Gi en gave
Meny
Foto: Ole Syltebø Last ned

Markerte frivillighetsdagen med jazzmusikk og vafler

NMS Gjenbruk i Molde markerte frivillighetsdagen 27. august med besøk av jazzmusikere, kaffe og vafler til kundene og mange gode varetilbud. 
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

For anledningen var noen salgsbord trukket ut på fortauet og folk responderte positivt med stort besøk og butikkomsetningen viste gode tall.

Sommerværet denne lørdagen tillot ikke uteservering og gatemusikk, men stemningen inne i butikken var veldig god. Når jazzmusikerne Gunnar Bech og Trond Aunan startet sin minikonsert var 60 – 70 besøkende tilstede. Den lette Dixiland-musikken kan alle like, og ‘publikum’ responderte med applaus og gode tilbakemeldinger. Diakonene  Rigmor Dahl og Kristin Endresplass Ervik deltok sammen med butikkens medarbeidere med vaffelsteking, kaffeservering og en god prat. Kundene satte pris på opplegget og mange ga uttrykk for at de oppdaget en butikk de ikke kjente tidligere.

Butikkleder Eldrid Nerheim er fornøyd med markeringen av frivillighetsdagen og responsen fra kundene. Butikken ble markert på en positiv måte, omsetningen var god og det vanket mange rosende ord fra kunder og besøkende.

 


Nyheter

Den imponerende innsatsen!

I 25 år har NMS gjenbruk vært en del av organisasjonen vår, og det økonomiske bidraget fra NMS Gjenbruk har blitt viktigere og viktigere for NMS.
Les mer

Misjonæren som ble butikkleder

Med bakgrunn som veterinær, bistandsarbeider og misjonær, ble Kai-Arne Schie styreleder for NMS Gjenbruk Lillestrøm. Han mener det er viktig å profilere hva NMS står for også gjennom gjenbruksbutikkene.
Les mer

Noe litt rart er blitt til noe veldig stort og viktig

I løpet av 25 år har gjenbrukshandelen i NMS økt fra noen få hundretusen kroner til nesten hundre millioner. Utviklingen har gjort NMS Gjenbruk til en av de viktigste inntektskildene til NMS.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp