Gi en gave
Meny
Last ned

Hagefest med dobbel virkning

Plutselig kom sommeren, og plutselig var det en gjeng med eks-misjonærer og noen ungdommer fra Connect som fant på at de ville møtes til en hagefest i Lyder Sagens gate, denne Oslo-gata som har hatt flere NMS-eiendommer og som mange misjonsinteresserte har vandret i. Men hagefesten flyttet på seg etter hvert!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Magne Mjærum er en av dem som daglig vandrer ut og inn parkporten til Lyder Sagens gt 5. Han var også med på denne uformelle hagefesten som fant sted søndag 30. mai. Og det ble mer enn bare en intern kosefest for noen få påmeldte. Slik forteller han fra dagen:

I strålende sommervær gikk pensjonerte misjonærer og Connect-gruppa med unge voksne NMS’ere sammen om å gjøre noe for å skaffe rent vann til flere landsbyer i Laos.
Etter en åpning delte folk seg i ulike gå-grupper, med ulike lengder. En av gruppene hadde en stopp ved statuen av Hans Nilsen Hauge ved Uranienborg kirke. Der fikk de en orientering om haugianernes betydning for oppstarten av NMS.

Etterpå vanket det rømmegrøt og sosialt fellesskap i hagen. Magne Mjærum orienterte om hva NMS bidrar med i Laos og Anne Elisabeth Kaldhol fortalte litt fra sine opplevelser på en studietur med MSU til Laos. Det ble gitt godt med penger til «Walk for living water» som sendes gjennom spleisene som er opprettet av henholdsvis Connect Oslo og Vandringsmannen i Oslo.

En hyggelig ettermiddag på tvers av generasjoner

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp