Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

Misjonsturné med eget misjonsteam

Vi ser hva evangeliet gjør med mennesker både her hjemme og i de forskjellige misjonsland, og derfor var et av målene med disse møtene å inspirere til misjonsinnsats på Nordmøre.
Les mer

Markering av 160-års jubiléum i Ørsta

Søndag 27. august markerte NMS i Ørsta at det er 160 år sidan vi blei «sjølvstendige», etter å vore samanslått med Volda. 
Les mer

Bergfruas lapper inviterer til heimehandel

Tysdag 6. juni hadde vi første prøvekøyring med Torvikbukt kvinneforening. Mange grupper ønsker gjerne litt avveksling med ein liten tur, spesielt vår og tidleg haust.
Les mer

Stranda misjonsforening 160 år!

27. april var det jubiléumsmarkering i Kyrkjestova på Stranda. 25 misjonsvener fekk eit interessant og tankevekkande attersyn på 160 års samanhengande NMS-foreiningsliv i bygda, i korte glimt av møteleiar Ivar Berge og vår eigen, i høve jubiléet, “skodespelar” Anne Marie Sæth.
Les mer

Raumatreffet ga inspirasjon

Onsdag 26. april ble det invitert til Raumatreff på Sandnes bedehus. Bedehuset ligger ca. 3 km fra Åfarnes fergekai mot Åndalsnes.
Les mer

Trenger du hjelp til å finne frem på NMS sin hjemmeside?

Slik kan du grave frem alt gullet som ligger på NMS sine nettsider - les og bli en gullgraver du også!
Les mer

Misjonsmøte i Solemdal

Søndag 26 mars kl. 19.00 inviterte Solemdal misjonsforening til misjonsmøte og årsmøte på Solemdal bedehus.
Les mer

Misjonsbasar med Morafenobe

Endeleg kunne misjonsforeininga Morafenobe igjen invitere til basar i Spjelkavik kyrkjekjellar!
Les mer

Sol, smil og varme på Mjuklia

Landy Bakke frå NMS hadde misjonskveld på seniortreffet på Mjuklia. Ho orienterte om NMS sitt arbeid på Madagaskar, heimlandet sitt.
Les mer

Opptrapping til sommarferien

Liv Anne Innerdal har hatt misjonsforening på Ålvundeid i mange år. Ho seier også at ho arva foreninga av si svigermor. 
Les mer

Sommaravslutning

NMS mannsgruppa på Godøy tok med damene på siste samlinga før ferien.
Les mer

Områdestevne i Romsdal med fullt bedehus!

Med fullt bedehus og frisk sang av både unge og gamle ble områdestevnet i Romsdal arrangert 3. april i Hustadvika. Gudstjenesten i Myrbostad kirke innledet stevnet, som fortsatte i Elnesvågen bedehus med middag, årsmøte og misjonsfest. Elnesvågen Soul Kids stod for det ungdommelige innslaget med frisk og engasjert sang under misjonsfesten.
Les mer

En refleksjon rundt Giving Tuesday

En helt spesiell kveld på Tøyen i Oslo tidligere i høst, satte dype spor i meg. Alt på grunn av en åpen dør, ikke hos fremmede, men hos medmennesker.
Les mer

Dobbelt jubileum på Eidet bedehus i Surnadal

Eidet misjonsforening kan feire 140 år dette året. Det betyr at foreninga starta i 1881, i ein periode då mange misjonsforeningar begynte. Feiringa tok dei saman med Todalen misjonsforening. Dei skulle feire 175-årsjubilem i fjor, berre 2 dagar etter at landet vart stengt ned av korona i mars.
Les mer

Vann til Laos fra hagen i Lyder Sagens gate

Plutselig kom sommeren, og plutselig var det en gjeng med eks-misjonærer og noen ungdommer fra Connect som fant på at de ville møtes til en hagefest i Lyder Sagens gate, denne Oslo-gata som har hatt flere NMS-eiendommer og som mange misjonsinteresserte har vandret i. Men hagefesten flyttet på seg etter hvert!
Les mer

Fellesskap - også i år

Var du på leir på Stenbekk? Eller på Mesnali? Eller du er frivillig i region Øst? I så fall har du sikkert møtt Magne Mjærum. Og her får du en hilsen fra ham, nå på vei inn i den stille uke.
Les mer

20 år med Bibelen og NMS sine studiehefter

NMS-mannsgruppe i Flekkefjord kunne i 2020 feire 20-års jubileum. Det har vært tre faste innslag på foreningsmøtene: En samtale rundt søndagens tekst, en prat med utgangspunkt i NMS sitt studiehefte og – selvfølgelig – matpausen.
Les mer

Foreningsbroderier er blitt til misjonsmark-bilde

Bortgjemt på et galleri fant Ole Ertzeid en lang rekke broderier fra 150 års-feiringen til NMS. Nå har kunstneren gjort broderiene om til et kunstverk som dekker en av veggene på Åpta Misjonssenter.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp