Gi en gave
Meny
Foto: Andreas Kydland / NYE UTSENDINGER: Stine og Knut Roland reiser 15. august til Madagaskar. Dert skal de jobbe innen helse og matsikkerhet. Last ned

Stine og Knut Roland til Madagaskar

15. august reiser misjonærekteparet Stine og Knut Roland fra Lillehammer til Madagaskar for å jobbe innen helse og matsikkerhet.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

– Vi har lenge hatt et ønske om å reise ut for hjelpe der det trengs aller mest. Da det dukket opp en mulighet til å jobbe innen helse og matsikkerhet på Madagaskar, føltes dette rett for oss. Det passer også å reise ut nå, med tanke på barna våre. Vi har tre barn i alderen 13 til 23 år. Vår yngste datter blir med oss til Madagaskar, mens de to andre er flyttet ut, sier ekteparet Stine og Knut Roland.

Stine har studert medisin og har lang erfaring som fastlege. Hun vil bidra i ulike helserelaterte prosjekter på Madagaskar i samarbeid med SALFA, som er helsedepartementet innenfor NMS sin partnerkirke i landet – den gassisk-lutherske kirke på Madagaskar (FLM).

Knut er utdannet sivilagronom fra Norges Miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) på Ås. Arbeidserfaringen hans strekker seg fra landbruk til miljø. Han vil jobbe med prosjekter knyttet til matsikkerhet, særlig i tørkerammede områder sør i landet.

15. august reiser de til Madagaskar for NMS – et land ingen av dem har vært i før.

– Men gjennom møter med tidligere misjonærer og mye lesestoff, har vi så vidt startet på en spennende reise, og føler allerede Madagaskar er i ferd med å bli en viktig del av livene våre.

– Vi gleder oss til å bruke kompetansen vår på Madagaskar i samarbeid med FLM. Vi vil møte mange mennesker med ulik kompetanse, som vil lære oss masse. Vi gleder oss til å møte en ny kultur, lære språk og oppleve den vakre naturen på Madagaskar. Vi håper på gode opplevelser og at alle tre vil trives i Antananarivo, hvor vi skal bo, sier de.

– Vi er takknemlige for at NMS har støttet og oppmuntret oss til å ta dette valget. Vi har et stort ønske om å bidra til en bedre verden gjennom det viktige arbeidet NMS gjør på Madagaskar, legger de til.

NMS gleder seg over at enda et misjonærektepar reiser ut i verden. Bli med og be for tjenesten og tiden som ligger foran familien Roland.

Vil du være med og støtte Stine og Knuts tjeneste på Madagaskar? Din gave betyr at enda flere får tilgang til helsetjenester, og at flere får tilgang på mat.

Stine og Knut Roland.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp