en kveld fylt med inspirasjon glede og fellesskap da områdeutvalget for Nordre/Austre Sunnmøre inviterte til inspirasjonssamling i Spjelkavik kyrkje.
Les mer

Ordføreren innom NMS Lilleborg

Mot slutten av sin timelange visitt i NMS Lilleborg, måtte Oslos ordfører vrenge av seg jakken og prøve på seg den helt spesielle «blomsterbuketten» hun hadde fått i gave fra ungdommene i NMS. Og plutselig sto hun oppdressa i en kledelig jakke, der brystet var prydet av teksten «Sammen forandrer vi verden»
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp