Gi en gave
Meny
Foto: Martin Paliocha Last ned

Norge

I Norge arbeider NMS gjennom lokale regionskontor i hele landet. Vi eier leirsteder og gjenbruksbutikker.

Hva gjør NMS her?

NMS jobber på ulike måter i Norge.

Bli deltaker

Bli frivillig

For mer informasjon kan du ta kontakt med Silje Sjøtveit, leder for avdeling Frivillighet. E-post: siljes@nms.no.

 • Frivillig medarbeider på NMS Gjenbruk
  NMS har mange gjenbruksbutikker rundt omkring i Norge. Alle butikkene er drevet på frivillig innsats, og det trengs alltid flere frivillige medarbeidere. Her har du mer informasjon om hvordan det er å være en gjenbruksmedarbeider, og kontaktinformasjon for å bli med der du bor. Les mer her.
 • Formidler
  Vi trenger engasjerte personer som liker å snakke til mellomstore grupper. På våre arrangement har vi både en relevant formidling av kristen tro, samt historiefortelling fra prosjekter i NMS. Vi hjelper deg med ressurser og veiledning slik at du kan vokse i oppgaven. Her finner du en oversikt over formidlere i NMS.
 • Styremedlem
  Vi er en demokratisk organisasjon og trenger engasjerte mennesker i styrer og råd. Alle medlemmer kan velges inn i regionstyrer som tar beslutninger for NMS sitt arbeid lokalt. Regionstyrene nominerer også representanter til landsstyre. Dersom du liker å jobbe med organisasjonsutvikling og styrearbeid er dette veldig spennende erfaringer å få med seg. Du vil lære mye om hva det vil si å drive en organisasjon, og bidra i store og små beslutninger.
 • Leirleder
  NMS U arrangerer leirer for ulike aldersgrupper og trenger frivillige ledere. Som leder bidrar du til å gjennomføre leiren med kvalitet og gi deltakerne en god opplevelse. Du velger oppgaver som passer deg, får nye venner og blir heiet på av ledere som vil hjelpe deg til å utvikle dine talent.
 • Medarbeider på Gjenbrukskaféen IGJEN, Oslo
  NMS driver en gjenbrukskafé i Oslo sentrum. Nærmere bestemt Sommerrogata 1, 0255 Oslo. Kaféen er av og for studenter i Oslo, og vi trenger frivillige medarbeidere. Les mer her: IGJEN GJENBRUKSKAFÉ
 • Start en ny eller bli med i en eksisterende forening
  Helt siden NMS sin begynnelse har det vært foreninger i landet vårt. Er du interessert i å starte en ny forening, eller har du lyst til å bli med i en allerede eksisterende? Ta kontakt med oss.
 • Kontormedarbeider
  Ønsker du å bidra i gjennomføringen av praktiske oppgaver tilknyttet våre lokale kontorer? Her trengs det hjelp til varierte oppgaver som for eksempel å tilrettelegge for møter, svare på telefoner, lage invitasjoner til arrangement, arkivere, med mer. Ta kontakt i skjemaet under for å finne kontoret nærmest deg.
 • Stå på stand
  Vi vil få flere med på laget! Bli med å promotere NMS sitt arbeid og muligheter for engasjement på festivaler, messer, konferanser og seminarer. Ta kontakt i skjemaet under.
 • Messer/basarer
  Basarer og misjonsmesser er en sterk, levende tradisjon i NMS. Bidra til dette viktige innsamlingsarbeidet gjennom å være med på planleggingen og utførelsen av messer og basarer. Eller kanskje du vil lage noe som kan selges/loddes ut?  Ta kontakt i skjemaet under, så setter vi deg i sving!
 • Andre idéer?
  Har du en idé om hvordan du kan bruke dine gaver og talenter for NMS? Ta gjerne kontakt med oss i kontaktskjemaet under.

Viktig informasjon til deg som er med i en forening

Er du allerede med i en forening har NMS laget nye samtalehefter som dere kan bruke. Klikk her for å få tilgang til samtaleheftene.

 

Lenker


Nyheter fra Norge

Prosjektmidler til nyskapende tiltak i regionene

Avdeling Frivillighet viderefører ordningen som gir ansatte og frivillige i menigheter med misjonsavtale, samt frivillige i regionene, mulighet til å søke om penger for å prøve ut nye tiltak lokalt.
Les mer

Havglimt deler overskudd med Thailand

2023 ble et svært godt år for NMS sitt leirsted Havglimt. 240 000 kroner fra leirstedets overskudd overføres til NMS-prosjekter i Thailand.
Les mer

Landene vi jobber i

Klikk på landene på kartet eller velg fra listen for å få mer informasjon om landene vi jobber i.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp