Gi en gave
Meny
Foto: Ole Syltebø Last ned

Markerte frivillighetsdagen med jazzmusikk og vafler

NMS Gjenbruk i Molde markerte frivillighetsdagen 27. august med besøk av jazzmusikere, kaffe og vafler til kundene og mange gode varetilbud. 
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

For anledningen var noen salgsbord trukket ut på fortauet og folk responderte positivt med stort besøk og butikkomsetningen viste gode tall.

Sommerværet denne lørdagen tillot ikke uteservering og gatemusikk, men stemningen inne i butikken var veldig god. Når jazzmusikerne Gunnar Bech og Trond Aunan startet sin minikonsert var 60 – 70 besøkende tilstede. Den lette Dixiland-musikken kan alle like, og ‘publikum’ responderte med applaus og gode tilbakemeldinger. Diakonene  Rigmor Dahl og Kristin Endresplass Ervik deltok sammen med butikkens medarbeidere med vaffelsteking, kaffeservering og en god prat. Kundene satte pris på opplegget og mange ga uttrykk for at de oppdaget en butikk de ikke kjente tidligere.

Butikkleder Eldrid Nerheim er fornøyd med markeringen av frivillighetsdagen og responsen fra kundene. Butikken ble markert på en positiv måte, omsetningen var god og det vanket mange rosende ord fra kunder og besøkende.

 


Nyheter

Lanseringsfest i nye Bazaar1966

Siste dagen i april 2024 var det rullet ut en rød løper rett utenfor kjeller-inngangen i NMS Lilleborg. Cirka 30 stk hadde rullet innom for å overvære et arrangement som «Grådighetsbekjemper» har arrangert.
Les mer

Endeleg vart det gjenbruksfest på Kjeldsund!

Mandag 26. februar var over 90 frivillege frå Gjenbruksbutikkane i Ålesund, Volda, Ulsteinvik, Myrvåg og Nordfjordeid samla til gjenbruksfest på Kjeldsund.
Les mer

Stor stas på NMS Gjenbruk Tau denne uken

Onsdag kveld denne uken ble Rogaland Fylkeskommunes miljøpris for 2023 overlevert med diplom og blomster ved NMS Gjenbruk Tau.
Les mer

Miljøpris til NMS Gjenbruk

NMS Gjenbruk er tildelt Rogaland fylkeskommunes miljøpris for 2023. Daglig leder Siri Lindtveit er overrasket og glad.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp