Gi en gave
Meny
Foto: Johan Berentz / 25 ÅR: Gjennom et kvart århundre har NMS Gjenbruk blitt en viktigere og viktigere del av NMS. Bildet er fra NMS Gjenbruk Ålesund. Siri Lindtveit (innfelt) er daglig leder av NMS Gjenbruk-kjeden. Last ned

Den imponerende innsatsen!

I 25 år har NMS gjenbruk vært en del av organisasjonen vår, og det økonomiske bidraget fra NMS Gjenbruk har blitt viktigere og viktigere for NMS.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

JUBILANT: I år feirer NMS Gjenbruk at det er 25 år siden den første gjenbruksbutikken ble åpnet. I den anledning gis det ut et ekstranummer av Misjonstidende med mye kjekt lesestoff om gjenbrukseventyret.

NMS Gjenbruk er en livlig og suksessrik 25-åring, og dette må markeres på forskjellig vis. I høst gir NMS ut et ekstranummer av MT som et av bidragene til feiringen. I bladet er det mange gode historier fra NMS Gjenbruk. Jeg håper du vil lese bladet med interesse og glede. Det er kjekt at vi har så mange suksesshistorier i den ene store, som er NMS Gjenbruk.

Bladet viser at NMS Gjenbruk er mye mer enn butikkdrift og engasjement for misjon. Det er et betydelig bidrag til miljøet og det er viktige fellesskap for alle frivillige som er med i butikkene.

NMS Gjenbruk er og viktige møteplasser i lokalsamfunnet det butikken er lokalisert. Og tenk – NMS er representert på alle disse stedene.

Tusen takk til alle dere som har gitt varer og lysestumper til butikkene, uten dere hadde vi ikke hatt noe til salgs i butikkene våre.

Og tusen takk for en imponerende innsats til deg som har vært eller som er frivillig i NMS Gjenbruk. For et fantastisk lag.

Sammen gjør vi en forskjell!


Nyheter

Den imponerende innsatsen!

I 25 år har NMS gjenbruk vært en del av organisasjonen vår, og det økonomiske bidraget fra NMS Gjenbruk har blitt viktigere og viktigere for NMS.
Les mer

Misjonæren som ble butikkleder

Med bakgrunn som veterinær, bistandsarbeider og misjonær, ble Kai-Arne Schie styreleder for NMS Gjenbruk Lillestrøm. Han mener det er viktig å profilere hva NMS står for også gjennom gjenbruksbutikkene.
Les mer

Noe litt rart er blitt til noe veldig stort og viktig

I løpet av 25 år har gjenbrukshandelen i NMS økt fra noen få hundretusen kroner til nesten hundre millioner. Utviklingen har gjort NMS Gjenbruk til en av de viktigste inntektskildene til NMS.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp