Gi en gave
Meny
Foto: Johan Berentz / 25 ÅR: Gjennom et kvart århundre har NMS Gjenbruk blitt en viktigere og viktigere del av NMS. Bildet er fra NMS Gjenbruk Ålesund. Siri Lindtveit (innfelt) er daglig leder av NMS Gjenbruk-kjeden. Last ned

Den imponerende innsatsen!

I 25 år har NMS gjenbruk vært en del av organisasjonen vår, og det økonomiske bidraget fra NMS Gjenbruk har blitt viktigere og viktigere for NMS.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

JUBILANT: I år feirer NMS Gjenbruk at det er 25 år siden den første gjenbruksbutikken ble åpnet. I den anledning gis det ut et ekstranummer av Misjonstidende med mye kjekt lesestoff om gjenbrukseventyret.

NMS Gjenbruk er en livlig og suksessrik 25-åring, og dette må markeres på forskjellig vis. I høst gir NMS ut et ekstranummer av MT som et av bidragene til feiringen. I bladet er det mange gode historier fra NMS Gjenbruk. Jeg håper du vil lese bladet med interesse og glede. Det er kjekt at vi har så mange suksesshistorier i den ene store, som er NMS Gjenbruk.

Bladet viser at NMS Gjenbruk er mye mer enn butikkdrift og engasjement for misjon. Det er et betydelig bidrag til miljøet og det er viktige fellesskap for alle frivillige som er med i butikkene.

NMS Gjenbruk er og viktige møteplasser i lokalsamfunnet det butikken er lokalisert. Og tenk – NMS er representert på alle disse stedene.

Tusen takk til alle dere som har gitt varer og lysestumper til butikkene, uten dere hadde vi ikke hatt noe til salgs i butikkene våre.

Og tusen takk for en imponerende innsats til deg som har vært eller som er frivillig i NMS Gjenbruk. For et fantastisk lag.

Sammen gjør vi en forskjell!


Nyheter

Lanseringsfest i nye Bazaar1966

Siste dagen i april 2024 var det rullet ut en rød løper rett utenfor kjeller-inngangen i NMS Lilleborg. Cirka 30 stk hadde rullet innom for å overvære et arrangement som «Grådighetsbekjemper» har arrangert.
Les mer

Endeleg vart det gjenbruksfest på Kjeldsund!

Mandag 26. februar var over 90 frivillege frå Gjenbruksbutikkane i Ålesund, Volda, Ulsteinvik, Myrvåg og Nordfjordeid samla til gjenbruksfest på Kjeldsund.
Les mer

Stor stas på NMS Gjenbruk Tau denne uken

Onsdag kveld denne uken ble Rogaland Fylkeskommunes miljøpris for 2023 overlevert med diplom og blomster ved NMS Gjenbruk Tau.
Les mer

Miljøpris til NMS Gjenbruk

NMS Gjenbruk er tildelt Rogaland fylkeskommunes miljøpris for 2023. Daglig leder Siri Lindtveit er overrasket og glad.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp