Gi en gave
Meny
Foto: Martin Paliocha Last ned

Norge

I Norge arbeider NMS gjennom lokale regionskontor i hele landet. Vi eier leirsteder og gjenbruksbutikker.

Hva gjør NMS her?

NMS jobber på ulike måter i Norge.

Bli deltaker

Bli frivillig

For mer informasjon kan du ta kontakt med Silje Sjøtveit, leder for avdeling Frivillighet. E-post: siljes@nms.no.

 • Frivillig medarbeider på NMS Gjenbruk
  NMS har mange gjenbruksbutikker rundt omkring i Norge. Alle butikkene er drevet på frivillig innsats, og det trengs alltid flere frivillige medarbeidere. Her har du mer informasjon om hvordan det er å være en gjenbruksmedarbeider, og kontaktinformasjon for å bli med der du bor. Les mer her.
 • Formidler
  Vi trenger engasjerte personer som liker å snakke til mellomstore grupper. På våre arrangement har vi både en relevant formidling av kristen tro, samt historiefortelling fra prosjekter i NMS. Vi hjelper deg med ressurser og veiledning slik at du kan vokse i oppgaven. Her finner du en oversikt over formidlere i NMS.
 • Styremedlem
  Vi er en demokratisk organisasjon og trenger engasjerte mennesker i styrer og råd. Alle medlemmer kan velges inn i regionstyrer som tar beslutninger for NMS sitt arbeid lokalt. Regionstyrene nominerer også representanter til landsstyre. Dersom du liker å jobbe med organisasjonsutvikling og styrearbeid er dette veldig spennende erfaringer å få med seg. Du vil lære mye om hva det vil si å drive en organisasjon, og bidra i store og små beslutninger.
 • Leirleder
  NMS U arrangerer leirer for ulike aldersgrupper og trenger frivillige ledere. Som leder bidrar du til å gjennomføre leiren med kvalitet og gi deltakerne en god opplevelse. Du velger oppgaver som passer deg, får nye venner og blir heiet på av ledere som vil hjelpe deg til å utvikle dine talent.
 • Medarbeider på Gjenbrukskaféen IGJEN, Oslo
  NMS driver en gjenbrukskafé i Oslo sentrum. Nærmere bestemt Sommerrogata 1, 0255 Oslo. Kaféen er av og for studenter i Oslo, og vi trenger frivillige medarbeidere. Les mer her: IGJEN GJENBRUKSKAFÉ
 • Start en ny eller bli med i en eksisterende forening
  Helt siden NMS sin begynnelse har det vært foreninger i landet vårt. Er du interessert i å starte en ny forening, eller har du lyst til å bli med i en allerede eksisterende? Ta kontakt med oss.
 • Kontormedarbeider
  Ønsker du å bidra i gjennomføringen av praktiske oppgaver tilknyttet våre lokale kontorer? Her trengs det hjelp til varierte oppgaver som for eksempel å tilrettelegge for møter, svare på telefoner, lage invitasjoner til arrangement, arkivere, med mer. Ta kontakt i skjemaet under for å finne kontoret nærmest deg.
 • Stå på stand
  Vi vil få flere med på laget! Bli med å promotere NMS sitt arbeid og muligheter for engasjement på festivaler, messer, konferanser og seminarer. Ta kontakt i skjemaet under.
 • Messer/basarer
  Basarer og misjonsmesser er en sterk, levende tradisjon i NMS. Bidra til dette viktige innsamlingsarbeidet gjennom å være med på planleggingen og utførelsen av messer og basarer. Eller kanskje du vil lage noe som kan selges/loddes ut?  Ta kontakt i skjemaet under, så setter vi deg i sving!
 • Andre idéer?
  Har du en idé om hvordan du kan bruke dine gaver og talenter for NMS? Ta gjerne kontakt med oss i kontaktskjemaet under.

Viktig informasjon til deg som er med i en forening

Er du allerede med i en forening har NMS laget nye samtalehefter som dere kan bruke. Klikk her for å få tilgang til samtaleheftene.

 

Lenker


Nyheter fra Norge

Heidrar dei frivillege på NMS Gjenbruk

NMS Gjenbruk i Ulsteinvik får frivilligprisen for 2022 i Ulstein. - Ein høgst fortent vinnar, seier Mari Ann Vattøy og Annika Brandal i styret til Ulstein frivilligsentral.
Les mer

Misjonsmøte i Karasjok

Lørdag 19. november hadde Kirkeringen i Karasjok julemesse. Folk kom og tok lodd og kosa seg der med kaffe og kaker i mange timer.
Les mer

Landene vi jobber i

Klikk på landene på kartet eller velg fra listen for å få mer informasjon om landene vi jobber i.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp