Gi en gave
Meny
Foto: Ole Syltebø Last ned

Markerte frivillighetsdagen med jazzmusikk og vafler

NMS Gjenbruk i Molde markerte frivillighetsdagen 27. august med besøk av jazzmusikere, kaffe og vafler til kundene og mange gode varetilbud. 
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

For anledningen var noen salgsbord trukket ut på fortauet og folk responderte positivt med stort besøk og butikkomsetningen viste gode tall.

Sommerværet denne lørdagen tillot ikke uteservering og gatemusikk, men stemningen inne i butikken var veldig god. Når jazzmusikerne Gunnar Bech og Trond Aunan startet sin minikonsert var 60 – 70 besøkende tilstede. Den lette Dixiland-musikken kan alle like, og ‘publikum’ responderte med applaus og gode tilbakemeldinger. Diakonene  Rigmor Dahl og Kristin Endresplass Ervik deltok sammen med butikkens medarbeidere med vaffelsteking, kaffeservering og en god prat. Kundene satte pris på opplegget og mange ga uttrykk for at de oppdaget en butikk de ikke kjente tidligere.

Butikkleder Eldrid Nerheim er fornøyd med markeringen av frivillighetsdagen og responsen fra kundene. Butikken ble markert på en positiv måte, omsetningen var god og det vanket mange rosende ord fra kunder og besøkende.

 


Nyheter

Miljøpris til NMS Gjenbruk

NMS Gjenbruk er tildelt Rogaland fylkeskommunes miljøpris for 2023. Daglig leder Siri Lindtveit er overrasket og glad.
Les mer

NMS Gjenbruk feirer 25 år

Norges største gjenbrukskjede har vokst jevnt og trutt, og består nå av hele 52 gjenbruksbutikker og ett lysestøperi.
Les mer

Den imponerende innsatsen!

I 25 år har NMS gjenbruk vært en del av organisasjonen vår, og det økonomiske bidraget fra NMS Gjenbruk har blitt viktigere og viktigere for NMS.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp